most akkor félreértettem volna.. a szememnek hiszek nem nektek.
A tsávó visszahőkölt a motorozástól..és az a csipkés ruhás...az meg (tsávó vagy tsaj nem látom ...hogy van-e ádám..csutkálya!)szóval a másik meg löki a motorfelé a hanyatt eső emezt.
miközben mondja.:
mennyé motorkázni ne szarlyál.
ha befizetik az első három román rálydelnak az 1450ályrós nevezést az állat. .
nálunk ha megnyered a kukoricásban kergetem a nyulakat egsztérm endúró racét akkor még a követjező racén sem indulhatsz ingyé...
déván 1000ályró az elsőnek meg azon kivül még ötnek van zsé...
nálunk..nálunk ..nálunk meg sok a magyar-kodó
"(Érdekesség: A román szövetség a román bajnokság első néhány helyezettjének nevezését állja a RedBull Romaniacsra.)"
na ezt értelmeztem én félre...szal nem a maramuresi elsőknek fizetik be... sorry
valahol azt olvastam,hogy akik a maramuresi A-ban az első 3nak befizetik a RBR nevezést...szal Nagy Petinek ott kéne lenni...de lehet ez csak kacsa volt...de olvastam...
lyaúreggel.
úgyí volt hogy ma kimegyek én is mániázni..de itthon lett a dolog..de már megoldódott.viszont van egy szabad napom ..mit is kezdjek vele?
az a hely ahol a fényképek készültek a szállástó van kb 500mre.
igy képről is zura de élőben..nagyon zura.
szinte semmi nekifutó...aknyarból lehet kicsit nekilőni...visszafelé álló sziklák hogy is mondjam...olyan lefelé lejtő lépcsős sziklák.
de a hely az kiba jó.. fel is lehet menni -csapatban még sárban is...
csak okossan!
déwid
hát figyeljé lyooda..
praúbáld ki azt hogy nyomod a slussz gombot a motoron..
milyen hatásal van az a teljesitményre.... úgy hogy mondjuk 9000forduloatról 2mp alatt leáll hiába húzod neki a gázt...
szóüval ha egy motornak nincs gyújtása..akkor az könnyen elveszithete a teljesitményét...mindenholl..vagy akár egyes ford.szám tartományokban.
mikor vette maz 525öt ennek is gyusziproblémája volt.. csak a srác nem vágta a témát...és fél év szopás után..csúnya szopás..mert aki vele volt a hegyeken mindenki rugdosta meg tolta húzta vonta..szóval a nagy szopás végén eladta...nekem haverjának
pici pénzért hibátlan verdának...aztán derült ki hogy volt ez már töb szerelőnél is..hiába ..mert hatalmas gyújtás problem...úgynevezett rejtőzködő hibája volt...
csak nálam ez a rejtőzködő hiba ez nem bújhatott el 10percnél tovább.és megcsináltam..gyertypipa..ennyi volt .
az előtétellenállás mikor felmelegszik- tipikus ktm hiba...-az 5kóhmos elennállásból lesz egy szakadásszerű ellenállás érték..amit azért néha átlő a gyújtószikra..de full beszopják...
perasze a motor nem megy nehezen indul alapjáratról könnyen lehörög.stbstbtbc.
megcsináltam..és láss csodát lett egy erős gépem...
na neked is kb ez volt..
szikra nélkül nincs lángfront a hengerben anélkül meg nincs teljesítmény...
szóval a gyújtás számit.
de arra kérlek...en akard tudni hogy mitől megy
képzeld ha a hentes gyerek tudni szeretné hogy mitől megy a disznó..és elkezdi boncolgatni...abból max saját belébe töltött hús lesz(ez a kolbász)de frissen üdén szaladgáló malac..már soha.
pedig a hentes gyerek csak arra volt kiváncsi mitől megy.
erre választ ne keress.azt könnyebb elmondnani mitől nem...
egyes számú ellenség:
garázsajtóban laptoppal kezében megjelenő RD azaz Rádilyóhullámkutató Déw
A tsávó visszahőkölt a motorozástól..és az a csipkés ruhás...az meg (tsávó vagy tsaj nem látom ...hogy van-e ádám..csutkálya!)szóval a másik meg löki a motorfelé a hanyatt eső emezt.
