Dew, ez van... valahol ez is a net része hogy ilyen arctalan magukat felvállalni képtelen kis pöcsök a neten csufkodnak....
eddig kb vagy 6 ilyen gyökér pöcs hozzászolást kitöröltem,
ilyekor jo lenne ha Lövey Ádám ,és a sportmotor csapata kidobná az IP cimet....
vagy nyilvánossá tenné..
Sorina tényleg jol megy, és azért nem tul gyakori hogy csajok extrém enduroznak és helytállnak olyan szintü versenyeken mint Romaniacs, stb... mindenképpen elismerésre mélto a teljesitménye, szerintem
folytatnám a listát , parilla, motocomplett, universal, pink motors, gyakorlatilag bármelyik motoros boltban kapsz már egy szaros telo szimeringet...
és még a netröl is vagy 30 helyröl lehet rendelni, DE bakker ennyire ne legyetek már félkezü bénák....
lyaú reggelt.
az ember ott segít ahol tud.
a simeringre a válasz...
ktm kecskemét..
ktm ocsa
ktm nyiregyháza
ktm győr
ktm okr
ha valakit kihagytam volna én kérek elnézést...
örülök ha segithettem
lya és ez csak magyarországon!
pl ausztriában olaszban spanyolban is vannak uccok..azokat nem irnám le...ha nincs hari
amerigában is vannak helyek..
pl szali..aliás:szalajtós nagy amerigai beszerző..ő még az amerigaji elnököt is izsmeri hugó csávez ha jól emlégzem.
lehet csapágyboltban is kapsz szimernigeket..meg csapágyakat is. de ilyen speziális vékonyat nem biztos hogy van polcon csak rendelésre akkror meg ott vagy ahol a parts-akad.
de wp a wp gyárból is lehet hozatni
illetve ..még kb ezer helyről amiket most a fórum olvashatósága végett nem irnék le.
amúgy ne mis kérdeztem...te howa valósi vagy?mert az is fontos lehet..mert ugye ha ocsai..akkor de ha mondjuk...egy romániai tesztvére vagy akkor pl aradon is van ktm..
neve ktm arad...
szóval ha sikerült válaszolnom kissé hiányos kérdésedre..akkor örülök.
szép napot.
ui.: ha pl a hétvégén együtt hajtunk akkor viszek magammal a tartalékomból..barátok közt ez is belefér.
na ha g stilus berak magáról fotókat..én meg magamról videót.
volt nemrég egy racém.. egész jól mentem http://www.youtube.com/watch?v...
a siska miatt nem vagyok felismerhető
azt nem tudoam a sorina meilyen fej da az szöke tök rendes volt.. mikor a fő nyomon jöttek az összekötőkön kb vagy 10szer elengedett az egynyomos oldalazókban is félre ált...én is félre áltam volna neki de versenyben voltunk
itt a forumon sokan megcsinálnák képletessen szolva konkrétan....töviröl hegyire
de ott a racén meg a kisasszony sok tsávót csinált meg
ugyhog ne legyenek illuzióitok.. nem jöttek azzal hogy csaj vok könnyebb terepet akarok.
az meg hogy este forditotta magyarról románra amit kérdeztem..ezért meg le a kalappal
a racén meg..két b nyomos beszorult valami (számukra )lehetetlen helyen és a harmadik meg nem ment volan erre a csaj háturól.. letette a motorját körbesétált.. vagy 5tünket... és elkezdte cibálni a verdát a sráccal!
a másik várakozó b-s előttem nem ment oda..nem engedett el inkább ő is nekifutott.. hát eldőltpersze a gyökerek között..ö is odavaló volt ment a csaj neki s is egiteni és nézte hogy én minek indulok el a ktm el felfelé mikor kersztbe benne vanna a nyomba...hát azért hogy mikor melléjükértem..mondom a kiccsávonak ..látod mondom ha elengedsz nem leszel velem hátrébb.. mért én már itt sem vagyok.
a szöszi meg a 3 idegen motort rángatta a zútbol hogy haladjanak... a sor.. szóval.. le a ..val előtte
bálint nem értelek..
mit szólsz be olyan működő dolgokra amik beváltak..én sem szoltam le a te felesleges hűtődet..csak azért mert nekem sosem fort még fel olajam...ilyen helyeken...
a vizzel meg te is küzdesz..csak itthon a bakonyban ez nem anyira számottevő mint mondjuk ha a faterral mész a bakonyba nyirod a gépet az 1500m magas süppedős erdei talajban.
köszönöm aluménejum kereskedő barátom
a szöszi csaj 100x jobb élőben mint a kicsi. Déván ott volt még bele is kötöttem finoman, csak az a baj ,hogy kb 100- an hajtják egyszerre . jófej nagyon ,szép sőt nagyon durván jó .
a kicsi az nem az igazi képeken jobbat mutat . de azért azt se zavarnám el. pézzel nincs gond a csajoknál . csak élni kell oszt heló.
eddig kb vagy 6 ilyen gyökér pöcs hozzászolást kitöröltem,
ilyekor jo lenne ha Lövey Ádám ,és a sportmotor csapata kidobná az IP cimet....
vagy nyilvánossá tenné..
