te elmebeteg vagy :))) 500 ezer muhahahahaah egy 98 as motorért. ugyanmár. ha mégis sikerül eladnod , odadom neked 500 ért az enyémet. az valóban ér annyit. csak a telók benne egy vagyon.
uj blok ujfajta hengerrel. ujfajta lengővila 100 ezres kuplung ... nagytank stbstb ha valami akor az ér 500 at . na hajrá.
na .
elmondom hülyéskedsz de a fénykép jó..
éna berget..ami motor volt 2005ös!
300.000ért adtam el.
ezt 300.ra meghirdeted..250éert eladod..lyaú!
hajrá
4ért olyan motort veszel hogy megszólal..ill motorozni is fogsz..és hidd el jó a motorozás is..nem csak az agyalás meg a szerelés.
Üdv! Nézegettem a Gas Gas EC 50-es endurokat ! Érdeklődnék hogy mennyire megbízható kis gépek ezek ? Vélemény-Tapasztalatok ?
Alkatrészek beszerezhetők hozzá itthol ?
Előre is köszi a segítséget :)
Hát srácok jók vagytok
Megígértem a Viktornak, hogy az RMXről nem írok ide rosszat, végül is már nincs sok baja, szinte minden ki van cserélve újra rajta, persze még vagy 200 at tuti elbírna de akkor tuti
Szóval a hirdetés
98-as RMX250 PJ13A-s műanyag tankos versenyenduró eladó, felújított blokk, új power szelep, felújított hátsó futómű, új excel felni, stb., ir ár 500eFt
Dícsérve is van, drága is bár lehet azt kéne írni 2008 as, úgy jobban hangzik , csóri emberek meg nincsenek tisztában az évjáratokkal, volt pár srác aki 2002es RMX et vásárolt
Remélem senki nem vett komolyan, aki igen az keressen, ennyiért elviheti
ne hagyd magad Dew.. egy igazi férfi ellenáll a végsőkig, körmeszakadtáig, ha három meztelen bomba csaj probálja berángatni a provident gruppensexbe akkor inkább levágatja a répáját, és nem sexel többé...
najo nem szivom a véred..
amugy azt megértem hogy nem akarsz hitelt, de sajnos egy ilyen kacat motor egy idő után tényleg több bosszuságot ergo nem motorozást von maga után, arrol nem is beszélve hogy sokba van, és még szar is... szoval nem jo utca...
add el drágán és vegyél egyet olcson ez a recept..
gyere fogd a kezem..megyünk sétálni.. nézd csak milyne szép virágok nőkek ott a shinek közt...hozd ide gyorsan..hahahahahahhaah
na jó ez vicc vót.
csak sajnálom hogy ugy szenvedsz vele..
már nincenek morotos videóid meg történeteid csak szopola aszerelésben...
ezért haragszom rád..
tudom hogy rély fizikai sikon segit azt tudom..
Amit Raaaay-től kapok, rengeteg segítség
Értem, hogy mit akarsz mondani, s igazad is van(amit RMX re befeccolok javítás gyanánt sose látom viszont), de nem verem magam 4-5 évre hitel csapdába, akkor inkább nem motorozok...értelmes dolgokra se veszek fel hitelt
még ha 4-5 hónap lenne általad említett kiadással talán meggondolnám.
S még egyszer köszönöm, h segíteni próbálsz, de aki nem hagyja azon nem lehet, tudod
0,5re értetek...
félre
déwet nem a dzsozef atti féle sinretétellel kell gyógyitani..hanem sinre tenni ..egyenesbe hozni...a torz eremikszel kialakitott: minden motor szar és motorozni nem is szoktak az emberek csak dobálják rá a lóvét szarásig..világképből kimozdítani!
értitek..
segiteni helpingelni.... wáglyátok?
riki pont rád számitok a legjobban meg ronisra..hát segitesetek neki...rély az csak új gumit ad neki meg ilyenek de azzal nem segít
lelki terrrort akarom mondani thámaszt kell neki
viktor kék kapszula kék kabszula kék kvadszula
.
Dew jol érted... ha szembe mész a sineken a motorral akkor te leszel a falu bikája, egészen a csattanásig..
amugy megfigyeltem sok év tapasztalata alapján ebben az országban kétféle elado van, az egyik aki teljesen felujitja a motort, és akkor adja el,
a másik meg ugy lelakja kilog a bele is, de uj a matrica...
hogy is kell ezt fordítani, ha a sínre megyek motorral szembe a vonatnak, akkor szebben mosolyognak rám a pinák, mert olyan vagyok mint egy bika? Jól értem, ugye?
