nekünk is van ilyen "régi helyünk",ráadásul elég sokat járok arrafelé,néha elmosolyodom mikor eszembe jutnak bizonyos dolgok vagy ha arra járunk összenézünk és tudjuk hogy egyre gondoltunk...ez tök jó dolog,néha még visszameegyünk nosztalgiázni...nem mintha itthon nem lehetne szexelni...
volt olyan kijöttem a nádasbol az egyik utcán , pont egy ilyen vizre épitett molo mellett ahol a nagy horgászás közben a széken ülő srác répájára rákivánkozott a csaja tök mesztelenül... na az ciki volt... mondjuk ők is röhögtek rajta... sokmindent már nem kapkodtak...
Ja utána majdnem lefordultam a motorról,annyira röhögtem! Mentem egy pár száz métert,aztán meg kellett állnom,mert a röhögéstől majdnem bele estem egy bokorba! Képtelen voltam egyenesen menni!
Én egyszer egy merci mellett rongyoltam el,aztán mikor a kocsi elejéhez értem,akkor vettem észre hogy a picsa meg ott kuporog a kocsi előtt.Mondjuk ő megpróbált térdig letolt gatyával menekülni!
Azt én is bánom hogy akkor nem volt kamera,mert hihetetlen milyen pofát vágott csóri!
ááá,ma dolgoztam majd babáztam...
barátnőm kisfia már 2.2 kiló
neki segítettem mert tök egyedül van
férjemuram hayabusázott viszont ma,ki is feküdt az akksija rögtön.gyári volt még amúgy,tehát 6 épves...de szerencse a szerencsétlenségben hogy a Louis motorosboltnál nem indult úgyhogy mindjárt vett is bele egyet
Ezt már a büdös életbe nem fogod kimagyarázni!
volt olyan kijöttem a nádasbol az egyik utcán , pont egy ilyen vizre épitett molo mellett ahol a nagy horgászás közben a széken ülő srác répájára rákivánkozott a csaja tök mesztelenül... na az ciki volt...
jó is az,kint a természetben
Azt én is bánom hogy akkor nem volt kamera,mert hihetetlen milyen pofát vágott csóri!
ráadásul én meg ott szeretek kayakozni a nádasban lévő utcákban bujkálok mint winnetou...
2 hét és mehetek a sajátommal
én a pici kis ujjaikat birom, olyan kis apro, ahogy megfogja vele a durung ujjamat.. tök édik..
barátnőm kisfia már 2.2 kiló
neki segítettem mert tök egyedül van
férjemuram hayabusázott viszont ma,ki is feküdt az akksija rögtön.gyári volt még amúgy,tehát 6 épves...de szerencse a szerencsétlenségben hogy a Louis motorosboltnál nem indult úgyhogy mindjárt vett is bele egyet