Sorina tényleg jol megy, és azért nem tul gyakori hogy csajok extrém enduroznak és helytállnak olyan szintü versenyeken mint Romaniacs, stb...
és még a netröl is vagy 30 helyröl lehet rendelni, DE bakker ennyire ne legyetek már félkezü bénák....
az ember ott segít ahol tud.
a simeringre a válasz...
ktm kecskemét..
ktm ocsa
ktm nyiregyháza
ktm győr
ktm okr
ha valakit kihagytam volna én kérek elnézést...
örülök ha segithettem
lya és ez csak magyarországon!
pl ausztriában olaszban spanyolban is vannak uccok..azokat nem irnám le...ha nincs hari
amerigában is vannak helyek..
pl szali..aliás:szalajtós nagy amerigai beszerző..ő még az amerigaji elnököt is izsmeri hugó csávez ha jól emlégzem.
lehet csapágyboltban is kapsz szimernigeket..meg csapágyakat is. de ilyen speziális vékonyat nem biztos hogy van polcon csak rendelésre akkror meg ott vagy ahol a parts-akad.
de wp a wp gyárból is lehet hozatni
illetve ..még kb ezer helyről amiket most a fórum olvashatósága végett nem irnék le.
amúgy ne mis kérdeztem...te howa valósi vagy?mert az is fontos lehet..mert ugye ha ocsai..akkor de ha mondjuk...egy romániai tesztvére vagy akkor pl aradon is van ktm..
neve
szóval ha sikerült válaszolnom kissé hiányos kérdésedre..akkor örülök.
szép napot.
ui.: ha pl a hétvégén együtt hajtunk akkor viszek magammal a tartalékomból..barátok közt ez is belefér.
Teleszkóp szimeringet keresek 2004-es EXC 525-höz !
Tudtok valami beszerzési forrást ?
Vagy volna valakinek eladó ?
THNX
UFO, na jó ember, de hogy mikre nem képes
ha.
hi
volt nemrég egy racém.. egész jól mentem
http://www.youtube.com/watch?v...
a siska miatt nem vagyok felismerhető
itt a forumon sokan megcsinálnák képletessen szolva konkrétan....töviröl hegyire
de ott a racén meg a kisasszony sok tsávót csinált meg
ugyhog ne legyenek illuzióitok.. nem jöttek azzal hogy csaj vok könnyebb terepet akarok.
az meg hogy este forditotta magyarról románra amit kérdeztem..ezért meg le a kalappal
a racén meg..két b nyomos beszorult valami (számukra )lehetetlen helyen és a harmadik meg nem ment volan erre a csaj háturól.. letette a motorját körbesétált.. vagy 5tünket... és elkezdte cibálni a verdát a sráccal!
a másik várakozó b-s előttem nem ment oda..nem engedett el inkább ő is nekifutott.. hát eldőltpersze a gyökerek között..ö is odavaló volt
a szöszi meg a 3 idegen motort rángatta a zútbol hogy haladjanak... a sor.. szóval.. le a ..val előtte
bálint nem értelek..
mit szólsz be olyan működő dolgokra amik beváltak..én sem szoltam le a te felesleges hűtődet..csak azért mert nekem sosem fort még fel olajam...ilyen helyeken...
a vizzel meg te is küzdesz..csak itthon a bakonyban ez nem anyira számottevő mint mondjuk ha a faterral mész a bakonyba nyirod a gépet az 1500m magas süppedős erdei talajban.
köszönöm aluménejum kereskedő barátom
Felraksz egy galériát valakinek a sportteljesítményéről, erre mi a komment
Jól mennek
Kérdeztem a ktm-be ,hogy a kis ktm pro,az senior vagy junior?Valamint mi lenne az áraaaaa?
Köszi!
a kicsi az nem az igazi képeken jobbat mutat . de azért azt se zavarnám el. pézzel nincs gond a csajoknál . csak élni kell oszt heló.