Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem rugd ki a szerelődet...

higyél nekem párat már kikalapáltam.. de bármelyik alkatrész parts listában megnézheted..

Tudsz élni

Miután sikerül megjavítani az RMX et, megyek minden nap
már csak bankrablás kell a szükséges benzin mennyiséghez, bár lehet egyszerűbb a benzinkútról rabolni
persze hogy lesz motorozás délután..
és a másik oldalon meg csak simán az agyon fut?

3 van abban, 1et megspórolt neked, lehet azt úgy ítélte meg, nem kell cserélni
nekem csak 2 db adott a kezembe ,és az egy oldalon volt de délután megnézem hátha találok a másikon is bár akkor sztem kiszedte volna...
Üdv Mester!
Mi lesz ma? Megyünk a sínekre?
Tegnap megint hódoltam a szerelő hobbimnak, de Viktornak tett ígéretem miatt nem írok semmit csak annyit, hogy még nem próbáltam mi az eredmény, tegnap már túl sötét volt hozzá
Szia!
Miért nem veszel inkább 125cc? 50 es az lópikula
Tapasztalat az nekem nincs. Ja de van most a 250 es RMX em úgy teljesít, mint egy 50es, ha ez tapasztalatnak számít, szóvalk vegyél 125 öt húzz alóla ki pár szikrát és mindjárt 50es lesz
A 125 250 300 hoz tutira van alkatrész szerintem akkor ehhez is van
szerintem itt senkinek nincs ilyen motorja, azért nem is irtak a multkori irásodra...

ha abbol itélek hogy a nagyobb 2t gasgas-ok jok akkor az 50-es se lehet rossz... gondolom..
Üdv! Nézegettem a Gas Gas EC 50-es endurokat ! Érdeklődnék hogy mennyire megbízható kis gépek ezek ? Vélemény-Tapasztalatok ?
Alkatrészek beszerezhetők hozzá itthol ?
Előre is köszi a segítséget :)
Sorry tegnap filmnézés helyett laptopot telepítettem, de majd ma
Jó reggelt!
Tud élni a csávó eszembe nem jutna ilyen
Jó reggelt mindenkibe,és a kutákba
JJJÓÓÓÓÓ
Jó estét Lehet azt hitte a szerelő a száradt sárra,hogy öntvény,azt ott nincs csapágy
és a tárcsa oldal? az smafu?
Egy idős olasz bácsi egyedül élt New Jerseyben. Egy napon felakarta ásni kertjét, de ez számára nehéz munka volt. Az egyetlen fia Vincent, aki szokott segíteni neki, börtönben volt. A bácsi írt egy levelet neki:
"Kedves Vincent, szomorúan érzem magam, mert nem tudom felásni a kertet, mert túl öreg vagyok hozzá. Tudom, ha itt lennél felásnád szívesen nekem, mint a régi szép időkben.
Szeretettel, ap...a "

Pár nap múlva érkezik a levél a fiától:

"Kedves apa, ne ásd fel a kertet. Ott vannak a holttestek elásva.
Szeretettel, Vincent"

Aznap hajnali 4 órakor megérkezett az FBI és felásta az egész kertet, de nem találtak semmit. Bocsánatot kértek majd elmentek.

Másnap újabb levél érkezett:
"Édesapám, menj és ültesd el a paradicsomokat. Ez volt a legtöbb amit ezen körülmények között tehettem.
Szeretettel, Vincent"
. Legyen motivációnk.:)
hm nekem 2 db-ot szedett ki a tag ,többet nem látok benne.azok a lánkeréknél voltak.
a sporolos Költs Többet Motorra márkánál sporolták le a lánckerék oldalon a 2-röl 1 darabra...
ergo sokal rövidebb élettartam..halleluja.
3 db..
ejnye komolyan vetted
Évjárat alapján 300 környéke a reális "piaci ár", a motor valóban jóval többet ér, kevés is az az 500eFt

Raaay kedvért matricaszett, Manka kedvéért meg rózsaszín lesz az alap színe

Komolyra fordítva, nem eladó.
Esét!
Mondom én meglátogatott Murphy, de most már megvolt a 3, menjen a faszomba
Lehalt a computer, újra kellett telepíteni...de előnye is van, ez a google chrome jobb, mint a firefox.
Lehet beszart a laptop, amikor az járt a fejemben, hogy a gyújtókábelre teszek jeladót, meg a gyújtás hall jelét rákötöm számítógépre és szépen kimérek mindent, mikor van jel mikor nincs
szevasztok,a hátsó kerékbe 2db csapágy van a 250-es gizgazba?
Én má betétet se teszek be,max az alsógatyába.Minek az,csak súrlódik,koptat mindent,akadályoz a menésben,erő meg úgysincs mehhúzni,me ugye elég a gázt
én nem veszek goldfrent csak hátra , elöl kutyaszar

ezt mondom én is a nagy lapátnak csak akkor van értelme ha van hozzá némi mozgás, ha nincs akkor kutyagumi..

a mai nap a kuta szellemében zajlik..