mezséllyé tely is...figyulunk..minden billentyhű lenyomásodra..csak nyomkodjad szépen sorban..egy aúrát és az már egy egész kerek és hossszú leírás lesz...
mer gondolom te is megkaprattad a hegyedet..nem ..akkor fütyűllyé csak te dalos pazsirat
lya azt nem is mezséltem a legfontossabb..nem kell menni a nemibetegés bőrgyogyóba.. a krém a nivelyakaolamacis vagy melyik ez.. ez lyaú..ez nem öt mondom ez hat
regel is bekentem és már alig zsibog...vagy ez már a vég és a fálydalom ilyenkor csökken?
imádom hogy mindehool bevezetik a döglött házakba a racét....még jóú hogy nem tsernobiliben volt a race...mer akkor ott a 2 reaktor meghasadt blokkján ment volna át..
meg a többi néven nem nevezett neveletlen ül nevető..hélyy elő a sötétből..ki a titokolvadásból.
lya zizi szülinapod volt hát az szar ügymegent öregebb lettél egy nappal...mert hogy van az hogy egy évvel tegnap meg még nem?
nem lyaú ez a mateki igy
na ez az..irjatok hogy legyen mit óól-vasni.
riki.só..gecsa
krisz..aki dolgozott.de csoki is írhat ám..nem csak a kalbulátolokat kell kalbulálni faszán,hély
lyaúreggelt bélák az úrban....
másik dolog amit még nem láttam a dévai racén(mivel először voltam:-) ilyen racer racén..
olyan bomba csajok kenték...ügyesen a extrémendúrót..minta állat.,nem egy ketttő vagy 3-4
nem olyan godzilla tipusú betonkeverésre ÉS szomszéddal való kapcsolattartásra termett...olyan igazi ..hogy is írjam hogy az olvasó női köröm sem sértődjék fel...ne repedjen be az a köröm ...mer akkor a manikűrösnek köll beavatkozni:-)
N.. ha itt vagy katsincs egyet a gép előtt..köszi
tetszik hogy ilyen is van.
majd írok...itt most déván a hangsúly... a sztori :)
jó olvasgatni zarándi irásait..sztem nem sok mindenki fog ,rajta kivül megkoptatni pár billentyűt azért hogy mi olvassunk...
látom legalább ti motoroztok....nektek sikerült az élet....én sajna nem ...tényleg jut eszembe kellene vennem egy motort ....persze pénz az nincs....
amúgy gratula a versenyzőknek akik kint nyomultak.....
shówról is van történet...
aki kiszámítja hogy 80kilómétert elmegy terepen egy kétütemű 250 ipszilony zélyvel...
a hét literes tankal...
matekból egyest kapott ..a hegytől...
egy kis hegyi matek...a négyténél úgy jön ki...ahány extrém kilóméter kb annyi liter...szali féle sx ek..ez szor kettő(jó jó csak 1,9 )de a biztosági tényező miatt jó ha 2tővel számolunk..persz csak eghsztrémben
só..
mesélj te hogy élted át..szombat ..vasárnap...
olvasnók már mástól is délywát..entúrhópanorámát
amit még nem meséltem..lett egy(több is ,de most csak egyről beszélünk) barátom a hegybe a idei zarándolás közbe..ő is pösti...legyne a neve..A feri.
szóval a feri nem egyszerűen nagyarcú ...mint én..ő ettől egyel magasabb osztályban van...ő nem expert ő maga a profi
de főleg csak ugat nem harap..de viszont ugatni egyfesz...
na A feri megérkezik azbba a malajos első feladat előtti patakrészbe...mindenki áll sorba vagy 20an..mindenki álla sorba..ez berongyol közéjük előre vág mindenkit nyélgázon lerugat sárral majd beakad a többiek elé...
