Csak az a nagy baj ebben ha elolvasod az új törvényt akkor meglátod hogy a mams-nál nem regisztrált versenyen induló ember aki éves mams-os licenccel rendelkezik elveszti a licencét . Ennek oka? Tilos olyan versenyen indulnia mams-os licencel rendelkező embernek amely verseny nincs regisztrálva . Jönne a kérdésed mért kell versenynek nevezni..... Tul nagy volumenü dolog volt ez ahoz és tul nagy pénzekről volt szó hogy csak egy valamilyen összejövetelnek legyen beharangozva....... Meg ugye a köpködés és a duma ........... Na mind1 Úgy rossz ez a mams a mai világban ahogy van!
Na pl. a klubos banzájok ezért nem voltak sose versenynek hívva...így a rohadék ingyenélő banda (MAMS ) tehetett egy szívességet, nem kellett fizetnünk nekik egy valag pénzt a semmiért...attól meg, hogy "rendezvény" vagy "motoros nap" néven futott, semmivel nem lett rosszabb a buli
Hát hallod, ha az APEH rád szállt, akkor mint a kullancsok inkább keríts valami jó jogászt aki kihámoz, olcsóbb lesz a vége, mintha ha hagyod, hogy az apeh szívja a véred.
Örvendek, hogy viszonylag jó a hangulatod
Tánctermedbe jelentkeztem, majd kereslek, ha felépülök és úgy érzem minden ok, egyenlőre a véremben még túl sok a Lymphocyta
Kapja be a Natura...őket én is leszarom, azzal az erővel már minden nm tájvédelmi körzet, s megnézném mit szólnának a tarvágáshoz a madárvédelmi körzeten, szóval az erdészet is leszarja a naturát...
Lehetne sokfelé nagyon jó pályákat kijelölni tájvédelmin kívül is(naturát nem veszem tájvédelminek), erre felénk is tudnék jó pár olyat extrém nyomvonalat, ami után az A osztályos versenyzők is nyaldosnák az ujjukat, de nem lehet...
amit mi tapasztalunk,hogy lehet jó versenyt rendezni,saját( klub) zsebből!
voltunk már 2 versenyen is ami így készült, körülményekhez képest sok nevezővel (50-60) és mindenkinek tetszett még ha utolsóként még egy papírt sem kapott,leglább átérezhette a verseny szellemet,lehet élete első amatőr kis erőfelmérőjén,de örült neki!
kupák vannak,érmék szintén,és azért ez elég jó dolog,hogy annyi kicsi pénzből a srácok mindent megtettek,hogy élvezetes versenyt csináljanak, nem épített akadályos,de krosszpályás,amit szintén rendbe kellett tenni nem kevés pénzért...
a nevezést bárki megtudja fizetni,hisz a 3ezer Ft az nem pénz,pláne nem ha még kaja is van,meg ennyi motorossal együtt mehet...mikor 2 ezer am egy pályanap...
DE ennek idénre vége, és nem más mint a naturának köszönhetően...
Motorra fel!
Régen nálam a motorozás a lelki bajokon sokat segített!
A motorral meg ne kapkodj, részemről ( kivéve ha a garázsban már nem akarod látni ) annak örülök hogy rendben lesz!
morgen bélák ! köszönet az együttérzésekhez..jólesik.....lezajlott a nagy kiköltözés II. ....pár bútor meg ruha van még.....
nem tragikus a női része, le is szarom ...nincs is gáz a fejembe .....valószinű ennyit ért ...ennyit is kell érte idegeskedni....volt már egy csomó a kötélen a részéről akkor főleg gyerekek és lelkiismeretem nyugalma miatt rajta voltam a projekt újrabootolásán....meghát én is raktam csomót előtte...meg persze szerettem is nem is kicsit......de aztán mostanra ide jutottunk.....felismertük itt a vége...hála Isten minden hangos szó nélkül semmi vívás...gyerekek jóformán észre se vették, hogy itt a VÉGE......azért persze szívből sajnálom az egészet mert szerettem volna ha együtt a nagy családi feeling ..de nem mindenáron...szóval erőlködés majd veszekedés , verekedés lett volna ..az meg senkinek sem hiányzik..bár szívesen megverném mert elvitte a kávéfőzőmet....zárak lecserélve...
