Mesterem,majd kereslek telefonon is,kellene nekem dolgozni ,mert nincsvan időm a gizgazt megcsinálni meg mást se,akárhogy is szeretném.Viszont nekem patikára kéne a blokkot,kell hengerfejet,stb,majd mondom.Van hozzá egy csomó új cumóm tuning is,de hiába,mert időm nulla és már 4.éve lesem a többivel együtt Ha most nem lesek bele adatlapodba akkor még lehet 10-et állna azt kitolnám az utcára .Majd csörgök csak el ne felejtsem
hehe! jójaz, csak cseréld le a kipuffot a gyárira, mert az nagyon folytja! Vissza kellett venni az üzemanyagot nagyon, hogy ne tegye tönkre a gyertyát!..
Most már vagyok, de megyek is tovább, csak benéztem. Tegnap elhúztam motorozni, nem volt jó ötlet betegen berongyoltam egy méteres harasztba, alatta hatalmas kő, szépen átborultam a kormányon, vadi új féktárcsám elhajlott mint a papír
Hazafelé le kellett venni az első féket, hogy egyáltalán el tudjak indulni 2 keréken, de még 1x első fék nélkül én nem megyek le dombon fák között oldalazva, olyat estem mint még soha jobb lábbal is kellett támasztani, akkor ugye féket nem tudtam taposni, első fék sehol, csak a levegőt húzkodtam, motor megindult, aztán átborulás, fél úton bukfenc közben megálltam én is meg a motor is beszorulva két fa közé, szerencsére nem lett semmi komolyabb baj
Most már motorozható lenne a terep, egy a baj, haraszt csapdák a medrekben, átmennél egy helyen, ahol azt hiszed semmi, aztán eltűnik a motor a harasztban
Hali. Rakjál bele min. 10w 50 es olajat de a 10w 60 csak jobb Ajánlani tudom a Motulnak a MOTUL 300V 4T FACTORY LINE 15W-50 olaját ha extrém körülmények közt használod. Ha nem akkor jó lesz egy sima 10w 50 vagy 10w 60 olaj
Sziasztok eladnám cuccaimat:
Aprilia AF1 tank hátsoidom fejidom lámpákkal és kulcsal meg tanksakával: eggyüt 7 ezer forint FEKETE
Aprilia af1 kipufogorendszer kifogástalan szép nem lyukas semmi bja és dob eggyüt 5 ezer forint
Kipsta focilabda (sárga):1000 forint
Fekete motoros börjeki M-s vagy L es nagyon szép egyetlen hibája hogy cipzár bolegy szem kieset de nagyon oclso a javitása 20 ezer forint
CTK-495 szintetizátor dobozban kifogástalan álapot 2 szer használt 10 ezer forint
Super soccer game :gyerek asztali csocso leszedhetö bábukkal 2000foriint
Bull övtáska barna kifogástalan szakadásmentes álapot :1000 Forint
Társas játékok Activiti teljesen minden tartozákkal Pokerszett zsetonokkal .1000 forint /db
Számitogépes játékok gyerekfilmek CD DVD 500 forint /db 2DB vétel esetén 800 forint
AKUSZTIKUS GITÁR hurozni kell 4000 forint nem törött
Leg Magic láberösitö gép 3000 forint
bocsi hogy ittis hirdetem de hátha van valamiami kelll
Sziasztok! Most váltam egy gas gas ec 250 es tulajdonosává. Érdeklődni szeretnék hogy milyen váltóolaj van benne gyárilag? vagy mit javasoltok?! Illetve még egy kérdés hidegen nincs alapjárat csak melegen, mi lehet a probléma?
Ez is egy jó meglátás. Bár én azt mondom nem kéne ilyen szigorúan venni. Az amatőr rally versenyeken is csak annyit csinálnak külön értékelik a licences és az amatőr versenyzőket.
Emlékszem régebben jártunk mi is ilyen kisebb versenyekre az alföldön , Somogyba. Nagyon jó versenyek voltak legtöbbjének a pályája mellet elbújhatott egy Ob-s verseny!
én azt mondom,aki ilyen amatőr rendezvényt csinál mint itt,vagy ktm klubbos...oda ne is menjenek már el az éves licensszel rendelkezők...miért mennek el?azok az emberek java rendszeresen versenyzik,ők egy ilyen bulin csak elveszik más elől az örömöt és a trófeát... ők edzésként mennek egy ilyen rendezvényen...nem is engedném őket,én ennek örülök is...
pont te is írtad lentebb ugyan ezt a dolgot...
ha tudná az ember,hogy számíthat az éven 3-4 ilyen bulira ami nem mams-os akkor ne váltsa ki és mehet rajtuk..ha váltott akkor maradjon is hű a kiírásokhoz
Gyakorolgatsz ezt-azt, kimondottan vagy csak hajtás van, aztán abból van tapasztalat gyűjtés?
Jó helynek tűnik a videók alapján Deva
Gyakorlás közben remélem nem a földre locsoljátok a benzint mint jómagam
Ne mondd, hogy Veled nem, csak te nem mesélsz róla
Működés még a GG?
micsoda kalandok történnek veled...
Hazafelé le kellett venni az első féket, hogy egyáltalán el tudjak indulni 2 keréken, de még 1x első fék nélkül én nem megyek le dombon fák között oldalazva, olyat estem mint még soha
Most már motorozható lenne a terep, egy a baj, haraszt csapdák a medrekben, átmennél egy helyen, ahol azt hiszed semmi, aztán eltűnik a motor a harasztban
Sehol senki?
Aprilia AF1 tank hátsoidom fejidom lámpákkal és kulcsal meg tanksakával: eggyüt 7 ezer forint FEKETE
Aprilia af1 kipufogorendszer kifogástalan szép nem lyukas semmi bja és dob eggyüt 5 ezer forint
Kipsta focilabda (sárga):1000 forint
Fekete motoros börjeki M-s vagy L es nagyon szép egyetlen hibája hogy cipzár bolegy szem kieset de nagyon oclso a javitása 20 ezer forint
CTK-495 szintetizátor dobozban kifogástalan álapot 2 szer használt 10 ezer forint
Super soccer game :gyerek asztali csocso leszedhetö bábukkal 2000foriint
Bull övtáska barna kifogástalan szakadásmentes álapot :1000 Forint
Társas játékok Activiti teljesen minden tartozákkal Pokerszett zsetonokkal .1000 forint /db
Számitogépes játékok gyerekfilmek CD DVD 500 forint /db 2DB vétel esetén 800 forint
AKUSZTIKUS GITÁR hurozni kell 4000 forint nem törött
Leg Magic láberösitö gép 3000 forint
bocsi hogy ittis hirdetem de hátha van valamiami kelll
nem vagyok jó mert forintban van és nem euro-ban
viccőtem
Emlékszem régebben jártunk mi is ilyen kisebb versenyekre az alföldön , Somogyba. Nagyon jó versenyek voltak legtöbbjének a pályája mellet elbújhatott egy Ob-s verseny!
csak ennénk valami paradicsomos halacskás csokit valami szikla tetején, ott a földcsakra szivében..
pont te is írtad lentebb ugyan ezt a dolgot...
ha tudná az ember,hogy számíthat az éven 3-4 ilyen bulira ami nem mams-os akkor ne váltsa ki és mehet rajtuk..ha váltott akkor maradjon is hű a kiírásokhoz