Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Illetve volt ahol toltam,de én legalább beértem mindkét nap,és nekem ez volt a tervem illetve célom!
Számomra az első nap nagyon komoly volt!
Sokszor szívtam mások miatt is de a pálya az nem volt egyszerű az én szintemen!
Itt azért kicsit másképp menten illetve új gumi
bakkler.
hát nem vagyok rajta egyiken sem...pedig olyan szíípen megcsináltam felugrottam a párkányon..faszásan léátvánnyossan ami nem feltétlen előny-majd onnan fel majd a végéig ..kiléptem oldalra és asszem két egyszerű zorróval már suhhantam is thowa.. .
lya..valahogy igy lehetett...az első nap nem dobtam feljáróra plussz kört...csak másnap a szakadékos lejáró előtt ott volt egy újratáblám
a vizen átkelés... hát az csak annyi volt. ne dölj el mert akkor the end..di end..ówer... finis... kápút..szopola de hosszanti irányból

Bameg, nem tudom emlékszel-e arra, ahol a végén feltoltad itt nálam, én meg nem tudtam felzorrózni
ehhez képest sétagaloppnak tűnik...

Hogy a picsbe mentél itt fel?
tehát az az elfogadott hozzáállás, ha úgy érzed, hogy el tudsz menni, akkor GO?
És ezek a közös nyomok voltak:)
wárlyál..
a ember az zsír idióta.. zudás az nem volt csak berobbant ....nem tudott semmivel többet mint a várakozók...!
bebénázott előre és nem ment el senkinek...
ott pl én is megcsináltam vagy 5 embert csajk én berobban tam kirobbantam majd kitisztult a nyom és eltűntem ezek meg küzdöttek tovább..na ott a nagykülönbség ..bemegy eléd.. és már ott sincs ahol te azt látod ott fogsz megrohadni...
az egyiket észre sem veszed a másik meg beszopat mindenkit!
Itt lesz http://www.motoclubhaita.ro/db...
de még coming soon állapotban van.

Eredménytől függetlenül mindenkinek nagy GRAT a részvétel miatt aki eredményes lett annak külön GRAT
s nem csak ezen DEVA versenyről beszélek, hanem bármelyikről

Belegondolva, kell hozzá némi "bátorság" is, hogy vadidegen terepen megméresse a tudását az ember másokhoz viszonyítva, s ez valahol a vendég hajtásra is igaz biztos van aki kihívásként fogja fel egy kis változatosság már jól jönne, de még itt helyben is simán találok olyan terepet, amin leszopom magam gyorsba
eredményeket nem találtál még DEW?
kemény a hely...
Köszi az infót
Ez egy érdekes dilemma akkor, Viktor azt írta majdnem megverték a csákót aki előzte a "türelmesen" várókat, itt meg a beakadó miatt várókat leelőzik
Verseny függő lehet, melyik morál az elfogadott?
az hogy ki mennyi kört kap az összejön...hisz a katlanba nem is tudtam ki kivel van kinek mérik az idejét ment e már annyi kört mint én és nem tudtam mikor következhetek...persze nagy élmenők azok zokszó nélkül előztek befelé...majd lesz av videón amikor az rm es srác ő asszem 2. lett épp ott ad nekem +1 kört és az volt a második... én vártam a soromra hogy biztonságosabban menjek...
kiváncsi vagyok am köridőkre...azt hittem az utolsó köröm lesz..mikor odaértem a mérő pontra látom van még 4perc...óóó köszi...fárasszam még magam... de mentem és az kb 6-7perc lehetett még...
itt nem voltak túl nagy átkötő szakaszok h pihenjen az ember,pont hogy kicsik voltak...vette kifekl az erőt a farönk is,meg a patak is...
Végre szakad rendesen
a katlonokból elmossa legalább az a sok harasztot és lehet benne menni, csak a csavarhúzómat sajnálom, azt már nem fogom megtalálni
Grat a helyezéshez
Jó beszámoló ez is, várom a folytatást meg a vidit

Milyen hosszú volt ez a pálya? Soknak tűnik az a több kör kapás, mármint hogy ilyen különbségek vannak
Bár ha belegondolok, h nem hosszú és valahol beragadok valóban elképzelhető míg onnan kikászálódok, addig más megy egy teljes kört. Így jön össze?

