tegnap este volt egy kibaszott jó film!kevin spaci meg egy kisgyerek volt a főszereplő. azt hiszem az "uj élet kezdete " volt a címe. érdemes megnézni.
amúgy viktor ,szerintem ne osztogasd a jótanácsokat.
láttunk már potyogó könnyekkel 120 kilós endúróst a mieink közül.
Sziasztok!Olvasom Zoozee milyen szarba vagy.Szurkolok hogy jóra forduljon az életed a sok szar után!Most elkell a sok lelkierő meg az igazi barátok akikre ilyenkor számíthatsz.Ilyenkor is derül ki hogy ki az igazi barát,de látom ezt már kezded tapasztalni.Most aztán mehetsz bőven endurózni és ez legalább elvonja a figyelmed a sok szartól.Nekem sokat segített hogy kikapcsoljam az agyam ezt a felét.Én még kisbéla vagyok hogy ilyen témában tanácsokat osztogassak!Csak Pozitívan max ennyit és szarj le mindenkit aki arra érdemes!
zozi
ezt neked küldöm..a címe is az amit a hétvégén NEKED IS kell csinálnod..minden gondod elfelejtődjön ...legalább egy kicsi időre...
mert motorozni jó
déw
én meg hogy jártam az okos edzésekkel.
dec 28adikán motoroztam egyet a helyi frácokkal kis pocok túrásokon mint az itteni pályám...
volt egy rosssz megcsóválás és ledobbantottam...úgy 3 nyélgáznál...kicsavartam a térgyem..de rendesen. lassan gyógyult és már most 3 hónap után...+3 hete bicajjal is járok melóba...szóval na akkor gyerünk csapjunk bele a letcsóba...gugoljak újra...
fel is tettem szépen...bemelegítek ...
nem szokott gond lenni ha pár hónapot kihagyok a gugolással..ugyhogy 1mázsát fel is raktam..nem is volt vele gond de a második körben érzem ám... húzódik mocskosul a combbelső-hátsó ill a csatolódó fenékizom...a többi körbe(a 4fejű combizommal nemis volt gond..a térdel sem!)na akkor mondom itt van ,ne... még jó rágugoltam.mélyre faszául. térdem se fályt...de mikor kijöttem a konditeremből a nyújtás után...már érzem ám...az egész combom mint ólomkatonának...gyors kimegyek mondom futok 2km-ert levezetőnek meg hogy szétmossam az izomlázat, de az első km után ráhagytam..október óta nem futottam ugyhogy..ezt is jól elbénáztam.... lenyújtottam mindent ..de érzem..ezzel két három napig úgy fogok reggelente nyüszíteni mint a kismalac...olyan mozgással leszek a hétvégi motorkázásig,mint déwid blályt a járókeretes zongora virtulyóz.
mer erős vagyok és 3 hónap után egyből kell nekem belecsapni a letsóba
most itt ülök könnyeimmel küzdve nyalogatom a rinocérosz bőrt a lábamon és nyüszítek mint a fába a szorult kéreg...hát mi lesz itt holnap
gecsa..
hát hol találol ilyen gyönyszemeket
még a lyaú öreg 380sxel volt...azzal kezdtük a romániát is meg a bálinthozjárást...
akkor még nem utált
akkor még hároman akkora barátok voltunk mint ide nagykáta
azóta..
azóta sok viz lefolyt a budi csövén...(a dunába)
eltávolodtunk egymástól mint a bor só a héllyától(borsó a hélyától ...mielőtt bor..só leves lesz belőle) .
