Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismerősöm Bergjén is defektes lett a dekli. Nem szórakozott, két komponensű speckó trutyival összerakta és azóta tökéletes neki, habár az nem a kuplung felőli részen volt.....
Nyulas morgent !
Remélem titeket tegnap nem kapott el motoozás közben az eső, mint engem....
Amugy meg nekem volt ilyen amit a Ronis ir hogy beütötte a fékpedál és kitört 1 nagy darab.Na azt vissza hegesztettem ügyes emberrel és mivel kicsit zárványos lett mert ügye az ötvözet ezért belülről bekentem a hegesztést azzal a két komponensű munkálhato fémragaccsal.Tökéletes volt.
na jóreggelt!
boldog nyulat!

Zé, nem hozott véletlen a forgalmimban valamit a nyuszi?
a fékpedál ütötte be?
Jo reggelt mindenkibe. Én begyurmáznám ha nem nagy a defekt.Persze nem látjuk hogy milyen mert nem raksz fel képet
az utolso mondatodban van az igazság...
Én kénytelen leszek kicserélni,mert kidurrant!
az új dekli ára info jelleggel

...a régebbi fajta ami egybe van 2006 ig az kb..110 euro ...

az újabbik fajta 2007 től ami osztott már a kisdeklivel együtt komplett a duplájánál is több vagy 250 euro kb...

eccer néztem, hogy cserélem másikra enyémet....de maradt
Köszi,minnyá megnézem.
vaterán láttam múltkor iylen újfajtát ami 2007esen van
Mindenkinél hiánycikk!
szia ...sajna nincsen...
Jó reggelt! Itt igazi motoros idő van!

Főbéla,nincs egy kuplung oldali deknid?
columbot nézek viasat3-on
Szeva te már koránreggel pislogol?Én meg most Bootolok újra itt a kedvenc munkahelyemen vasárnap
Egy ausztrál ápolónő összeszedte azt az öt dolgot, amit a leggyakrabban bánunk meg, ha közeleg a vég.

A nővér éveken keresztül ápolt olyan halálos betegeket, akiknek már csak néhány hete volt hátra. Hogy feldolgozza az ezzel együtt járó lelki megterhelést, az ápolónő blogot vezetett, oda írta meg a feljegyzéseit és tapasztalatait, többek között arról, hogy mit bánnak meg a legtöbben.

A nővér szerint döbbenetes, de a halál közeledtével az emberek nagy része bámulatos tisztánlátásra tesz szert és olyan bölcsességeket mondanak, amikből mindenki tanulhat. Épp ezért a blog anyagát végül könyvben is megjelentette, a leggyakoribb megbánásokról pedig a közelmúltban a Guardian írt hosszabban.

1. Bárcsak a saját életemet éltem volna, ahelyett, hogy azt éltem, amit mások elvártak.

Ez volt az egyik leggyakoribb megbánás, szinte minden haldokló szájából elhangzott, a nővér szerint azért, mert amikor visszatekintünk, arra kell rádöbbennünk, hogy a kötelezettségek és az elvárások miatt az álmaink felét sem tudtuk megvalósítani.

2. Bárcsak ne dolgoztam volna olyan sokat!

Ez a megbánás főleg a férfiakra volt jellemző, akiknek a napi hajtás mellett nem maradt idejük a feleségükre és a gyerekeikre.

3. Bárcsak kimutattam volna az érzéseimet!

Elsősorban a családi vagy a munkahelyi béke érdekében mondanak le sokan arról, hogy kimutassák valódi érzéseiket.

4. Bárcsak boldogabb lettem volna!

Sokan csak a halálos ágyukon döbben rá arra, hogy a boldogságuk kulcsa elsősorban a saját kezükben van. Ahelyett, hogy megélték volna a boldog pillanatokat és egy kalandos és színes életet éltek volna, egy-két kicsapongással, mintákat, szokásokat követtek és másoknak próbáltak megfelelni.