mindenki ordít neki angolul....ami lehet hogy neki kinalyi volt....gó bek...leszar mindenkit rugatja mint a barom persze egy helyben..sehova nem halad...na ekkor kishillyán megverték..nem ez igy nem jó ...inkább majdnem meglincselték..mer közbe meg okos volt ám...azt a végén odalépett egy csávó hozzá rátette a motorrra a kezét és mondta mennyé vissza külöben...végül is nem ölték meg..visszament ..mondom tényleg vissza a végére...el sem hiszem
a depóban is alakiított. pár órával megjelent..mindenki után(mint mikor a focimeccs lefújása utánegy órával még küldöd a pályán az ellenfél kapuja felé )...persze nyél gázon a depó poros útján..na a seggediek közül is talált barátokat az ember.
de nyugodj meg feri...téged igy szeretünk
ály hev ö práblem.
tegnap beleestem egy tengerbe...egy csalántengerbe...pólóban nyomtam... .
ez úgy 11 felé lehetett. mindkét kezem de főleg a jobb ami még mindég úgy ég mint a tűz.
mi a lófaszért nem múlik már el?
úgy fály nem tudok aludni...
a táborban azt mondák a csaláncsipés.. ó az még egészséges is...
Ó olyan boldog lettem tőle...már mint nem a csaláncsípéstől....hanem a tudat hogy tök egészségessséges vagyok mindenben...pl a táplálkozásban is...kenyér... zsír... szalonna..kolbász...meg ilyenek
és akkor a csaláncsipés is tök egészséges...hú de kilály vagyok...
csak közbe a nagy egészségessségseségem közbe úgy ég a karom majd beszarok.
már mostmás nem is olyan fasza ez a csaláncsipéses tökegészséges dolog.
ha holnap nem múlik el..elmék vele a bőr és nemibeteg gondozóba...bár az asszony félkómássan azt javasolta hogy kenjem be a kezem valamilyen bőrápolójával(nem lesz tőle valami bajom? olyan... ápolt leszek és gondozott ?)
higgyétek el...a baj nagy lehet ha már ezt is kipróbálom!
kb 5 perce be is kentem...most szívódik felfelé...már érzem a zsigereimbe hogy szépülök
voltak még aksiók...
pl egyszer hanyatt estem tsúnyán.
a meredekebb egyből feljutós részt néztem ki az oldalazás helyett....ment is volna ha a végén nem rongyolok bele e gy kissebb farakásba amin a hátsó kerék szépen kikapirnyált na onnan hanyatt...gurulok visszafelé mikor megjelenik ggáki és menetben fölfelé én meg menetben lefelé találkoztunk...én a motorjával.. ő -meg hogy kiütöttem alóla a motort- a földel találkozott.
hát nem lettünk bí heppik...
reggelre szépen fel is dagadt az egész nap sajgó csuklóm.
nem akarom elkiabálni,de lehet hogy 6 a krém...
hát remélem is hogy ez a krém több mint 5...mert ez akkor már rendessen hat
szóval a krém hat mert csökkennek a fálydalmak?vagy ez még csak tacebó hatás?
mindegy melyik... csak ne fállyon
mer gondolom te is megkaprattad a hegyedet..nem ..akkor fütyűllyé csak te dalos pazsirat
regel is bekentem és már alig zsibog...vagy ez már a vég és a fálydalom ilyenkor csökken?
Dévai szombatDévai vasárnap
látom viktor alig irt valamit...
lya zizi szülinapod volt hát az szar ügymegent öregebb lettél egy nappal...mert hogy van az hogy egy évvel tegnap meg még nem?
nem lyaú ez a mateki igy
riki.só..gecsa
krisz..aki dolgozott.de csoki is írhat ám..nem csak a kalbulátolokat kell kalbulálni faszán,hély
másik dolog amit még nem láttam a dévai racén(mivel először voltam:-)
olyan bomba csajok kenték...ügyesen a extrémendúrót..minta állat.,nem egy ketttő vagy 3-4
nem olyan godzilla tipusú betonkeverésre ÉS szomszéddal való kapcsolattartásra termett...olyan igazi
N.. ha itt vagy katsincs egyet a gép előtt..köszi
tetszik hogy ilyen is van.
