Nyereséges,nem hiszem ,de nevetséges az vaaaan kapsz egy 800 ft-os kis szart néha semmilyen felirattal sincs ellátva.Ez nevetséges.A Monori az általában kitűnő,nem tudom nyereséges-e,de még az utolsó is kap emlékplakettet,felírattal
Létezik ilyen jellegű rendezvény(endúró verseny), ami nyereséges?
Eszembe sem jutott, hogy ez nyereséges lehet, naiívan azt gondoltam van egy szponzor, aki ad zsét a rendezvényre, kirakják a logóit, stb és azért adja a pénzt, nem
Tudom mester volt alkalmam megtapasztalni, amikor nem ülök rá és csak egy helyben kaparok, meg azt is, amikor seggel ülök a végen és folyton el kell kuplungolni, hogy ne legyen hátra szaltó
Dew, mivel ez egy 1 wd-hajtásu jármű és ugye a hátso kereket hajtja ezért aztán vannak olyan helyek ahol nem is lehet haladni másképp, csak igy... ha nem terheled a hátso kereket cseszheted forog üresen... aztán csak kapratsz egyhelyben...
Azért eldugott helyeken motorral lehet lelni olyan dolgokat, ami szem előtt lenne, már nem lenne ott...szerintem te is találkoztál már nem egy ilyen dologgal
Gondolom ezt se tudják hol van, de a sok siklóernyősből majd lehet belövik a helyszínt
Gondolod, ha annyit melózol, akkor még szakítani meg intfarktusra sem lesz időd?
Na te tudod hogy is csinálod de egészség nélkül nincs semmi, se család, se meló, se élet...
jo perspektivák... akkor nem sok értelme volt olyan sokszor szakitani
nálam a bűvös szám a 80-as... ha egyszer össze fuj az élet egy 80 éves banyával akinek 80 millioja van euroban a bankban... na őmiatta majd szakitok az elveimel és még akár el is veszem.....
na hallod te se bírsz a seggeden ülni két percig se, de megértem...én is utálok betegen pihenni, legszarabb dolog a világon betegnek lenni...amikor csinálnád, amit szeretnél, de nem lehet
Majd úgy jársz, mint Ronis, hogy felpolcozott lábakkal ücsöröghetsz egész nap egy jó darabig
Létezik ilyen jellegű rendezvény(endúró verseny), ami nyereséges?
Eszembe sem jutott, hogy ez nyereséges lehet, naiívan azt gondoltam van egy szponzor, aki ad zsét a rendezvényre, kirakják a logóit, stb és azért adja a pénzt, nem
bakkler
ezt már tanitják...
mindégh is tudtam ..ez a technika
jobbulást aztán majd csörögj valamikor. Kis Zolikának meg dobjuk össze a kis ktmet aztán már is marad nálad
Tényleg idén lesz Metzeler Extrém?
http://youtu.be/2Qoob6AVlV0
Gondolom ezt se tudják hol van, de a sok siklóernyősből majd lehet belövik a helyszínt
Na te tudod hogy is csinálod
Kérdés: Milyen ezzel a vassal a 2T-hez képest a triál? Mik a személyes tapasztalatok?
nálam a bűvös szám a 80-as... ha egyszer össze fuj az élet egy 80 éves banyával akinek 80 millioja van euroban a bankban... na őmiatta majd szakitok az elveimel és még akár el is veszem.....
persze csakis szerelemböl..
hihetetlen vannak még csodák..
Majd úgy jársz, mint Ronis, hogy felpolcozott lábakkal ücsöröghetsz egész nap egy jó darabig
Részemről pihi, aztán majd kiderül mi lesz...