Káromkodás miatt ne aggódj, mostanában üvölteni szoktam, hogy spanoljam magam, amikor már nincs energia, Ricsiék a múltkor néztek is, bolond ez vagy mi lett vele
hogy ordítottál volnaa kőbányában ha a mögötted lévőt akarják felhúzni
mer türelmes vagyok de én is kúrwaanyáztam.
a berget csöppet szétrúgatta egy igazi taj paraszt... majd a folytatásban benne lesz ..meg a szentségelés,kurvázás...bocs mindenkitől aki majd nézi...én jgy szoktam...kurvázok,meg kiabálok
kafi race.
faja leírás
rajt után sorakoztunk,tét nélküli hajtás,megyünk,hiba nélkül…videóban benne van minden…tetszett…2kör után kikapcsoltama kamerát hogy legyen hely majd az A kat felvételeire is hely… ezt követően asszem 3 kört mentem még..azaz 32percet voltam a pályán,majd megáltam a haverokkal megkérdezni mi a helyzet…szasza barátom ő kiállt sokat várt ,de ő versenyben volt az idővel…nem indult a motor,majd lehülés után nekilódult úkból..én és Tuba barátom megbeszékltük…nincs miért hajtani…ez eddig jó volt,menjünk pihenni,hisz rajtunk kívül talán 1-2 ember volt aki A és B ben is jött…ne fárasszuk magunkat, mikor a többi nevező meg a sátorban üldögél és pihen…így tettünk mi is… vártuk a végét…közbe néztük hogy a mi emberünk szabolcsi nyirségben felnőtt srác a crf 250-nel hullára verte a mezőnyt óriási fölénnyel 11 körrel ,majd őt követte szintén zenész Sanyi barátunk nyiregyről és a dobogó 3. helye is nyiregyre került szasza petihez! mögötte 3 perccel a 4. helyezett! szal a srácok nem gyengén mentek!

tankoltunk,pihentünk,felálltunk az A rajtjához…én szintén első sor :P mondom menni kell…
mellém álltak nagy ellenfelek…a tm 125…tudtam hogy kemény lesz,ismerem az embert Tc-n is jól ment meg am is ügyes..na meg az 525 is mellettem…és a többi 4Téj :D
rajt…haladunk 3.vagyok…az első meglepi az a ban..egy kis rövidke feljáró…de semmi…2 ember fexik keresztbe vároma sorom…itt jönnke a többiek nyomulva hátha jutnak előrrébb…persze hogy nem béna ez mind…sőt még barom is legtöbbje… pláne az 512es rajtszámó meg a ronis haverja a zóka ati is… itt én beláttam udvariasan had menjenek ha bírnak…ki idő múltán elég volt uccu… mitkér a 250 2T? semmit…kis gáz helló szia fent vagyok…balra el…és oda kerültünk a másik kis rövid feljáró ami a B-ben is volt a tuskós gyökeres…lendület nélkül…hupsz,elfogyott…fellöktem,felhúztak….köszi!ahha de eltört a kuplungkar…szentségelés… :D…. na tovább …pár méterig ugyan az, a lépcsőről le de onnan nem jobbra el,hanem lefelé az A+ kategória helyszínére…nem gond…csak ott állnak…senki nem jön fel…húzzák őket…na lajta..leereszkedtem…nézek jobbra fel fasaz kis patakos kanyarodós…. 1ben nekiperegtem mintha mi sem történt volna hiba nálkül kötél és segjtség nélkül…ennyi a 250 2Téj … inen a pálya ugyan az le-fel majd patak ami ultra brutálul ki lett járva…későbbiekben jó kis iszappakolsát kaptam, és akkor újra vágtak egy méterrel mellette átkelőt…1 pozíciót ott vesztettem el… 
rönkökön volt csetlés botlás de nagyjából ment… az A+ helyeken volt gond..inkáb kerültem a a kuplungtörős helyet…szabad volt,bírók mondták… a másik A+ helyen a patakos felfelé…elszóltam magam…1 alkalom volt h segítség nélkül feljutottam,továbbiakban húzkodtak,dobáltam feljebb feljebb,annyira kijárták h esélyem nem volt…sokan velem egyetemben… volt aki még az első körből ott állt…
20indulóból 18 teljesített 1 kört… haverom Tuba 2 körrel a 14. helyen zárt…másik köreit nem tudom, én 6 kört mentem kb 2-3 kört kaphattam az elsőtől… így 5. lettem
első a tm 125-tel R.Imi
csakaberg
jóféle ez is, akkor várjuk a többit
próbáltam úgy felfognihogy verseny...na majd megyünk előzünk..de ez a B csoport...nem volt tétje nekem...majd az Aban odateszem magam...csakhogy volt baj rendesen és inkább vártam nyugodjon a helyzet majd lesz még 1 óra ami időő alatt lesz lehetőségem menni...