Istenmező B 1 kör
Istenmező B 2. kör
jó olvasgatni zarándi irásait..sztem nem sok mindenki fog ,rajta kivül megkoptatni pár billentyűt azért hogy mi olvassunk...
látom legalább ti motoroztok....nektek sikerült az élet....én sajna nem ...tényleg jut eszembe kellene vennem egy motort ....persze pénz az nincs....
amúgy gratula a versenyzőknek akik kint nyomultak.....
viktor írj még....
aki kiszámítja hogy 80kilómétert elmegy terepen egy kétütemű 250 ipszilony zélyvel...
a hét literes tankal...
matekból egyest kapott ..a hegytől...
egy kis hegyi matek...a négyténél úgy jön ki...ahány extrém kilóméter kb annyi liter...szali féle sx ek..ez szor kettő(jó jó csak 1,9 )de a biztosági tényező miatt jó ha 2tővel számolunk..persz csak eghsztrémben
só..
mesélj te hogy élted át..szombat ..vasárnap...
olvasnók már mástól is délywát..entúrhópanorámát
szóval a feri nem egyszerűen nagyarcú ...mint én..ő ettől egyel magasabb osztályban van...ő nem expert ő maga a profi
de főleg csak ugat nem harap..de viszont ugatni egyfesz...
na A feri megérkezik azbba a malajos első feladat előtti patakrészbe...mindenki áll sorba vagy 20an..mindenki álla sorba..ez berongyol közéjük előre vág mindenkit nyélgázon lerugat sárral majd beakad a többiek elé...
mindenki ordít neki angolul....ami lehet hogy neki kinalyi volt....gó bek...leszar mindenkit rugatja mint a barom persze egy helyben..sehova nem halad...na ekkor kishillyán megverték..nem ez igy nem jó ...inkább majdnem meglincselték..mer közbe meg okos volt ám...azt a végén odalépett egy csávó hozzá rátette a motorrra a kezét és mondta mennyé vissza külöben...végül is nem ölték meg..visszament ..mondom tényleg vissza a végére...el sem hiszem
a depóban is alakiított. pár órával megjelent..mindenki után(mint mikor a focimeccs lefújása utánegy órával még küldöd a pályán az ellenfél kapuja felé
de nyugodj meg feri...téged igy szeretünk
tegnap beleestem egy tengerbe...egy csalántengerbe...pólóban
ez úgy 11 felé lehetett. mindkét kezem de főleg a jobb ami még mindég úgy ég mint a tűz.
mi a lófaszért nem múlik már el?
úgy fály nem tudok aludni...
a táborban azt mondák a csaláncsipés.. ó az még egészséges is...
Ó olyan boldog lettem tőle...már mint nem a csaláncsípéstől....hanem a tudat hogy tök egészségessséges vagyok mindenben...pl a táplálkozásban is...kenyér... zsír... szalonna..kolbász...meg ilyenek
és akkor a csaláncsipés is tök egészséges...hú de kilály vagyok...
csak közbe a nagy egészségessségseségem közbe úgy ég a karom majd beszarok.
már mostmás nem is olyan fasza ez a csaláncsipéses tökegészséges dolog.
ha holnap nem múlik el..elmék vele a bőr és nemibeteg gondozóba...bár az asszony félkómássan azt javasolta hogy kenjem be a kezem valamilyen bőrápolójával(nem lesz tőle valami bajom?
higgyétek el...a baj nagy lehet ha már ezt is kipróbálom!
kb 5 perce be is kentem...most szívódik felfelé...már érzem a zsigereimbe hogy szépülök
voltak még aksiók...
pl egyszer hanyatt estem tsúnyán.
a meredekebb egyből feljutós részt néztem ki az oldalazás helyett....ment is volna ha a végén nem rongyolok bele e gy kissebb farakásba amin a hátsó kerék szépen kikapirnyált
hát nem lettünk bí heppik...
reggelre szépen fel is dagadt az egész nap sajgó csuklóm.
nem akarom elkiabálni,de lehet hogy 6 a krém...
hát remélem is hogy ez a krém több mint 5...mert ez akkor már rendessen hat
szóval a krém hat mert csökkennek a fálydalmak?vagy ez még csak tacebó hatás?
mindegy melyik... csak ne fállyon