miközben mondja.:
mennyé motorkázni ne szarlyál.
ha befizetik az első három román rálydelnak az 1450ályrós nevezést az állat.
nálunk ha megnyered a kukoricásban kergetem a nyulakat egsztérm endúró racét akkor még a követjező racén sem indulhatsz ingyé...
déván 1000ályró az elsőnek meg azon kivül még ötnek van zsé...
nálunk..nálunk ..nálunk meg sok a magyar-kodó
náluk minden recept adott, ott vannak a tutti hegyek, erdők, nincs agyon szabályozva tiltva a sport, sőt támogatják ezerrel...igazi enduro paradise...
na ezt értelmeztem én félre...szal nem a maramuresi elsőknek fizetik be... sorry
valahol azt olvastam,hogy akik a maramuresi A-ban az első 3nak befizetik a RBR nevezést...szal Nagy Petinek ott kéne lenni...de lehet ez csak kacsa volt...de olvastam...
Csak kinézünk red bullra, hogy is kéne motorozni ha újra születnék
na emberek szervezzük össze valahogy ezt a forum talis motorozást, minden ötlet jöhet, hely stb...
szerintem legalább 2 napos ottalvos..napközben motorozás, este sütögetés, Viktor vetit majd valami szélesvásznut,
Fejben össze kell magam kapni, mert már jól betojasztottatok
Nem is a motorral meg a technikai tudással lesz a gond, hanem az állóképességgel
úgyí volt hogy ma kimegyek én is mániázni..de itthon lett a dolog..de már megoldódott.viszont van egy szabad napom
az a hely ahol a fényképek készültek a szállástó van kb 500mre.
igy képről is zura de élőben..nagyon zura.
szinte semmi nekifutó...aknyarból lehet kicsit nekilőni...visszafelé álló sziklák
de a hely az kiba jó.. fel is lehet menni -csapatban még sárban is...
csak okossan!
déwid
hát figyeljé lyooda..
praúbáld ki azt hogy nyomod a slussz gombot a motoron..
milyen hatásal van az a teljesitményre....
szóüval ha egy motornak nincs gyújtása..akkor az könnyen elveszithete a teljesitményét...mindenholl..vagy akár egyes ford.szám tartományokban.
mikor vette maz 525öt ennek is gyusziproblémája volt.. csak a srác nem vágta a témát...és fél év szopás után..csúnya szopás..mert aki vele volt a hegyeken mindenki rugdosta meg tolta húzta vonta..szóval a nagy szopás végén eladta...nekem haverjának
pici pénzért hibátlan verdának...aztán derült ki hogy volt ez már töb szerelőnél is..hiába ..mert hatalmas gyújtás problem...úgynevezett rejtőzködő hibája volt...
csak nálam ez a rejtőzködő hiba ez nem bújhatott el 10percnél tovább.és megcsináltam..gyertypipa..ennyi volt .
az előtétellenállás mikor felmelegszik- tipikus ktm hiba...-az 5kóhmos elennállásból lesz egy szakadásszerű ellenállás érték..amit azért néha átlő a gyújtószikra..de full beszopják...
perasze a motor nem megy nehezen indul alapjáratról könnyen lehörög.stbstbtbc.
megcsináltam..és láss csodát lett egy erős gépem...
na neked is kb ez volt..
szikra nélkül nincs lángfront a hengerben anélkül meg nincs teljesítmény...
szóval a gyújtás számit.
de arra kérlek...en akard tudni hogy mitől megy
képzeld ha a hentes gyerek tudni szeretné hogy mitől megy a disznó..és elkezdi boncolgatni...abból max saját belébe töltött hús lesz(ez a kolbász)de frissen üdén szaladgáló malac..már soha.
pedig a hentes gyerek csak arra volt kiváncsi mitől megy.
erre választ ne keress.azt könnyebb elmondnani mitől nem...
egyes számú ellenség:
garázsajtóban laptoppal kezében megjelenő RD azaz Rádilyóhullámkutató Déw
Gabi bevállalta...
vannak Kanadábol, Ausztrália, de még egy Kenyai néger srác is, rengeteg Román , europa minden országábol jöttek jo sokan...
de magyar 1 sincs