volt ott a racén egy haver..
neki vagy1996os a cr 250je.. futóműve lötyög.. de befejezi a versenyeket..minden hajtás után otthon van vele..nem tolja hazafelé!
nem az számit hány éves.. az enyé,m is lassan nyóc!
volt 2001sx380as is..de az is vitt mindenholcsak annak meg tipushibálya volt a berugórendszer gyöngesége...a tipushibás verdáktól meg tartson távol az isten..illetve a tákolásól is mindég beszarikoktól.
számold ki 2 év alatt mit költöttél rá ..knb ezt újra rá fogod lökni..ha nem többet..
állítsd meg a költést.. tedd fel a netre szaré hogy elvigyék..a pénz amit két év alatt rályateszel hitelből..ahitel vagy ilyesmi ..nem providentes geci..szóval a két év alatt amit ráköltenél hitelbe felveszed...az rmx eladásból + a hitel ami összesn lenne vagy 40--450ezer abból motort vehetsz!4kilóból ötvenet meg megtartasz ha kíván valamit a verda!de nem tipushibás legajjazott fosdt veszünk..ennyiértt motort kapol!
ami hoz visz és feltűnés mentessen teszi a dolgát...nem kell hogy feltűnő legyen csak mindég hazavisz picipézből hajtogatsz jókat.. na az már motor névvel lehet illetni..mondhatod a havereknek..srácok van egy motorom..mert most ezt nem mondhatod el ..sajnos
sajnos igazam van..ronis is ezt mondja ..és szerintem itt mindenki..
már nem azt hogy szar a verdád hanem azt hogy zarándolnak mindégh igaza van . .
Úgy néz ki, szerencsére ezt a bulit megúszom 0Ft ból.
Nem sértesz meg, nem tudsz, csak én magamat, ha úgy döntök a leírásod alapján
Igazat szólsz egyébként, amit az RMXre költök, már a büdös életben nem látom viszont
Eladhatnám, de akkor nem motorkázok vagy 2évet mire összejön annyi plusz, hogy vegyek egy másikat, vehetnék fel hitelt is, de ez meg kizárt, egyenlőre foltozgatom ezt, míg nem nyerek a lottón, már csak az a baj, hogy nem is lottózok, lehet el kéne kezdeni
déw.
én mint barátod..aki szponzorál..lelkileg!azt mondom amit méár eddig is..fontos hogy a vas megbízható legyen...
sajna ez a tiéd..hát hogy is mondjam óvatossan hogy -egy kalap szar répával körítve-meg ne sértselek öszinteségemmel..eremikszes mi voltodban...
figyu. én segítekneked..nem kicsit...
minden pénz amit ráköltenél..annak a felét elküldöd a hawalyi bankszámlámra... a másikfelét meg elteszed egy számlára ithon.. és csak gyűjtjük a pénzed ....együtt...mikor én már jócskán kinaralgattam belőle...addigra már nálad is meglesz vagy 300-400ezer abból veszünk együtt egy motort...mondom motort nem valami tákolandó széthollós valamit...
wágod?
ekkora baráti felalyánlást szerintem még senkitől sem kaptál...
emlékszel a kutyabergre...300kolóból motort lehet venni...ami működik!nem minden második hajtás után blokk szét össze legójátékot kell tarts a garázsban ami minden pillanatban a fantáziád..az agyad teljes szürkeállományát megmozgatja..mi is volt a baj most...miért nme tudtam megent egy normálissat motorozni..
kimondanám a válszt de félek nem olyan erős a barátséágunk hogy ne sév-TŐGY wérig....
de tudod te a válszt...
mondhatod hogy én is felújitottam a ktmet miután megvettem nem sokkal.és a szopás...
hát nem..motoroztam vele a 6 hónap alatt kb 15-20szor olyan egésznaposakat + ez a verseny is gond nélkül!na ez nem pénzkidobás...
az a drága hobbi amit úgy űzöl hogy még be sem tudod fejezni a motorozást mert megint tönkrement..
vágod...segítek csak kűddd a péztet a számlára.. a felével si jobban jársz mintha az ...xre költöd...
ha megbántottalak.akkor a moderátorral gyors kitöröltetem az agyadból azt a pár sort.
Örülök, hogy jó volt a verseny és a gumi!