Romot nem adok el motornak , attól korrektebb csávó vagyok, a DT-t is megcsináltam "pikk-pakkra" eladás előtt, azzal szinte semmit nem kellet csinálni.
RMXet vagy bontásra adom el, vagy közlöm mi baja és mindenki eldöntheti kell-e így Minden komolyabb baja saját hülyeségből adódik, tanuló pénz volt...ígérem neked, nem írok ide több rosszat az RMX ről, s köszönöm a tanácsot de hitelt azt nem veszek fel.
uj blok ujfajta hengerrel. ujfajta lengővila 100 ezres kuplung ... nagytank stbstb ha valami akor az ér 500 at . na hajrá.
nalunk ugy is a dekor a lenyeg
elmondom hülyéskedsz de a fénykép jó..
éna berget..ami motor volt 2005ös!
300.000ért adtam el.
ezt 300.ra meghirdeted..250éert eladod..lyaú!
hajrá
4ért olyan motort veszel hogy megszólal..ill motorozni is fogsz..és hidd el jó a
Alkatrészek beszerezhetők hozzá itthol ?
Előre is köszi a segítséget :)
Megígértem a Viktornak, hogy az RMXről nem írok ide rosszat, végül is már nincs sok baja, szinte minden ki van cserélve újra rajta, persze még vagy 200 at tuti elbírna
Szóval a hirdetés
98-as RMX250 PJ13A-s műanyag tankos versenyenduró eladó, felújított blokk, új power szelep, felújított hátsó futómű, új excel felni, stb., ir ár 500eFt
Dícsérve is van, drága is
Remélem senki nem vett komolyan, aki igen az keressen, ennyiért elviheti
hátha egyszer sikerül.
azt tudni kell ha az északákból is a rémeremikszes álmokkla ébredsz..nem ér annyit semmilyen csodamotor hogy kikészüljenek az idegeid!
személyes kudarcomnak tekintelek..és plágiumot inditok a nemlévé pszihódoktori dÍsz-szerv-tációm ellen...
najo nem szivom a véred..
amugy azt megértem hogy nem akarsz hitelt, de sajnos egy ilyen kacat motor egy idő után tényleg több bosszuságot ergo nem motorozást von maga után, arrol nem is beszélve hogy sokba van, és még szar is... szoval nem jo utca...
add el drágán és vegyél egyet olcson ez a recept..
na jó ez vicc vót.
csak sajnálom hogy ugy szenvedsz vele..
már nincenek morotos videóid meg történeteid csak szopola aszerelésben...
ezért haragszom rád..
tudom hogy rély fizikai sikon segit azt tudom..
Értem, hogy mit akarsz mondani, s igazad is van(amit RMX re befeccolok javítás gyanánt sose látom viszont), de nem verem magam 4-5 évre hitel csapdába, akkor inkább nem motorozok...értelmes dolgokra se veszek fel hitelt
még ha 4-5 hónap lenne általad említett kiadással talán meggondolnám.
S még egyszer köszönöm, h segíteni próbálsz, de aki nem hagyja azon nem lehet, tudod
félre
déwet nem a dzsozef atti féle sinretétellel kell gyógyitani..hanem sinre tenni ..egyenesbe hozni...a torz eremikszel kialakitott: minden motor szar és motorozni nem is szoktak az emberek csak dobálják rá a lóvét szarásig..világképből kimozdítani!
értitek..
segiteni helpingelni.... wáglyátok?
riki pont rád számitok a legjobban meg ronisra..hát segitesetek neki...rély az csak új gumit ad neki meg ilyenek de azzal nem segít
lelki terrrort akarom mondani thámaszt kell neki
viktor kék kapszula kék kabszula kék kvadszula
.
http://youtu.be/zF-XYp8sSQE
amugy megfigyeltem sok év tapasztalata alapján ebben az országban kétféle elado van, az egyik aki teljesen felujitja a motort, és akkor adja el,
a másik meg ugy lelakja kilog a bele is, de uj a matrica...
Romot nem adok el motornak
RMXet vagy bontásra adom el, vagy közlöm mi baja és mindenki eldöntheti kell-e így