Értem én .A lánckerék témát nem értem Nem tudom mit rajongtok azé a szaré,nem jobb az sem mint a többi,csak szebb. Volt sok mocimon,nem tud többet mint egy mezei egér
csikusz mester.
sajnos nem..ennél nyögvenyelősebb.
könnyebb lenne rábeszélni a szomszédomat az orális szekszre...pedig full heteró az öreg...mint ezekkel összehozni egy hajtást...
ez a 45fős icsak azért jött öszze mert jöttek a thávolból és akkor ezek is ...
thawai is ez volt...itt a " déván" kivül mindenkienk valami baja volt ...lett ha épp egy hajtást kellett volna megeszközölni...arról a másfél napos motorozásról meséltek egész évben egymásnak...
mindjárt jön szali...hogy irígy vagyok meg mért nem indulok milyen jó..hát jó az jó az de nagy R-el, krisz görcs és tsai, nagykutyával...hát ezekkel ütösebbet lehet menni...kb 1/4 annyiól két-3 napra...és én nem vagyok gazdag...se kidobni való időm sem pénzem..nincs ilyenekre..csak motorozni..arra viszont áldozok...
de nincs ezzel baj..ök ezt szeretik ezért az egy racéért tartják fent a motorjukat....ezért becsülöm is őket...
Jó reggelt Nem egyszerűbb lenne felhívni őket vagy közvetlen oda írni?Mit össze nyöszörögtök egy rossz lánckeréké Beszarás,így megy a motorozás is ilyen körülményesen?
jár arra valaki? auner györ felé. neme megsasolná vane 49 es superfos lánckerék ktm re. rendeltem már onnan olcsó ruhákat. tök hamar leküldték és jó is volt!
rákacsinatattak itten ....a láncos ember hogy én sem adjam alább az öröképet szuperpocok lánckeréknél... megszülödik a mérete...47-50igebn és már veszem is...
perze amerigából...éljen ameriga..és az amerigai elnök... hugó csávez .
hát ez a lánc ez kemény téma...
22000egy cz két hátom éve 13000ér volt a nagykerben
hivtam egy tsávóth..legyen a neve.......pampera... hibátlan infó...did 520xringes...10ezerért 11..12éer...thavaj összel....
hívom a tsávót...hát az 18700volt thavaj azóta az csak nekem...22000...
pampi nálad sem ferdül az infó..túl keveset
aztán beszéltem rikivel..RK lánc
jóárban volt.. már majd lerendeltem mikor ...
hivott egy tsávó...elmérték a láncát és valami horror pici összegért (szinte ingyé:-))kapok egy 114szemes x es 520as díálydít. a hétvégén meg is kapom...
Hátsó defekttel mindjárt jobban ment neki
Elképzelem, ahogy azok a lefejezős helyek előtt valaki zúz, majd valamiért hátrapillant és egyszer csak felakad egy keresztbe oszlopon, vagy leveszi a fejét
nehogy azt hidd... nézem,nézem am a dolgokat...de tank kéne hozzá am...másabb mint a ktm-é és nagyobb is...
ktm kecskemétnél már volt eladva,sztem több helyen is lehet venni,bár lehet csak rendelésre...
én bármikor hívtam zoozee-t legyen az este fél 9...vagy reggel 10...bármikor elértem...még ha csak apró dolgokat is kérdeztem,többségben mindig tudott választ adni!
egyszer remélem idén feljutunk hozzájuk egy hajtásra,akkor személyesen is megköszönöm a segítségét, meg persze ha felhúznak az orionból akkor is kezet rázok vele
mellesleg alkatrészt is postázottmár nekem,nem volt problem sose
Déw.ne mondj ilyet...így is tisztára kétségbe vagyok esve,hogy lecseréljem e ktm et egy bergre...
de ha ez így van, hogy csak a technika műve...akkor úgy vélem nincs mit gondolkodom!
De ezt nem a Jarvis meg a Xavi gyerek tudja, hanem a Husaberg 3T, bárki aki ráül, így fog motorozni
Egyébként a végén ahol bukik ott lehet látni, hogy mennyire nem mindegy mikor mit csinál...(talán sok lett a hátsófék ) és meg is lett a bukta. Szóval nem semmi tudás kell ehhez a fajta hegyi kecske technikához amit művelnek
tegnap 12órát bent b.... debrecenbe..persze megint uncsim miatt... orvosról orvosra...
bárcsak meló lenne már... :(
K nyiregyi ktm még mindig szerelőt keres...nem tudják mi (ki) lenne nekik a legjobb!
sajnos nem..ennél nyögvenyelősebb.
könnyebb lenne rábeszélni a szomszédomat az orális szekszre...pedig full heteró az öreg...mint ezekkel összehozni egy hajtást...
ez a 45fős icsak azért jött öszze mert jöttek a thávolból és akkor ezek is ...
thawai is ez volt...itt a
mindjárt jön szali...hogy irígy vagyok meg mért nem indulok milyen jó..hát jó az jó az de nagy R-el, krisz görcs és tsai, nagykutyával...hát ezekkel ütösebbet lehet menni...kb 1/4 annyiól két-3 napra...és én nem vagyok gazdag...se kidobni való időm sem pénzem..nincs ilyenekre..csak motorozni..arra viszont áldozok...
de nincs ezzel baj..ök ezt szeretik ezért az egy racéért tartják fent a motorjukat....ezért becsülöm is őket...
perze amerigából...éljen ameriga..és az amerigai elnök...
hát ez a lánc ez kemény téma...
22000egy cz
hivtam egy tsávóth..legyen a neve....
hívom a tsávót...hát az 18700volt thavaj azóta az csak nekem...22000...
pampi nálad sem ferdül az infó..túl keveset
aztán beszéltem rikivel..RK lánc
jóárban volt.. már majd lerendeltem mikor ...
hivott egy tsávó...elmérték a láncát és valami horror pici összegért (szinte ingyé:-))kapok egy 114szemes x es 520as díálydít. a hétvégén meg is kapom...
Elképzelem, ahogy azok a lefejezős helyek előtt valaki zúz, majd valamiért hátrapillant és egyszer csak felakad egy keresztbe oszlopon, vagy leveszi a fejét
http://pilou.biz/picture.php?/...
ktm kecskemétnél már volt eladva,sztem több helyen is lehet venni,bár lehet csak rendelésre...
Ha lenne felesleges 2 millám, Itthon azt se tudom , hol lehetne venni berget
itthon nem tudom mik az árak,de már az okr-nél is olcsóbb a berg...románban is...olaszoknál is...
Nekem a berg TE 300 jobban tetszik kívül mint a KTM, belül meg ha jól értem tök mind1, KTM mind2...
ha jól tudom a berg drágább, de vajon miért?
egyszer remélem idén feljutunk hozzájuk egy hajtásra,akkor személyesen is megköszönöm a segítségét, meg persze ha felhúznak az orionból akkor is kezet rázok vele
mellesleg alkatrészt is postázottmár nekem,nem volt problem sose
de ha ez így van, hogy csak a technika műve...akkor úgy vélem nincs mit gondolkodom!
Eladó 2011es 250 exc...1270eFt
De ezt nem a Jarvis meg a Xavi gyerek tudja, hanem a Husaberg 3T, bárki aki ráül, így fog motorozni
Egyébként a végén ahol bukik ott lehet látni, hogy mennyire nem mindegy mikor mit csinál...(talán sok lett a hátsófék
bárcsak meló lenne már... :(
K nyiregyi ktm még mindig szerelőt keres...nem tudják mi (ki) lenne nekik a legjobb!