Robit sajnálom, biztos ő is szívesen ment volna tovább, azért kormányt törni nem semmi nekem még csak elhajlítani sikerült
RMX mese, a sok verseny közé
Sokszor álltam sorba, amikor a lúzer jellemzőt osztogatták
Lehet a lemezeim hulltak szét, kezdem a kuplunggal, blokk még bent, de nem minden lemezke a helyén
Na akkor vajon mi lehet, ami akasztja a rendszert és karistol , motor még jobban szét, blokk ki, hengert leoperáltam. Gyűrűk a helyén, henger egyben... Ez után már kezdtem kétségbe esni, hogy húzhatom szét a blokkfelet, mert főtengely csapágy esetleg váltó, stb.
Lebontottam a vasat, blokkot is kivettem.
Széthúzáshoz gyújtást is le kell venni, leveszem a gyújtás deklit, akkor látom mágnes darabokban. Meg is nyugodtam, meg rám tört a lúzer fóbia is egyből, ezért a szarért szedtem darabokra az egész vasat, pedig ez az egy amit úgy is le tudok venni, ha minden egyben Szóval rábasztam ami a felesleges szerelést illeti.
Lehúztam a lendkereket, egyik mágnes megadta magát...gondolhattam volna rögtön erre, mert eleve repedt volt és attól mert hátraszaltózik a motor, a blokkban nem nagyon szoktak eltörni dolgok nem baj, van tartalék annó amikor ragajgattam, vettem egyet, csak rábasztam, mert 3 északi polár mágnes volt benne és 1db déli , szóval az nem volt jó a vasba.
Utóbbiból kibányásztam a mágnest, nem volt könnyű és átrakom az enyémbe, már csak be kell ragasztani, aztán kiderül mi lesz. Elvileg minden OK, most már csak az erősséggel lehet gond, nincs lemágneseződve, de ki tudja mit alkot majd a lendkerekemben.
Ennyi volt a kitérő, most vissza a verseny beszámolókhoz
meddig wárlyuk az aztat az eredménytet mer geci fontos lenne..ettől függ az életem..mert ha mondjuk 123dik lettem a 300ból vagy 122dik..hát kúrwára nem mindegy
déw nagy R re gondolsz?
hát valami patakban a nap közepén elcsúszott -elmondása szerint-egy pirongálós patakban...valami semmilyen szituban...és pont egy szikla szétcsapta a gyújtását deknistől
neki vagy1996os a cr 250je.. futóműve lötyög.. de befejezi a versenyeket..minden hajtás után otthon van vele..nem tolja hazafelé!
nem az számit hány éves.. az enyé,m is lassan nyóc!
volt 2001sx380as is..de az is vitt mindenholcsak annak meg tipushibálya volt a berugórendszer gyöngesége...a tipushibás verdáktól meg tartson távol az isten..illetve a tákolásól is mindég beszarikoktól.
számold ki 2 év alatt mit költöttél rá ..knb ezt újra rá fogod lökni..ha nem többet..
állítsd meg a költést.. tedd fel a netre szaré hogy elvigyék..a pénz amit két év alatt rályateszel hitelből..ahitel vagy ilyesmi ..nem providentes geci..szóval a két év alatt amit ráköltenél hitelbe felveszed...az rmx eladásból + a hitel ami összesn lenne vagy 40--450ezer abból motort vehetsz!4kilóból ötvenet meg megtartasz ha kíván valamit a verda!de nem tipushibás legajjazott fosdt veszünk..ennyiértt motort kapol!
ami hoz visz és feltűnés mentessen teszi a dolgát...nem kell hogy feltűnő legyen csak mindég hazavisz picipézből hajtogatsz jókat.. na az már motor névvel lehet illetni..mondhatod a havereknek..srácok van egy motorom..mert most ezt nem mondhatod el ..sajnos
sajnos igazam van..ronis is ezt mondja ..és szerintem itt mindenki..
már nem azt hogy szar a verdád hanem azt hogy zarándolnak mindégh igaza van
Természetesen nem az egészet
Bár ha töredékét megosztod a neten
természetesen jobb vasat is el tudnék képzelni
Nem sértesz meg, nem tudsz, csak én magamat, ha úgy döntök a leírásod alapján
Igazat szólsz egyébként, amit az RMXre költök, már a büdös életben nem látom viszont
Eladhatnám, de akkor nem motorkázok vagy 2évet mire összejön annyi plusz, hogy vegyek egy másikat, vehetnék fel hitelt is, de ez meg kizárt, egyenlőre foltozgatom ezt, míg nem nyerek a lottón, már csak az a baj, hogy nem is lottózok, lehet el kéne kezdeni
tudom én hogy szegény ember pénzböl él, de egy öreg szar csak a bosszuság...
sérv-tőgyet akartam
déw ály láv lyuh
egy nagyobb esésnél a kormány vége fullra beleáll a talajba sziklába a motor sulya +a lendület elvégzi a többit...
ha van rajta alus kézvédő az szétviszi az erőt+ elcsuszik rajta...
persze kb szökőévente egyszer el lehet törni ugyis egy kormányt ha van rajta alus kézvédő... mondom szökőévente 1-szer.