5. Bárcsak szorosabb lett volna a kapcsolatom a barátaimmal!

Egy újabb olyan dolog, ami szinte minden egyes haldoklónál előkerült. Az emberi kapcsolatok fontossága, az elhanyagolt barátok miatt érzett lelkifurdalás az utolsó pillanatig üldözi az embert.
mijezaz? alvás ? szewasztok....
Húsvéti nyuszi ide se jön többet,me kis csika lerendezi Még engem is ilyenkor él legjobban a kis dög mikör dögleni kellene
Kellemes Húsvétit magába is! Menek is egyet locsolkodni a csövemmel
Regény lett de van benne igazság nem is kicsi.Kicsinálnak itthon minden technikai sportot szépen lassan
Amúgy Kellemes Húsvéti Ünnepet mindenkinek és sok locsolót Sziasztok
Na,bammeg ez regény lett
Trófe a trófeja jó az a lófeja Nehéz eset ez.Érdekes ,mert amikor az MMSZ-t megcsináltuk akkor jöhetett,mehetett aki akart.A profikat,meg akkor sem akarták engedni az MMSZ-ben menni ,mert akkó viszlát.Ez mind egy baromság.Mindenki menjen ahol csak akar(me demokrácia van)csak külön kell vagyis kellene értékelni.
A profiktól sokat tanulhatnának a "gyengébbek vagy amatőrök".A profik meg ha sokat leköröznek is,de szoknák a forgalmat Ezt nem csak helyszíni,hanem előzetes nevezés alapján is lehetne a kategóriákat összevonni és külön értékelni.CSak megfelelő,hozzáértő,nem okostojás,hanem szervező kell hozzá aki nem csak hall hanem lát is Mindent meglehet csinálni,csak összefogás,normális emberek,és sok sok szabad idő kell hozzá ami sajnos szerintem most nincs,max munkanélkülieknek.
A díjazásokon is lehet javítani,sőt kellene is ösztönözni az embereket.
Régen volt III.osztály CZ-MZ kategória is,sőt F kezdő kategória is,mégis megfért és időben a napba belefért minden.
MA sajnos a zsé beszél,az meg ugye kevés van,így a szegényebbje,ha van moccja se indul el,max elmegy megnézni.Ezeken mind lehetne változtatni,ha jóval kevesebb lenne a nevezési díj,többen indulnának,de a bevétel ebből ugyanannyi lenne .Itt ugye anyagi veszteség nincs.Időmérőért fizetni minek?Nem ellenük vagyok,dolgozzanak,de régen is tudták számolni ki hanyadik Az időeredmények egy amúgy sem érnek szinte semmit itthonbüszkélkedni otthon a helyezésért járó díjjal is lehet,a kütyükkel a hókuszpókusz meg csak látványos semmi.Szóval, az is minek...
Mentő kell,arra nem kell sajnálni.Jegyszedő minek annyi?aki akar úgyis belóg,karszalagra sem kéne költeni,a belépő meg lehetne 200 ft néző jönne sokkal több ezer.Nem kell 1 óra ebédszünet,mert az emberek kedve pont akkor megy el amikor az időmérők és futamok közt bóklászik,esőben vagy forróságban.Utána meg még ott van este 6-ig.A sportbírók,meg olyanoka.A zászlólengetésük szinte nulla,csak kuporognak.Ezt lelkes helyi fiatalokkal,ingyen meglehetne oldani,minden rendezőnek csak zászlókat és egy egy alkalmas eligazítást kellene tartani.Tuti vannak ilyen sportszerető emberek,nem kell ehhez vizsga(baromság)régen sem volt.
Az a baj,itt próbálnak menni a VB-s rendezvényeknek a színvonalára menni a pálya körül.Látványban!
Értelme ,haszna semmi!
Lassan odajutunk,hogy elindulnak egy nap majd 20-an,és több sportbíró lesz kuporogva,meg rendező,díjszedő,biztonsági,díjkiosztó,maroktartó stb,mint néző.
Szerintem nem jó nagyon nem jó az irány. Vissza kéne menni az időben.Volt versenyző,néző,pénz is.
Csak tudod azt is irigyelte más Most meg ellehetetlenítés van itt is,lassan a bérgokartozás jobban elterjedt és keresettebb lesz mint a motocross,pedig művelője van több ezer.
Na,és akkor lenne nagy poén az egész,amikor egy nevezésen megjelenne vagy ezer nevező,naaaaa akkor mit csinálnának?
Jó lenne,ha ez így lenne és valaki véghez is vinné.
Mielőtt valaki rámpampogna,ezeket csak gyorsan és nem átgondolva firkáltam,lehet variálni erre arra,de ezek kellenének alapnak
Fiúk összefogni és HAjrááááá
Amúgy meg mindenki azt csinál amit akar