Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szakadnak a kovalens.. elsődleges kötésű atomi vonzások... hát te kész vagy bazzeg..
igazad van!
én le tudnám élni az életemet 2002ben! ha meg lehetett volna állítani az időt,vagy visszatekerni...na persze nem minden nap ugyan arra a reggelre ébredni mint abban az adam sendleres filmben
nálam a KTM a műanyag olajszivattyuval verte ki a biztositékot, abbol is kettő...
bazzeg nehogymá ne tudják megcsinálni azt a pöcsöm kis fogaskereket acélbuuu... ettöl nem lesz a motor csendesebb

lassan jönnek majd a műanyag hajtokarok meg dugattyuk
jo meglátás..

viszek én is egy szivlapátot és segitek

ettöl függetlenül az evolucio már csak ilyen, minél újabb annál szebb, de annál vékonyabb kikönnyitettebb , ergo szarabb..
ez igy van.
pl lásd a ktm sx 2007től dubla weztengelys okosságát..2012től meg megent egy...
próbálák elérni a 2005-6os sx 525 szinvonalát.. de hát azt nem tudják
a béta nem véletlen azzal a régi 2007igy gyártott ktm blokkal megy és lássuk be , igazuka van..
lóerőben ..nyomatékban kezelhetőseégben megbizhatóságban...
hát azoknak is voltak hibái..pla za enyém ia annó még nagyon új korában kaputt egy új blokkot...de azóta..nem piskóta
sajnos tudomásul kell venni..a mérnököket arra ösztönzik legyen jó a mit csinálnak de a kellő üzóra után gyakorlatilag a kovalens..ill atomos..másnéven esődelges kötésü atomi vonzások..hipp hopsz megszűnjenek.
és akkor hipp hopsz ripp ropsz és már tört szakadt.. visz mindent..főleg a lóvét meg az idegeket.
na ez az amit leírsz,ez a bajom nekem is...kurva evolúció...sztem már 1x leírtam azt hogy én kurvára nem akarom ezt... én szeretném azt hogy az én gyerkőcöm(ha fiú lesz) is motorozzon,de olyan kis motoron amiket most lát,használ,ismer az ember...nekem kurvára nem kell az újabbnál újabb designos meg kurvára elbonyolított motor-autó...
mindennek az oka az a kurva PÉNZ...agyonverném egy szívlapáttal aki kitalálta
a 10.9-es acél csavarokkal eljátszottam jo darabig mire kifurkáltam, főleg a kuplungét, mert ott még a légtelenitő is a végében van specko kuppal adott mélységben...

jo játék.. de senkinek nem csinálok...nincs az a pénz..

amugy a hátso féknél megfigyelhető itt is a sporolásbol elkövetett faszság....
egészen 2005-ig volt kistartály a hátsoféknek egy hosszu csövön felvive a trafohoz, ott sose fordult elő hogy brutál román soha véget nem érő lefelékbe felforr a fék olaj, és elmelegszik a hátsofék... eleve háromszor anyi olaj volt, kűlön kistartályban amiben tudott hülni...

aztán a 07-esen már felrakták ezt a zárt cuccot, majmolva a narancstol, és 2011-re pedig rárakták ezt a plussz hűtő patront mert rájöttek el tud melegedni a cucc....

ezt hivják ugy evolucio... a régi bevált dolgokat átalakitjuk modern szarrá... aztán szép lassan vissza vesszük a régit megint... KTM is ezt csinálja mostanság...
jo reggelt...
Fuck off THM
Lehet lesz még jobb ötletem is, bár szerintem tetszene itt a pálya.
Miért ne! Azért előtte még egyeztetünk, kinek mi jön közbe...
vasárnap?
Emiatt a fészbukó-s történet miatt ne aggódj, én se könnyítem a nemez bizottság hitvallásának mókáját...
na ezek profi munkák!
mind2 van jelenleg... a berg csak boltba járós
endurora a KTM van
tudom én, értem is! csak cukkollak te fiú! 7végén vasárnap el kéne menni turára...neked jó-e? szombat nekem kilőve
Annyira azért nem! Inkább felhívom telefonon ha valamit akarok,még ha 80 forintos percdíjjal is beszélek!
na ez faja..
de tegyél bele valami nem ezeréves sólyombó lelersztett fáradt olajat...
bosch dot 4 ill mineral lengéscsillivilli olaj.
Jimi te nagy mazochista lehetsz ha szoktál skypolni Viktorral..

korbácsot birod...?
Viktor ne ijesztgesd itt a népet..
a Takács Hengerfej Műhely segitségével... köszönöm nekik mint szponzor...
mai művem...
Aztat.Jó neked! Nekem még lemosni se volt időm!
Nem,csak félteném a monitort! Ez az ábrázat lehet hogy bele égne a monitorba,ugyanúgy,mint azoknak az embereknek a tudatába akik már találkoztak vele!
stét.. de jot motoroztam..