Fel a fejjel ecsém Tavaly tavalyelőtt 3-szor játszottam el ezt Mindíg kicsit több időre.A leghosszabb egyedüli 10 hónap volt Kibííírod,bár tuti szar, és nem kívánom senkinek,ezer meló mellett főleg.2 infarktussal,de túléltem,megy az neked is.Egy cipőben járunk Bár egy csapatban is vagyunk
arra kérek mindenkit.. csak a jó oldaát irjátok azu egyedüllétnek ..mert ha rosszat kezditek ecsetelni...belegondol és még szarabbul érzi magát.
egy a fontos.. ha majd 8 hónap múlva vissza akar kutyázni mert addigra rájön hogy az új pasilya sem tartja el..szeret ia gyereked...jobban mint te...akkor légy okos és ne enged....visssza.
elment sajnáld... de ne túlzottan.. még kábé két három hét is letelik mire a málypontra kerülsz... ott kell vigyázni..nehogy az ember lábaalól kicússzon a talaj...lesz két három erőssen szar napod..ha azt túléled...akkor 2-3hónap nyugalmad lesz... akkor lehet találsz is valaki...de ha akkor sem új depressziós hullámvölgy jöhet...
a motorozást meg fogadd meg...mennyé motorozzá...
de ovatossan mert a családnak szüksége van... ja nincs
akkro ne ól-vatoskodj tedd oda magad rendessen... nőből van sok..több is mint kellene..a gyerek meg már elég nagy ahhoz hogyha hiányzol mert jó apa voltál akkor elmegy hozzád csak úgy...mondjuk ha kamaszodik akor meglesz neki a saját baja.. a dákó miatt..ami téged is ide sodort
a faszba
új alternatíva... ne csajt keress pasit...
az a havi egy két szeksz az sok családban amúgy is csak szopás
de ezt már egy előző írásomban levezettem...
jó az utolsó az a gély fórumra való volt ,de a többi az valós
Szomorú!
Nő is nagy veszteség, de a gyerek... Pfff. azt rettenet nehéz még elképzelni is! Nehéz átállni az ilyen változások után!
De a motorozás kicsit talán tud enyhíteni, főleg tempósan, legalább addig nem gondolkodik rajta az ember!
Számítógéppel dolgozom, de ennek ellenére azt mondom be kéne tiltani úgy van ahogy mondod, ez is egy drog, sőt ha belegondolsz mik vannak/érhetik lelkileg a neten akkor veszélyesebb, mint a motorozás...
én még ehhez túl fiatal vagyok,hogy bármit okosat is mondjak,de minden esetre fel a fejjel zoozee! itt egy jó kis tündérmese a jövődet illetően (persze csak poénből!)
mellesleg esik az eső...végre mire motorra ülök,még por sem lesz!
zééé fel a fejjel... bár tudom könnyű okosnak lenni a távolbol, a fejedbe, érzéseidbe meg ugyse lát bele senki, de a lényeg akkor is az hogy POZITIVAN.!
csajok jönnek mennek de az enduro az örök...
tán annyi tapasztalatbol hogy egy gyerek soha nem fog össze tartani egy megromlott kapcsolatot, viszont ő mindig a közös gyermekeitek anyja lesz, szoval legyél vele joba mert a gyerekek életetek végéig össze fognak kötni titeket, és nincs annál rosszab amikor átmegy háborusdiba a dolog, mert azt a kinder sinyli meg a legjobban...
háááááááát tegnapi napomat csak majd később értékelem.....egyenlőre nagyonszar ....de mint mindíg mindenbajom kellős közepén szokott történni pár extra szopás most se volt ez másképp....elváltam /tunk a nővel aki itt lakott nálam és gyerekeim anyja ....ismét megvolt az első éjszaka egyedül gyerekek nélkül ....hát ez az ami a legszarabb ...... ne legyen ez sorsotok....így legalábbis, nem kívánom nektek....sajnos elég rossz szabályok között kell játszanom most életem játékát amúgy is úgyhogy ez már igazán nem kellett....
szomorú vagyok.... többminden összejött....
