Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1. nap
én igy zeretlek madzsarorzág
most akkor félreértettem volna.. a szememnek hiszek nem nektek.
A tsávó visszahőkölt a motorozástól..és az a csipkés ruhás...az meg (tsávó vagy tsaj nem látom ...hogy van-e ádám..csutkálya!)szóval a másik meg löki a motorfelé a hanyatt eső emezt.
miközben mondja.:
mennyé motorkázni ne szarlyál.

ha befizetik az első három román rálydelnak az 1450ályrós nevezést az állat. .
nálunk ha megnyered a kukoricásban kergetem a nyulakat egsztérm endúró racét akkor még a követjező racén sem indulhatsz ingyé...
déván 1000ályró az elsőnek meg azon kivül még ötnek van zsé...
nálunk..nálunk ..nálunk meg sok a magyar-kodó
tudom... meg is édemlik...
Sokan így jártak már
erre vigyázzatok ne járjatok igy...
nagyon sok jo román enduros van, és egyre több lesz...

náluk minden recept adott, ott vannak a tutti hegyek, erdők, nincs agyon szabályozva tiltva a sport, sőt támogatják ezerrel...igazi enduro paradise...
"(Érdekesség: A román szövetség a román bajnokság első néhány helyezettjének nevezését állja a RedBull Romaniacsra.)"
na ezt értelmeztem én félre...szal nem a maramuresi elsőknek fizetik be... sorry
mexicói is van köztük

valahol azt olvastam,hogy akik a maramuresi A-ban az első 3nak befizetik a RBR nevezést...szal Nagy Petinek ott kéne lenni...de lehet ez csak kacsa volt...de olvastam...
pirosból sárgába és zöldbe változik...bírja
Benne vagyok csak időben szóljatok,most hétvége nem jó
Csak kinézünk red bullra, hogy is kéne motorozni ha újra születnék
ne szarjál be, akkor jo ha nagy a szopás, és van feladat...

na emberek szervezzük össze valahogy ezt a forum talis motorozást, minden ötlet jöhet, hely stb...

szerintem legalább 2 napos ottalvos..napközben motorozás, este sütögetés, Viktor vetit majd valami szélesvásznut, utána összebujás de semmi buzulás...
Mibe visznek ezek engem.
Fejben össze kell magam kapni, mert már jól betojasztottatok
bameg ez fotókon is ultra brutál, milyen lehet élőben
Sajnálom, majd máskor.
Nem is a motorral meg a technikai tudással lesz a gond, hanem az állóképességgel
Gecsa, köszi a könyveket, megérkeztek!
Jó napot!
Szoltál de te vagy a hibás!
ismét bebizonyosodott ,hogy a ktm ócsa a legkirályabb!
igy megy egy gázgász ecély 300as k6 os modell..nem kiscsuka?
lyaúreggel.
úgyí volt hogy ma kimegyek én is mániázni..de itthon lett a dolog..de már megoldódott.viszont van egy szabad napom ..mit is kezdjek vele?

az a hely ahol a fényképek készültek a szállástó van kb 500mre.
igy képről is zura de élőben..nagyon zura.
szinte semmi nekifutó...aknyarból lehet kicsit nekilőni...visszafelé álló sziklák hogy is mondjam...olyan lefelé lejtő lépcsős sziklák.
de a hely az kiba jó.. fel is lehet menni -csapatban még sárban is...
csak okossan!

déwid
hát figyeljé lyooda..
praúbáld ki azt hogy nyomod a slussz gombot a motoron..
milyen hatásal van az a teljesitményre.... úgy hogy mondjuk 9000forduloatról 2mp alatt leáll hiába húzod neki a gázt...
szóüval ha egy motornak nincs gyújtása..akkor az könnyen elveszithete a teljesitményét...mindenholl..vagy akár egyes ford.szám tartományokban.
mikor vette maz 525öt ennek is gyusziproblémája volt.. csak a srác nem vágta a témát...és fél év szopás után..csúnya szopás..mert aki vele volt a hegyeken mindenki rugdosta meg tolta húzta vonta..szóval a nagy szopás végén eladta...nekem haverjának
pici pénzért hibátlan verdának...aztán derült ki hogy volt ez már töb szerelőnél is..hiába ..mert hatalmas gyújtás problem...úgynevezett rejtőzködő hibája volt...
csak nálam ez a rejtőzködő hiba ez nem bújhatott el 10percnél tovább.és megcsináltam..gyertypipa..ennyi volt .
az előtétellenállás mikor felmelegszik- tipikus ktm hiba...-az 5kóhmos elennállásból lesz egy szakadásszerű ellenállás érték..amit azért néha átlő a gyújtószikra..de full beszopják...
perasze a motor nem megy nehezen indul alapjáratról könnyen lehörög.stbstbtbc.
megcsináltam..és láss csodát lett egy erős gépem...
na neked is kb ez volt..
szikra nélkül nincs lángfront a hengerben anélkül meg nincs teljesítmény...
szóval a gyújtás számit.
de arra kérlek...en akard tudni hogy mitől megy
képzeld ha a hentes gyerek tudni szeretné hogy mitől megy a disznó..és elkezdi boncolgatni...abból max saját belébe töltött hús lesz(ez a kolbász)de frissen üdén szaladgáló malac..már soha.
pedig a hentes gyerek csak arra volt kiváncsi mitől megy.
erre választ ne keress.azt könnyebb elmondnani mitől nem...
egyes számú ellenség:
garázsajtóban laptoppal kezében megjelenő RD azaz Rádilyóhullámkutató Déw
Az is jo lenne,hugy is kislanyos motorom van 4t
kis izelitő.. ez egy Pro nyom, tipikus FELMÉSZ VAGY MEGHALSZ fal...
Gabi bevállalta...
végig néztem a rider listát, és szomoruan látom hogy 1 szem magyar sincs...

vannak Kanadábol, Ausztrália, de még egy Kenyai néger srác is, rengeteg Román , europa minden országábol jöttek jo sokan...

de magyar 1 sincs