mording.
déw,ha rám halgatsz eggyellel..! akkor azt csinálsz amit akarsz.
de a kátélyemnél pont úgy aklakitották ki a matinghofban a gépet hogy a hűtő leffencs szpolyler és a hűtő közé épp belefét egy 15x15zártszelvény!ű
én úgy csináltam mage hogy kivágtam az elefántfülből az ta vezető műanyagot ami a hűtőhöz hozzávrezeti a levegőt..ami merőleges a haladási irányra éa amúgy semmi jelentősége ha beteszel helyére mást...
ezt walaki érette...
csodálkoznék..na mindegy.
szóval közvetlen a hűtó oldalához és a tankszpolyler közés faszául befér ez a kis zártszelvény..ezt úgy fogattam fel!hogy a hűtőtartó csavarokat kibasztam a picsábahelyette beraktam olyan hosszó lehetőleg 8.8 menetes szárat ami meg tudja tartani a hűtő másik oldaléán ezt a kis 15x15ös zártszelvényt.
tehát a zárt szelvény nem ! a hűtőre van rögzitve hanem a vázhoz!ezáltal ha rázuhansz a hűtőre a szelvény gyakorlatilag...mindent kivéd!persze azért ezt is tönkre teheted ..de én a racén leborultam lendületből egy fivágott fának...a hűtőn landolt a gép teljes lendületerejével...
onnan tudom hogy a múltokor nézem miért is görbült el kissé ez a távtartó rúd... és akkor jutott eszembe.. hú bakker.. akkor tényleg a hűtőn landoltam és semmi baja sem lett!
a kis zártszelvény tök erős... az erőt átvezette a menetes szár a vázig és csak!ezért nem kell vennem sem új hűtőt.. sem pedig még hozzá sem ért a hűtőhöz a lendülte ereje!
vágod?
a két hűtőtartó csavar heéyére a menetes szár kivürről meg a hűtőtül 2mmre beállítod a kis rudat..alull felül rögzited két vékony anyával.. a helyzetét... és na az véd az kúrwa éleet.nincs is útban nem is szélesedik ma tanknál a géped!
ilyen versenyen én is voltam egyszer régebben amiröl csak a pályát kijelölők tudták merre kell menni...
szitu a következő , felvezető körben ott megyek az elejébe, erre egy bokros részen szétválik a nyom három felé..na mondom fasza, most merre, elindultam az egyiken egyszer csak jön szembe a felvezető ember teligázzal majdnem megvolt bassza meg...
szépen ki is álltam már ott a felvezetőn nekem nem kell ilyen ahol csak ők tudják melyik az igazi nyom...
igazándiból ezeken nem segítene ha nyernének a lottón mert észt..észt nem kapnak a nyereményhez...a (hülyék )lettek sem
déw
az nem az.
itt le lehetett tolni a motort.
amott
pedig szégyenszemre én nagy motorleengedő vagyok..de amott nem lehetett..amaz egy szakadék volt.
és mint olyan leszállásról szó sem lehetett...
kb vagy 10szervező és rokaona ált ott nyálcsorgatva.. videózni basztak..de várták hogy valaki jól összezúza magát..különben mért álltak volna oda ugye.
estem beszéltem a gasgas fórum mega-lapítójával...chrisz görcsel.
mesélte hogy jó a verseny.. tök jól ki van zászlóüzva 4 féle zászlóval..néhol..és úgy eltévedt hogy ő az utolsó...(de mondom ne aggódjon mert az utolsókból lesznek az elsők....a biblia szerint )
mondom na azt meg te honnan tudod...
hát azt mondja ö 7 órát ment mint az állat.. a többiek meg 4 és felet
azt mondta ez a werseny semmihez sem fogható mennyiségű motorosnyommal ellátott hegységben van rendezve..minden felé motoros nyomok... a zászlózás az szar mert rengetegen eltévedtek..közel 110%.
az meg hogy lehet
hát úgy hogy volt ki az erzbergre indult de a 8 chekk point után a bajamarén(magyarul big banya...:-) találta magát.
...azt mondták...aki nem tévedt el az vagy el sem indult vagy az jelölte ki a nyomot...
de mondtam a mega-lapitónk-nak hogy dont wörríj mert ma mindenki eltéved...és senki nem fog beérni kifogy a benyájuk és rályukesteledvén a hegykellős közepén... nem számit hogy tegnap hány órával volt szarabb a többieknél ebben a tály-ék-tobzódási wersenyben mert ma mindenki DNF és déenst fog kapni..a déenesüket a maci fogja levenni az északa.....foggal körömmel
A második kliepp az félre ment, sorry http://www.youtube.com/watch?v...
Ez akart lenni, de elehet ezt már linkelte valaki,
ez volt a "ezek hülyék" lejáró?
Nekem ezek az erdő szélén kocsiban szexelő párok, vagy nyílt terepen meztelenkedők már nem okoznak meglepit, volt pár eset
A legmókásabb az volt, amikor egy autóversenyre kimentem motorral, meguntam, jöttem haza, s az erdőben egy csaj épp a kisdolgát végezte, próbált volna szegénykém gyorsba felállni és nadrág fel, de nem jött össze
egy motorozás, utána 3 óra szerelés de ismét útra kész a vas
Minden problémát sikerült orvosolni, kivéve a hűtőt hűtővédő levizsgázott, de nem kap ötöst
Másikat kell konstruálni, kívülre legalábbis kevés a laposvas, hajlik mint a nádszál, ha kap egy nagyot...