úgyhogy ez a 2012 mindenképp világvége számomra is .....
de egy új élet kezdete is egyben....majd meglátjuk ha többi óriási bajomat is levakarom a nyakamból.....meg pár szar embert is ...akik rendre vizsgáznak nap mint nap....már úgyis kezdtek fejemre nőni a bajok és kezdtem elveszteni a fonalakat miattuk...
a bajban ez viszont kétségtelenül jó..hamar meglátszik ki kicsoda és merre rúgja a gólokat....akár "szerződésével" ellenkezően is....most még forog tőlük persze a gyomrom de majd kitalálok dolgokat velük kapcsolatban is ami vigasztalni fog.....sose maradtam adós...
úgyhogy ennyi ami ide kell a blogomba
elindult a visszatérés a régi kompromisszumok nélküli önmagamhoz....ennek persze sokan nem fognak örülni...de eljött az az idő is hogy leszarjak mindent ...főleg már hogy megszereztem a jogot is , hogy azt csináljak innentől kezdve amit akarok....
ja és ha lemegy még pár kullancs gond a nyakamból ..onnantól szabad leszek... egy életre
amúgy viktor ,szerintem ne osztogasd a jótanácsokat.
láttunk már potyogó könnyekkel 120 kilós endúróst a mieink közül.
ezt neked küldöm..a címe is az amit a hétvégén NEKED IS kell csinálnod..minden gondod elfelejtődjön ...legalább egy kicsi időre...
mert motorozni jó
én meg hogy jártam az okos edzésekkel.
dec 28adikán motoroztam egyet a helyi frácokkal kis pocok túrásokon mint az itteni pályám...
volt egy rosssz megcsóválás és ledobbantottam...úgy 3 nyélgáznál...kicsavartam a térgyem..de rendesen. lassan gyógyult és már most 3 hónap után...+3 hete bicajjal is járok melóba...szóval na akkor gyerünk csapjunk bele a letcsóba...gugoljak újra...
fel is tettem szépen...bemelegítek ...
nem szokott gond lenni ha pár hónapot kihagyok a gugolással..ugyhogy 1mázsát fel is raktam..nem is volt vele gond de a második körben érzem ám... húzódik mocskosul a combbelső-hátsó ill a csatolódó fenékizom...a többi körbe(a 4fejű combizommal nemis volt gond..a térdel sem!)na akkor mondom itt van ,ne... még jó rágugoltam.mélyre faszául. térdem se fályt...de mikor kijöttem a konditeremből a nyújtás után...már érzem ám...az egész combom mint ólomkatonának...gyors kimegyek mondom futok 2km-ert levezetőnek meg hogy szétmossam az izomlázat, de az első km után ráhagytam..október óta nem futottam ugyhogy..ezt is jól elbénáztam.... lenyújtottam mindent ..de érzem..ezzel két három napig úgy fogok reggelente nyüszíteni mint a kismalac...olyan mozgással leszek a hétvégi motorkázásig,mint déwid blályt a járókeretes zongora virtulyóz.
mer erős vagyok és 3 hónap után egyből kell nekem belecsapni a letsóba
most itt ülök könnyeimmel küzdve nyalogatom a rinocérosz bőrt a lábamon és nyüszítek mint a fába a szorult kéreg...hát mi lesz itt holnap
jók!
és ti is jók vagytok!
hát hol találol ilyen gyönyszemeket
még a lyaú öreg 380sxel volt...azzal kezdtük a romániát is meg a bálinthozjárást...
akkor még nem utált
akkor még hároman akkora barátok voltunk mint ide
azóta..
azóta sok viz lefolyt a budi csövén...(a dunába)
eltávolodtunk egymástól mint a bor só a héllyától(borsó a hélyától ...mielőtt bor..só leves lesz belőle)
egy a fontos.. ha majd 8 hónap múlva vissza akar kutyázni mert addigra rájön hogy az új pasilya sem tartja el..szeret ia gyereked...jobban mint te...akkor légy okos és ne enged....visssza.
