Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

adhatnál egy telefon elérhetőséget , lehet becsatlakoznák...

persze csak akkor ha sima földutakon motoroztok a kisboltig...
Viktor, mondtam, lesz még itt videó DEVAról, csak várni kell
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/watch?v...
Sokat töprengtem ezen a típuson, de még nem jutottam dűlőre, hogy vajon ki is a célcsoport mert ezzel igazából se triálozni, se endúrózni nem lehet, a kettő között adhat valami átmenetet, de egyik véglet sem élvezhető vele igazán nem tudom milyen lenne azon helyeken, ahol megyek de a Jarvis endúróval is simán megcsinálja a "triálos" dolgokat, szóval azzal se lehetetlen
Persze 3. motornak jól jöhet

Mindenesetre mint minden más dolognál is, azt mondom ki kell próbálni a videó soha nem adja vissza valóságot
ez yilen lentről
a második kép az egy másik feljáró amúgy, ez amúgy tök rövid de ebbe az a nehéz hogy egy fal

Már az elmondás alapján is nehéz falat a dolog, de innen alulról nézve
Rühellem az olyan folyós puha talajt, mint a homok erre felénk a salakhegy "hasonló", na ott ha nincs lendület annyi, szóval ennek a falnak is ez lehet a titka, vagy jól megoldod az elejét és lesz elég lendület, vagy tutira visszaborulsz valahonnan
Fasza, akkor még az is
A lényeg, hogy most már pöpec
A lánc fesszességre figyelj oda berúgózott állapotban is.
Inkább mindig lazábbra hagyom, tudom az se jó, de inkább laza legyen mint feszes, s ezen a vason nem lehet állítani csavarral, csak ütköző pontok vannak
Remélem én is. Majd vasárnap kiderül! Mégegyszer köszi!

A te cuccodat nem felejtettem ám el,csak még nem volt időm a sráchoz odamenni.
Remélem jó lett?!
Még nem tudom,de szerintem csesznek és környéke.Persze ha a zöldek ezt olvasnák,akkor ez félre vezetés,mert amúgy meg nem oda megyünk!
ez egy oylan kép ami hűen tükrözi a valóságot ez tényleg nagyon fal
Agyat vettem újat,gyárit.Aztán mikor a szerelő gyerek rakta volna össze,akkor derült ki,hogy a ráf is el van repedve a küllő lukaknál. Vehettem azt is. Az mondjuk használt,rikizuzda szerválta.
Szia Urak!

KTM frírájd. Jópofi és szórakoztató, ha a környéketeken felbukkan egy, mindenképpen próbáljátok ki!

http://youtu.be/ZvEj8q56tlc
amúgy az benne a nehéz hogy nem nagyon tudsz nekifutni mert van egy árok az elején és nagyon puha homok és ha nagy lendülettel mész bele kb beleálsz a feljáróba meg a majdnem a legtetején van egy kis lépcső ami megdob lentről nézve durva de így mintha vmi dombocska lenne
Jimmi hová mész kapratni.?
szerintem ez vészesnek tűnik a képen is
Végül is lendület kérdése
Na látod, lenne annak értelme
Tedd le valahova és meg van oldva , csak kibaszott sokat kell szaladgálni vele, megállni, visszamenni, odébb vinni
meg mikor felmegyek vmi brutál feljárón mint pl ez azt képen nem is tűnik meredeknek se
Örülök, hogy élvezted a sétát belegondolva, valahogy köveken átrepkedve, meg tempósban, többet egy keréken könnyebb lenne az élet Persze most a fellépők gyakorlása volt a cél, nem az átugrása de ha versenyről lenne szó, ez nem jó módszer, ahogy mentem, ott tempó kell
Feljutottam, az már a kijáró vége volt
én is szeretném magam visszanézni de az esetek nagy többségében nicsn aki kamerázzon vagy fotózzon de amikor van akkor meg nézek hogy pl mennyire nem döntöm a kanyarba könyököm lóg meg ilyenek
Most megint ott vagyok, hogy nézni kell magam, sok dolgot nem jól csinálok és ki akarom sakkozni hol/miket cseszek el. Az látható, hogy ha mind2 lábtartó hopp, akkor szopok rögtön, de ezt eddig is tudtam.
Van jó pár dolog amit elvileg tudok fejben, de a vidin nem látom viszont

A motornak ez a terep még gyerekjáték, de nekem szopás
sikerült bontott agyat szerezni?
Komplett kerék csere esetleg?
Kész a kerekem,vasárnap szííítrugatom a bakonyt akurrrvaannnyába!
jo kis vidi,

nekem a videozáshoz nincs türelmem, mondjuk sose volt..... inkább csak menni,menni.