ááá hagyad már, kajakos haveromat már csábitgatta két pucér csaj fel egy vitorlásra... ez a hülye meg már majdnem elkezdett kimászni a kajakbol mikor kijött a kajütböl egy kigyurt állat vigyorogva meztelenül...
mindenki arra megy amerre lát..már amig valaki ki nem csapja a szemét a szembe jöwönek.. éa az szemb jövönek már nincs is jövöje
déw,ha rám halgatsz eggyellel..! akkor azt csinálsz amit akarsz.
de a kátélyemnél pont úgy aklakitották ki a matinghofban a gépet hogy a hűtő leffencs szpolyler és a hűtő közé épp belefét egy 15x15zártszelvény!ű
én úgy csináltam mage hogy kivágtam az elefántfülből az ta vezető műanyagot ami a hűtőhöz hozzávrezeti a levegőt..ami merőleges a haladási irányra éa amúgy semmi jelentősége ha beteszel helyére mást...
ezt walaki érette...
csodálkoznék..na mindegy.
szóval közvetlen a hűtó oldalához és a tankszpolyler közés faszául befér ez a kis zártszelvény..ezt úgy fogattam fel!hogy a hűtőtartó csavarokat kibasztam a picsábahelyette beraktam olyan hosszó lehetőleg 8.8 menetes szárat ami meg tudja tartani a hűtő másik oldaléán ezt a kis 15x15ös zártszelvényt.
tehát a zárt szelvény nem ! a hűtőre van rögzitve hanem a vázhoz!ezáltal ha rázuhansz a hűtőre a szelvény gyakorlatilag...mindent kivéd!persze azért ezt is tönkre teheted ..de én a racén leborultam lendületből egy fivágott fának...a hűtőn landolt a gép teljes lendületerejével...
onnan tudom hogy a múltokor nézem miért is görbült el kissé ez a távtartó rúd... és akkor jutott eszembe..
a kis zártszelvény tök erős... az erőt átvezette a menetes szár a vázig és csak!ezért nem kell vennem sem új hűtőt.. sem pedig még hozzá sem ért a hűtőhöz a lendülte ereje!
vágod?
a két hűtőtartó csavar heéyére a menetes szár kivürről meg a hűtőtül 2mmre beállítod a kis rudat..alull felül rögzited két vékony anyával.. a helyzetét... és na az véd az kúrwa éleet.nincs is útban nem is szélesedik ma tanknál a géped!
szitu a következő , felvezető körben ott megyek az elejébe, erre egy bokros részen szétválik a nyom három felé..na mondom fasza, most merre, elindultam az egyiken egyszer csak jön szembe a felvezető ember teligázzal majdnem megvolt bassza meg...
szépen ki is álltam már ott a felvezetőn nekem nem kell ilyen ahol csak ők tudják melyik az igazi nyom...
a megoldás aluminium szög anyag, na azt nem birod oldalrol megrogyasztani..
déw
az nem az.
itt le lehetett tolni a motort.
amott
pedig szégyenszemre én nagy motorleengedő vagyok..de amott nem lehetett..amaz egy szakadék volt.
és mint olyan leszállásról szó sem lehetett...
kb vagy 10szervező és rokaona ált ott nyálcsorgatva.. videózni basztak..de várták hogy valaki jól összezúza magát..különben mért álltak volna oda ugye.
estem beszéltem a gasgas fórum mega-lapítójával...chrisz görcsel.
mesélte hogy jó a verseny.. tök jól ki van zászlóüzva 4 féle zászlóval..néhol..és úgy eltévedt hogy ő az utolsó...(de mondom ne aggódjon mert az utolsókból lesznek az elsők....a biblia szerint
mondom na azt meg te honnan tudod...
hát azt mondja ö 7 órát ment mint az állat.. a többiek meg 4 és felet
azt mondta ez a werseny semmihez sem fogható mennyiségű motorosnyommal ellátott hegységben van rendezve..minden felé motoros nyomok... a zászlózás az szar mert rengetegen eltévedtek..közel 110%.
az meg hogy lehet
hát úgy hogy volt ki az erzbergre indult de a 8 chekk point után a bajamarén(magyarul big banya...:-) találta magát.
...azt mondták...aki nem tévedt el az vagy el sem indult vagy az jelölte ki a nyomot...
de mondtam a mega-lapitónk-nak hogy dont wörríj mert ma mindenki eltéved...és senki nem fog beérni kifogy a benyájuk és rályukesteledvén a hegykellős közepén... nem számit hogy tegnap hány órával volt szarabb a többieknél ebben a tály-ék-tobzódási wersenyben mert ma mindenki DNF és déenst fog kapni..a déenesüket a maci fogja levenni az északa.....foggal körömmel
made in USA nyerek a lotton kapsz 1 ilyet de azel kell a Pennybe járnod
http://www.youtube.com/watch?v...
Ez akart lenni, de elehet ezt már linkelte valaki,
ez volt a "ezek hülyék" lejáró?
A legmókásabb az volt, amikor egy autóversenyre kimentem motorral, meguntam, jöttem haza, s az erdőben egy csaj épp a kisdolgát végezte, próbált volna szegénykém gyorsba felállni és nadrág fel, de nem jött össze
Minden problémát sikerült orvosolni, kivéve a hűtőt
Másikat kell konstruálni, kívülre legalábbis kevés a laposvas, hajlik mint a nádszál, ha kap egy nagyot...
az a lényeg megpraúbáltad..
de úgy ahogy magyaráztam?
ha orra estél akkor a gáz az nem volt elég nagy.
na mostmár tudom gabesz is mér szeret kajakozni..mert a balatoni fíílingre hajt
lehet megcsinálták volna szegény havert háturru..