elment sajnáld... de ne túlzottan.. még kábé két három hét is letelik mire a málypontra kerülsz... ott kell vigyázni..nehogy az ember lábaalól kicússzon a talaj...lesz két három erőssen szar napod..ha azt túléled...akkor 2-3hónap nyugalmad lesz... akkor lehet találsz is valaki...de ha akkor sem új depressziós hullámvölgy jöhet...
a motorozást meg fogadd meg...mennyé motorozzá...
de ovatossan mert a családnak szüksége van... ja nincs
akkro ne ól-vatoskodj tedd oda magad rendessen... nőből van sok..több is mint kellene..a gyerek meg már elég nagy ahhoz hogyha hiányzol mert jó apa voltál akkor elmegy hozzád csak úgy...mondjuk ha kamaszodik akor meglesz neki a saját baja.. a dákó miatt..ami téged is ide sodort
a faszba
új alternatíva... ne csajt keress pasit...
az a havi egy két szeksz az sok családban amúgy is csak szopás
de ezt már egy előző írásomban levezettem...
jó az utolsó az a gély fórumra való volt ,de a többi az valós
Nő is nagy veszteség, de a gyerek... Pfff. azt rettenet nehéz még elképzelni is! Nehéz átállni az ilyen változások után!
De a motorozás kicsit talán tud enyhíteni, főleg tempósan, legalább addig nem gondolkodik rajta az ember!
egészség ha megvan, akkor örülj annak, amit Ronis mond azt fogadd meg, illetve szerintem idővel keress másik csajt is.
Remélem, hogy idővel jobbra fordulnak a dolgok Veled
mellesleg esik az eső...végre mire motorra ülök,még por sem lesz!
ilyenkor ment a futkosás iskolába épp azon tűnődtem .....milyen nagy a csend....
oda költözzek hozzád? és minden nap elmegyünk motorozni, de semmi buzulás..
köszi
persze nincs háború...velük...semmi normális a téma ...de ettől még szarul esik....hiányoznak...
csajok jönnek mennek de az enduro az örök...
tán annyi tapasztalatbol hogy egy gyerek soha nem fog össze tartani egy megromlott kapcsolatot, viszont ő mindig a közös gyermekeitek anyja lesz, szoval legyél vele joba mert a gyerekek életetek végéig össze fognak kötni titeket, és nincs annál rosszab amikor átmegy háborusdiba a dolog, mert azt a kinder sinyli meg a legjobban...
szoval fel a fejjel , az élet megy tovább...
háááááááát tegnapi napomat csak majd később értékelem.....egyenlőre nagyonszar ....de mint mindíg mindenbajom kellős közepén szokott történni pár extra szopás most se volt ez másképp....elváltam /tunk a nővel aki itt lakott nálam és gyerekeim anyja ....ismét megvolt az első éjszaka egyedül gyerekek nélkül ....hát ez az ami a legszarabb ......
szomorú vagyok.... többminden összejött....
úgyhogy ez a 2012 mindenképp világvége számomra is .....
de egy új élet kezdete is egyben....majd meglátjuk ha többi óriási bajomat is levakarom a nyakamból.....meg pár szar embert is ...akik rendre vizsgáznak nap mint nap....már úgyis kezdtek fejemre nőni a bajok és kezdtem elveszteni a fonalakat miattuk...
a bajban ez viszont kétségtelenül jó..hamar meglátszik ki kicsoda és merre rúgja a gólokat....akár "szerződésével" ellenkezően is....most még forog tőlük persze a gyomrom de majd kitalálok dolgokat velük kapcsolatban is ami vigasztalni fog.....sose maradtam adós...
úgyhogy ennyi ami ide kell a blogomba
elindult a visszatérés a régi kompromisszumok nélküli önmagamhoz....ennek persze sokan nem fognak örülni...de eljött az az idő is hogy leszarjak mindent ...főleg már hogy megszereztem a jogot is , hogy azt csináljak innentől kezdve amit akarok....
ja és ha lemegy még pár kullancs gond a nyakamból ..onnantól szabad leszek... egy életre