lesz ott is videó...az első rész fent van,csak lassu a netem azt érdemes lesz egszebn végginézni..ott is van trágár szöveg üvöltés,meg minden... :D

folyt köv
Istenmező:
Már az érkezésem sem volt egyszerű hála a gps-nek…hagyatkoztam volna a saját elképzelésemre…nem… kerültünk egyet sirokon,meg egerszalókon is..már az egésztől elment a kedvem olyan uttalan utakon mentem…majd célegyenesben látom Pétervásárát…jó helyen járok.. 
Depóban az ismerösök már mondják hogy gyalog bejárták a pályát…nagyon jó..leszopjuk magunk..ez nem olyan mint Érmihályban az Xc.. na király…eső volt előző nap,szal a portól nem kellett félni…
elkészültünk,nevezés,öltözés stb…A,B kategóriában neveztünk ha már eljöttünk ne csak 1 órát motorozzunk… de haverom és én csak az A ban mérettük az időnket,B-ben csak úgy indultunk…felvezető kör a B-csoportnak…a legelső feljáróban libasorban hogy mindneki éppen felérjen..persze hogy csúszott mint a takony… mentem… rotyi..majdnem elfogytam a végén… szaratós volt…onnan egy kis egyenese szakasz után egy lejáró,majd rögvest fel 2ben poroszkálva…köv egy patak volt,ahol az előttem lévő pár ember már úgy beragadt és járhatatlan volt hogy ki kellett iktatni,majd az időmérő kaput áttették kicsit arréb… megoldottuk,de nap végére halál volt így is…
jöttek a rönkök..ment.. majd egy gumi.semmiség…és a pocsolya gödör…legjobban azt rühellem ha a sár mindenhova bejut..na itt ott volt mindenütt.. majd egy újabb patakátkelés…amit szintén arrébb is ki kellett jelölni annyira gány lett
kis light szakaszt követve egy házikó tele PET palackkal meg ki tudja mivel,és mit rejtett az alja..mert hogy mentél benne az első kerék néha kicsapott oldalra..persze hogy gumit raktak a fiúk alá meglepinek… innen ki majd egy hosszú kis felmenő,ami átment egy rövid de annál meredekebbe aminek a tetején tuskók voltak és azok gyökerei…lendület..és megoldva…(későbbiekben itt vesztettem el a megheggesztett kuplungkarom… 
kis oldalazás majd le,újabb házikó,amiből jó 10foknyi lépcsőn le majd élesen jobbra…ismét házba be,majd ki…onnan egy balra lefelé aminek az aljában éles sikán és egy oldalazós lefelé és érkeztünk a kiindulási ponthoz… így nézett ki..persze még legalább 4-5 motoros ott állt az első feljáróban és még nem kezdték meg a felvezető körüket… 

összenéztünk cimbikkel jó lesz!jó-jó bizony,de hogy lesz a rajt…mert innen ha indulunk az nem lesz jaó…megdumáltuk a szerevező srácot Kamit hogy ha egyesével indítnak az sehogy sem jó,meg a hely se ideális…oké..kimentünk a gerendák utánra..onnan indult a mezőny 5fős sorokból
zsír király persze mi álltunk az első sorban 5 alföldi srác
Köszi a beszámolást , egy élmény volt olvasni, de jöhet még, ha van sztori

Tényleg veled mi lett Show? Remélem nem toltad a verdát
Király vagy azok a harci kiáltások nagyon kafák
Upsz, azért volt itt egy kanyar, ahol elgondolkodtam volna
ahol megálltál és kérdezted, hogy kínlódik e épp valaki, vagy mehetsz, az trükkös feljárónak tűnik

Jól mentél , de túl udvarias voltál, nem? Arra gondolok, hogy nem előzted le a csávókat akiket beértél, vagy nem illik?
Arra gondolok, ha beakadnak előtted

Várom ezt a beszámolót is, hogy érezted magad, meg ilyeneket is
Üdvözlet!
Kipattant szemekkel koncentrálok a beszámolóra
Hasonlóan érdekelne, hogy éreztétek magatok
Ejnye csak írsz, nem olvasol
Szóval mik a benyomások, hogy érezted magad? Jó hajtás volt? VAgy így hogy "sietni" kellett nem tudtad élvezni?

Nem csak a tények érdekelnek, ez a háttér infó is jól jönne

Cserébe este én is mesélek neked , a gyűrűm tört el, esetleg főtengely csapágy, vagy még rosszabb