veszteségként élem meg a gyerekeken (zolika8 & patrik14) kívül kutya (bundi) meg a cicám (cirmium)....
más nincs....
gyerekeket akármikor hozom viszem láthatomra beszéltük le.....ő lelkük a fontos egyedül...a kuvák meg mehetnek a picsába....az én lelkemet intézi apeh meg ilyenek... .....na az még egy folyó fasza ügy amitől abszolúte de nincs életem kb 4 éve....odadtuk mindenünket már de úgylátszik a vérem kell .....vagy csak nem vagyok körülmetélve ? nem tudom...
ennyi volt 13 év.....
a többit le szarom....kávéfőzőt meg visszahozom....akármi is lesz ....meg a cicát is....
motorozás amennyit lehet ...pl. azt figyeltem meg....a motorra nem haragszom megint ....
megyek is vele egy kört....
na a nagy zűrzavarban a restanciákról .... hála az égnek nincs sok ... gyurika meg raks..titeket meg ma valamikor felhívlak mert ma a projektek nagy változáson mennek át...akár végeredmény is születhet....szóljatok ha ide még van valakinek valami esetleg.....de úgyérzem mád folyó ügy nincs...köszönöm a türelmet addig is...
idemondom ,hogy most a nagy szabadságban ha itt valakinek megigértem a szeretkezést és elfelejtettem a nagy gondjaim közepedte az most szólhat mert esetleg ráérek...bár van némi túljelentkezés de beszorítom a táncrendembe...
na megyek béláim ...jók legyetek...és sok boldogságot nektek motoros huligánok !
vik tezsvír. tudom ilyet nem szabadna kérnem mert borzalmas következményei lehetnek és rengetegszer a fejemhez lesz vágva. de ha nem nagy kérés hozd már magaddal robitól a 13 as kislánckerekem és a 49 es hátsót . köszi szépen . ha van mit .
Látod Ádi. ha tavaj nem rottyantassz be a nevezés előtti este és nevezel be B be akkor már tudnád :) én már okosabb leszek vasárnapra remélem. és remélem azt is ,hogy idén eső is lesz hogy jó cumi legyen az egész.
Most először Déva! 3-án rajtolunk. Majd kiderül mennyire lesz hard-os az ,,A'' pálya. Most már motorozunk. Kész lett a cross rész is a bányánkba. Tudunk gyakorolni mindent. Nem tudom nézted e a képeket amit fotofoto rakott fel.
Itt nem 800 ft os ajándékok voltam csak ugy megsugom Metzeler gumik, olajok normális kupák, komoly szervezés és komoly csapat akikkel összejöt az egész. De ha pl 1. osztályból eljön 1 ember az ugy elég gáz. A parkolót a mentőt a mams pénzeket a.......-ot pedig nem adják ingyen. Valakinek meg ugye ki kell fizetni. Istivel egyet értek hogy ő saját kasszából ezt nem állja.
Szerintem abban mindenképp tudtok segíteni Zoozeenak, hogy nem hagyjátok egyedül otthon a gondolataival, hanem mindenképp cűgölitek ki motorozni, ha mentek, legalább addig kikapcsol.
Utolsó is kap? Na az már nem semmi.
Többiek gondolják minek, úgy is visz haza emléket, ha eső esett sarat a motoron, ha meg szárazság volt, port a légszűrőben
Egyébként egyszerű, elől kell végezni akkor kapsz is valamit
Na pl. a klubos banzájok ezért nem voltak sose versenynek hívva...így a rohadék ingyenélő banda (MAMS
kb így
1:50-nél a szali gyerek küzd
2:44-nél Szasza haverom potyázik,és bukja a panorámát... szegénynek kilyukadt a hűtője
http://youtu.be/RJ64FuKpwWQ
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube
.com/watch?v...
Örvendek, hogy viszonylag jó a hangulatod
Tánctermedbe jelentkeztem, majd kereslek, ha felépülök és úgy érzem minden ok, egyenlőre a véremben még túl sok a Lymphocyta
Lehetne sokfelé nagyon jó pályákat kijelölni tájvédelmin kívül is(naturát nem veszem tájvédelminek), erre felénk is tudnék jó pár olyat extrém nyomvonalat, ami után az A osztályos versenyzők is nyaldosnák az ujjukat, de nem lehet...
