hát van egy olyan mondás...
ez nem kér kenyeret
na ez erre nem igaz
ezt a lekenyerezést még én sem láttam de kiba jó...én annó csináltam ilyen ékes csapágykihúzót végül is az is jó lett.de a kenyér egyszerűbb lett volna...az ember mindé gtanul valamit...ú
ronistól elsőkerékdefekt javítást... csikusztó...kenyérmorzsa-kitolószettet
stb stb tbc
Ez a kenyeres cucc tényleg faszán működik?
Én egyszer megpróbáltam az mz-nél, de pont olyan csapágynál, ahol vékony volt a blokköntvény mögötte és ahelyett, hogy kinyomta volna a csapágyat beszakadt.
Látode a sok teló közt tudok reggelizni is Me ugye a paraszt mindíg mindent teljesen felújítva ad el,csak azt nem cserélik ki amit ki kéne Ezé egy kis könnyítés,tanulóknak,gyors ,egyszerű,szalonna hagyma sem kell hozzá
Hejjj,magamra írtam a szóismétlést.Látom,nem érted a lényeget Mindegy,hagyjuk a csába Mer ugye az se mindegy,hogy minden utca végén sarok,vagy minden utca végén szarok Hátha ez jobban érthető
hály...bÁláim....
hát ez jó.
szali ...ne irj ennyi..ha fele ennyit irsz érthető...bb
nyugodjá meg...hijjad a boltot...50-55ályró..+posta...
ennek a 3adáért veszel jt seggeden a kedvenc boltodban...
igaz hogy 3ad annyit is bir ki..de pl nálam pont elvisz egy hátsó JT lánckeék egy láncot...
emez a lánckerék meg ...3 láncot..akkor ugyan ott vagy ahol a partja le van szakadva(a part szakad)
csikusznak ebben igaza van...
a telókat meg látjuk sokat eLeMben......ebben meg neked van igazad...
éljen az amerigai elnök..hugó csáwez..ebben meg nekem van igazam..
nem? de ...4
nem? de ...5
ez a l'art pour l'art lyuhtúb videólyánaka helye ahol a besenyő pistabácsi bebizonyitja hogy neki mindig igaza van...csak nem találtam meg a videót de kerestem...
igazam van...
nem ?de ...6
Jó estétAz a különbség(hogy a különbséget is külömbségnek mondjuk,de,különbségnek írjuk),hogy(és szó ismétel a barom egy mondaton belül százszor )szóval én a gazdi kérésére,és nem keresésre teszem be a képeket
Tehát különbség van a két szó írása és jelentése között is
HA mindet teszegetném.....,de ezt tovább nem feszegetném
Melyik lenne az az egy darab race? Dévai extrém futam?
Tényleg te nem indulsz? Bár megértem, végül is ingyen is mehetsz ott jobb terepen is, akkor miért fizetnél a versenyért
Mi ez az átszervezősdi nálatok? Tűzoltóság megszűnik?
csak arra gondoltam,ha már az ország minden szegletéből tudnak hívogatni ,hogy vezetést kérnek két napra meg faszom tudja mit nem ,kaját stb..... akkor azt gondolná az ember ,hogy kérhetne ennyit ,hogy ugyan neme csak megnézné esetleg valaki... senki se vegye magára se személy se város se bolt. csak úgy ámblokk. de érdekes mód ilyenkor nem pezsegnek úgy .
csika . természetesen ma fel fogom hívni a boltot. de általában ha bemégy valahova sokkal jobban meg tudsz valamit, mintha csak telefonálgatsz.
egyébként legalább annyira érdekes a 2x felrakott lánckerék keresés,mint a 100 adik lefényképezett teleszkóp belsőrész csika matricával .
ez nem kér kenyeret
na ez erre nem igaz
ezt a lekenyerezést még én sem láttam de kiba jó...én annó csináltam ilyen ékes csapágykihúzót
ronistól elsőkerékdefekt javítást... csikusztó...kenyérmorzsa-kitolószettet
stb stb tbc
rókapimpó ritkán szól, de akkor velőset.
köszi csika!
Annó amikor betört a kuplung deklim, a kinyomó csapágyát én is így vettem ki, jó módszer
Mi újság van Vietnámban?
Én egyszer megpróbáltam az mz-nél, de pont olyan csapágynál, ahol vékony volt a blokköntvény mögötte és ahelyett, hogy kinyomta volna a csapágyat beszakadt.
hát ez jó.
szali ...ne irj ennyi..ha fele ennyit irsz érthető...bb
nyugodjá meg...hijjad a boltot...50-55ályró..+posta...
ennek a 3adáért veszel jt seggeden a kedvenc boltodban...
igaz hogy 3ad annyit is bir ki..de pl nálam pont elvisz egy hátsó JT lánckeék egy láncot...
emez a lánckerék meg ...3 láncot..akkor ugyan ott vagy ahol a partja le van szakadva(a part szakad)
csikusznak ebben igaza van...
a telókat meg látjuk sokat eLeMben......ebben meg neked van igazad...
éljen az amerigai elnök..hugó csáwez..ebben meg nekem van igazam..
nem? de ...4
nem? de ...5
ez a l'art pour l'art lyuhtúb videólyánaka helye ahol a besenyő pistabácsi bebizonyitja hogy neki mindig igaza van...csak nem találtam meg a videót
igazam van...
nem ?de ...6
Tehát különbség van a két szó írása és jelentése között is
HA mindet teszegetném.....,de ezt tovább nem feszegetném
Tényleg te nem indulsz? Bár megértem, végül is ingyen is mehetsz ott jobb terepen is, akkor miért fizetnél a versenyért
Mi ez az átszervezősdi nálatok? Tűzoltóság megszűnik?
Látom hallgattál rám és kerítettél Padavant
Sokat írtatok megint
csika . természetesen ma fel fogom hívni a boltot. de általában ha bemégy valahova sokkal jobban meg tudsz valamit, mintha csak telefonálgatsz.
egyébként legalább annyira érdekes a 2x felrakott lánckerék keresés,mint a 100 adik lefényképezett teleszkóp belsőrész csika matricával .