hazakerült a nagyvizpumpa kerék..
beszereltem de előtte még a gyárival megnéztem hogy szállit..
hát a gyári alapjáraton épp csak hogy mozgatja a vizet és emelt fordulaton látszik hogy dolgozik benne a viz.
ez..ez meg már alapjáraton is látszik hogy keringet és ha hozzáérek a gázhiz...nem véletlen az 40-50%os teljesitménynövekedés..a bergnél is bejött...
a racéra ha ezzel mentem volna el.. soha nem fort volna...de akkor még előtte ilyen gond nem sokszor volt.
a bergnek sokkal égetőbb volt a tuningvizpumpa, de az 525 nek is jót fog tenni
tomi
hát te gavy az egyetlen..az első és lehet az utolsó is..aki azt mondja ..zarándolnak..azaz nekem vannak jó hozzászólásaim
lálykollak a fészbukon..
ha egyszer felengednek oda
de tényleg és melyikre gondoltál...
a psziho-analiziseim közül.. .
Úgy értettem itt a fórumból, hogy el kellett adnia, de ez nem tuti.
Megpróbálhatod kiegyenesíteni, egy próbát megér, ha neked sikerül és utána nem hajlik/nem törik akkor jól jártál
Nekem már az volt a baj, hogy kiegyenesíteni se tudtam, persze nekem nem 2cm, hanem lehajlott, mint a bili füle
amúgy meg szép napot nektek,nekem már jól indult....intézem a dolgaimat és már csak egyetlenegy maradt....a családi pótlékot nem kérem majd,azt meg csak akkor tudom intézni ha már felmondtam
Ajánlom figyelmedbe zarándol egy-két hozzászólását. Sajnos nem áll messze a valóságtól...
Na meg, ha már versenyezni megy az ember, akkor annak célja van, az meg nem teljesen úgy működik, hogy bekenjük sárral és kész!
Ezt elolvassa egy szaki aki pontosan tisztában van a dolgokkal ,jót fog röhögni, így elég pontatlan a dolog mindegy szumma kormányt visszahajtogatni nem nagyon érdemes, csere.
Elárulom a saját tapasztalatot, hidegen nem tudtam kiegyenesíteni, elhúztam/döntöttem az egész satupadot melegíteni meg nem is próbáltam.
Szóval a satupadot előbb le kell valahova csavarozni
Pont tegnap vittem le 3 zsák könyvet, amiket elvileg mind ki kellett tanulni annó volt benne anyagismeret is
Melegen könyebben elmozdul az anyag, rgo könnyebb tekerni,
de tény, hogy melegen nagyobb az anyagszerkezet változás,
azaz ha melegítve/hegesztve, stb. van és nem megfelelő a hőkezelés, nem lesz jó az anyagszerekezet és akár el is törhet,
na mindenkinek igaza volt
http://www.kepesmotor.hu/motor...
nem kell szarni... .nincs több
http://www.enduro-vilag.hu/gal...
fini kis videók.
hazakerült a nagyvizpumpa kerék..
beszereltem de előtte még a gyárival megnéztem hogy szállit..
hát a gyári alapjáraton épp csak hogy mozgatja a vizet és emelt fordulaton látszik hogy dolgozik benne a viz.
ez..ez meg már alapjáraton is látszik hogy keringet és ha hozzáérek a gázhiz...nem véletlen az 40-50%os teljesitménynövekedés..a bergnél is bejött...
a racéra ha ezzel mentem volna el.. soha nem fort volna...de akkor még előtte ilyen gond nem sokszor volt.
a bergnek sokkal égetőbb volt a tuningvizpumpa, de az 525 nek is jót fog tenni
hát te gavy az egyetlen..az első és lehet az utolsó is..aki azt mondja ..zarándolnak..azaz nekem vannak jó hozzászólásaim
lálykollak a fészbukon..
ha egyszer felengednek oda
de tényleg és melyikre gondoltál...
a psziho-analiziseim közül..
http://youtu.be/xhRnX87mymE
Pl. ezért nem merek/szeretek még ugrabugrálni kövek között 2:46 nál
http://youtu.be/2Qoob6AVlV0
Megpróbálhatod kiegyenesíteni, egy próbát megér, ha neked sikerül és utána nem hajlik/nem törik akkor jól jártál
Nekem már az volt a baj, hogy kiegyenesíteni se tudtam, persze nekem nem 2cm, hanem lehajlott, mint a bili füle
Am lemaradtam, mi van a motorjával, hogy nem tud menni?
A kormányhajtogatást meg csak azért gondoltam, mivel, kb 1,5 max. 2 cm-t ment el a jobb oldal... Ezt sem lenne érdemes megpróbálni?
2:23
Na meg, ha már versenyezni megy az ember, akkor annak célja van, az meg nem teljesen úgy működik, hogy bekenjük sárral és kész!
Ritkán írogat, azt sejtem, hogy motorozni nem tud
Szóval a satupadot előbb le kell valahova csavarozni
Melegen könyebben elmozdul az anyag, rgo könnyebb tekerni,
de tény, hogy melegen nagyobb az anyagszerkezet változás,
azaz ha melegítve/hegesztve, stb. van és nem megfelelő a hőkezelés, nem lesz jó az anyagszerekezet és akár el is törhet,
na mindenkinek igaza volt