én mint barátod..aki szponzorál..lelkileg!azt mondom amit méár eddig is..fontos hogy a vas megbízható legyen...
sajna ez a tiéd..hát hogy is mondjam óvatossan hogy -egy kalap szar répával körítve-meg ne sértselek öszinteségemmel..eremikszes mi voltodban...
figyu. én segítekneked..nem kicsit...
minden pénz amit ráköltenél..annak a felét elküldöd a hawalyi bankszámlámra... a másikfelét meg elteszed egy számlára ithon.. és csak gyűjtjük a pénzed ....együtt...mikor én már jócskán kinaralgattam belőle...addigra már nálad is meglesz vagy 300-400ezer abból veszünk együtt egy motort...mondom motort nem valami tákolandó széthollós valamit...
wágod?
ekkora baráti felalyánlást szerintem
emlékszel a kutyabergre...300kolóból motort lehet venni...ami működik!nem minden második hajtás után blokk szét össze legójátékot kell tarts a garázsban ami minden pillanatban a fantáziád..az agyad teljes szürkeállományát megmozgatja..mi is volt a baj most...miért nme tudtam megent egy normálissat motorozni..
kimondanám a válszt de félek nem olyan erős a barátséágunk hogy ne sév-TŐGY wérig....
de tudod te a válszt...
mondhatod hogy én is felújitottam a ktmet miután megvettem nem sokkal.és a szopás...
hát nem..motoroztam vele a 6 hónap alatt kb 15-20szor olyan egésznaposakat + ez a verseny is gond nélkül!na ez nem pénzkidobás...
az a drága hobbi amit úgy űzöl hogy még be sem tudod fejezni a motorozást mert megint tönkrement..
vágod...segítek csak kűddd a péztet a számlára.. a felével si jobban jársz mintha az ...xre költöd...
ha megbántottalak.akkor a moderátorral gyors kitöröltetem az agyadból azt a pár sort.
Nem nagy R re gondoltam, de most hogy leírtad, sajnálom, pedig ő tuti jól ment, amíg ment
Robit sajnálom, biztos ő is szívesen ment volna tovább, azért kormányt törni nem semmi
Csináltál videókat?
Sokszor álltam sorba, amikor a lúzer jellemzőt osztogatták
Lehet a lemezeim hulltak szét, kezdem a kuplunggal, blokk még bent, de nem minden lemezke a helyén
Na akkor vajon mi lehet, ami akasztja a rendszert és karistol
Lebontottam a vasat, blokkot is kivettem.
Széthúzáshoz gyújtást is le kell venni, leveszem a gyújtás deklit, akkor látom mágnes darabokban. Meg is nyugodtam, meg rám tört a lúzer fóbia is egyből, ezért a szarért szedtem darabokra az egész vasat, pedig ez az egy amit úgy is le tudok venni, ha minden egyben
Lehúztam a lendkereket, egyik mágnes megadta magát...gondolhattam volna rögtön erre, mert eleve repedt volt és attól mert hátraszaltózik a motor, a blokkban nem nagyon szoktak eltörni dolgok
Utóbbiból kibányásztam a mágnest, nem volt könnyű
Ennyi volt a kitérő, most vissza a verseny beszámolókhoz
de azért lyaú volt nagyon..nagyon nagyon.
hát valami patakban a nap közepén elcsúszott -elmondása szerint-egy pirongálós patakban...valami semmilyen szituban...és pont egy szikla szétcsapta a gyújtását deknistől
hol az eredmény
Nagyon jól éreztem magam,de még fejlődni kell rengeteget!
Este majd beszámolok
Milyen gumit tettél fel végül? 6day vagy S12?
Te szumma hogy érezted magad?
Az szerintem jó, ha a pályát nehéznek találtad, részemről nem szeretem az olyan hajtásokat ahol a tereppel nem kell harcolni