Linkelj pls.
Ahogy Szali írja, ha szakad az eső, tuti, elég hardos lesz az A nyomvonal
voltunk már 2 versenyen is ami így készült, körülményekhez képest sok nevezővel (50-60) és mindenkinek tetszett még ha utolsóként még egy papírt sem kapott,leglább átérezhette a verseny szellemet,lehet élete első amatőr kis erőfelmérőjén,de örült neki!
kupák vannak,érmék szintén,és azért ez elég jó dolog,hogy annyi kicsi pénzből a srácok mindent megtettek,hogy élvezetes versenyt csináljanak, nem épített akadályos,de krosszpályás,amit szintén rendbe kellett tenni nem kevés pénzért...
a nevezést bárki megtudja fizetni,hisz a 3ezer Ft az nem pénz,pláne nem ha még kaja is van,meg ennyi motorossal együtt mehet...mikor 2 ezer am egy pályanap...
DE ennek idénre vége, és nem más mint a naturának köszönhetően...
Régen nálam a motorozás a lelki bajokon sokat segített!
A motorral meg ne kapkodj, részemről ( kivéve ha a garázsban már nem akarod látni
Nemrég elcseréltem a Gas Gas om egy másik GG-re, egy 450-esre.
Most fülig ér vele a szám, hihetetlenül jó.
Hétvégén ki merre megy?
nem tragikus a női része, le is szarom ...nincs is gáz a fejembe .....valószinű ennyit ért ...ennyit is kell érte idegeskedni....volt már egy csomó a kötélen a részéről akkor főleg gyerekek és lelkiismeretem nyugalma miatt rajta voltam a projekt újrabootolásán....meghát én is raktam csomót előtte...meg persze szerettem is nem is kicsit......de aztán mostanra ide jutottunk.....felismertük itt a vége...hála Isten minden hangos szó nélkül semmi vívás...gyerekek jóformán észre se vették, hogy itt a VÉGE......azért persze szívből sajnálom az egészet mert szerettem volna ha együtt a nagy családi feeling ..de nem mindenáron...szóval erőlködés majd veszekedés , verekedés lett volna ..az meg senkinek sem hiányzik..bár szívesen megverném mert elvitte a kávéfőzőmet....zárak lecserélve...
veszteségként élem meg a gyerekeken (zolika8 & patrik14) kívül kutya (bundi) meg a cicám (cirmium)....
más nincs....
gyerekeket akármikor hozom viszem láthatomra beszéltük le.....ő lelkük a fontos egyedül...a kuvák meg mehetnek a picsába....az én lelkemet intézi apeh meg ilyenek... .....na az még egy folyó fasza ügy amitől abszolúte de nincs életem kb 4 éve....odadtuk mindenünket már de úgylátszik a vérem kell .....vagy csak nem vagyok körülmetélve ? nem tudom...
ennyi volt 13 év.....
a többit le szarom....kávéfőzőt meg visszahozom....akármi is lesz ....meg a cicát is....
motorozás amennyit lehet ...pl. azt figyeltem meg....a motorra nem haragszom megint ....
megyek is vele egy kört....
na a nagy zűrzavarban a restanciákról .... hála az égnek nincs sok ... gyurika meg raks..titeket meg ma valamikor felhívlak mert ma a projektek nagy változáson mennek át...akár végeredmény is születhet....szóljatok ha ide még van valakinek valami esetleg.....de úgyérzem mád folyó ügy nincs...köszönöm a türelmet addig is...
idemondom ,hogy most a nagy szabadságban ha itt valakinek megigértem a szeretkezést és elfelejtettem a nagy gondjaim közepedte az most szólhat mert esetleg ráérek...bár van némi túljelentkezés de beszorítom a táncrendembe...
na megyek béláim ...jók legyetek...és sok boldogságot nektek motoros huligánok !
Te hogy állsz az Erzbergre való felkészülő edzéssel?
Nem lehet egyszerű neki
Többiek gondolják minek, úgy is visz haza emléket, ha eső esett sarat a motoron, ha meg szárazság volt, port a légszűrőben
Egyébként egyszerű, elől kell végezni akkor kapsz is valamit