Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaaa,az más..látod milyen vagyok ma?nem figyelek...
nekünk is van ilyen "régi helyünk",ráadásul elég sokat járok arrafelé,néha elmosolyodom mikor eszembe jutnak bizonyos dolgok vagy ha arra járunk összenézünk és tudjuk hogy egyre gondoltunk...ez tök jó dolog,néha még visszameegyünk nosztalgiázni...nem mintha itthon nem lehetne szexelni...
Jóvan rendbe,akkor most úgy csinálunk,mint aki elhiszi,hogy csak evezni mész!

Ezt már a büdös életbe nem fogod kimagyarázni!
VÁÁÁÁRGYÁÁÁÁ! Ők nem kufircoltak,vagy pisilni vagy kakálni próbált szegény!
rossebb akar kukkolni jön az magátol..

volt olyan kijöttem a nádasbol az egyik utcán , pont egy ilyen vizre épitett molo mellett ahol a nagy horgászás közben a széken ülő srác répájára rákivánkozott a csaja tök mesztelenül... na az ciki volt... mondjuk ők is röhögtek rajta... sokmindent már nem kapkodtak...
Ja utána majdnem lefordultam a motorról,annyira röhögtem! Mentem egy pár száz métert,aztán meg kellett állnom,mert a röhögéstől majdnem bele estem egy bokorba! Képtelen voltam egyenesen menni!
eseménydússá tetted a szexuális életét
Hidd el hogy ilyet még nem mindenki látott,olyan arcot vágott csóri. Szerintem mocskosul meglepődhetett,mikor be estem mellé motorral!
Küldtem most egy sms-t.Hívlak holnap ha megyünk.
de minek menekülni....mindenki látott mááá olyat
Persze persze! De csak azért szeretsz ott kajakozni,hogy tudjál kukkolni! Valld be,hogy nem is az evezés miatt csinálod,hanem a kukkolás miatt!
küldj egy smst ha lesz belőle valami...
jóóvanna,ha egyszer ott esik nekik jól
jó is az,kint a természetben
Én egyszer egy merci mellett rongyoltam el,aztán mikor a kocsi elejéhez értem,akkor vettem észre hogy a picsa meg ott kuporog a kocsi előtt.Mondjuk ő megpróbált térdig letolt gatyával menekülni!
Azt én is bánom hogy akkor nem volt kamera,mert hihetetlen milyen pofát vágott csóri!
ahol mindig megy a kamaty az a strandok melletti nádas... ha kajakozok ott folyton belefutok gumicsonakban, vizibiciglin akciozo párokkal...

ráadásul én meg ott szeretek kayakozni a nádasban lévő utcákban bujkálok mint winnetou...
motorozás nekem kilőve még,máséval nem szeretnék menni
2 hét és mehetek a sajátommal
Nem voltunk,holnap akarunk menni,de még vannak fennakadások!
ejj de pici baba...nagy gratula a barátosnédnak...

én a pici kis ujjaikat birom, olyan kis apro, ahogy megfogja vele a durung ujjamat.. tök édik..
nekik na
ha igen hát úgy kell nekeik
18-as karikás táblát ki kell tenni az erdőbe
szépen nézhetsz ki csalános orcával..
ááá,ma dolgoztam majd babáztam...
barátnőm kisfia már 2.2 kiló
neki segítettem mert tök egyedül van
férjemuram hayabusázott viszont ma,ki is feküdt az akksija rögtön.gyári volt még amúgy,tehát 6 épves...de szerencse a szerencsétlenségben hogy a Louis motorosboltnál nem indult úgyhogy mindjárt vett is bele egyet