Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ami tegnapi álltalános röhögés tárgyát képezte az a 107-es görög fiu aki fászbuk képre gyurva némi fűves cigi és egyébb bodito szerek fogyasztása után ugy gondolta hogy Ő benevez EXPERT SINGLE-be ,és már a prologon alig birt végig vergődni több pihenőt beiktatva....
na szoval ő is végig csinálta a tegnapi napot ami mint tudjuk a DAY1 volt.... cirka 21:09 alatt... már csak a fejére lettem volna kiváncsi reggel hogy kelt fel 6-kor rajtolni..

a legjobb expert megcsinálta 4:48 alatt, de a közép mezőny expert is lenyomta a távot 6-7 ora alatt... neki ehez 21 ora kellett....mondjuk elnézve a prologon nyujtott bénázását ezt nem is csodálom...gondolom néha ledőlt aludni, szedett egy kis gombát ujra gondolta az életét felvágta az ereit ilyesmi...
tegnap Kovács Ervin Zsolt a 8.-ik időt futotta.... igy ma onnan rajtolt..hajrá, hajrá...
szine zőld mint shrek-é.. viszont minimálisan már hajlik... hétvégén már nyomok valami turásabb jellegüt,
ezt én is sokszor tapasztalom , hogy a motor mosáskor derülnek ki turpisságok...

valoszinü ez lehet az oka is amiért néha motort mosunk, amugy meg tiszta idő pazarlás...fogy a viz, kopik tőle a motor ésatöbbi...
én tegnap néztem az élő kamerát de nem sok lofasz történt... csávo riportokat csinált egy redbull kapunál pár versenyzővel...

vártam hogy majd a szokásos üzdős részekröl cambodja, bugi, kékfolyo, lesznek jo harcos videok, ehelyett csak gyártották a szájbakurt imidzset...
morgen.
tök hülye vagyok a redbull romaniacs oldalhoz. semmit nem találok. pl a live tracket sem meg a live kamerát sem! segítsen már valaki vagy linkelje be ide . tavaj tök jól lehetett követni őket, most meg kurvára nem találom és meg sem nyit semmit.
Jó Zarándolást hétvégére, csapattársakat is üdvözlöm
Hogy van az ujjad? Színe? Tudsz vele motorozni így hétvégén?
Köszi, valószínű ez lesz pedig csak egy jót akartam túrázni a hegyekben
Figyeld csak, a váltóolaj leeresztőhöz is megy a vezeték
A másik végén a laptop, tudod

Néztem a gyertyát, a feketéből barna lett
Annyit eszik, mint eddig, szóval nem innen a többlet erő, szimplán csak a gyújtás.

Levettem a rezot is, szépen kiégett belőle a fekete cucc
Éjszakát, most jöttem fel a szaros műhelyből
és még a kézvédő lifegő nincs kész.

Beszopatott a váltólaj leeresztő, elengedett a fémragasztó és csepegett az oil, ezért jó néha lemosni a motort, mert ilyenek kiderülnek

RMX új pozció remélem hétvégén nem lesz így
ez 03mas gg ecély 300 szerettem
Dew , az összes 2t kipufja füstölög egy igazán komoly megkergetés után...nincs vele semmi baj, csak végre huztad neki...
lya..kimérte volna a gázelemző laptoppal....azért füstöl mert még a büdös életben nem volt nyelezve és msot meg hogy forog meg húzod neki..hopsz a lerakódott trutyi ég ki a gyapotodból
csak le ne kamerázzon valami kölnyezet kimélő és azt mondják az öregeremikszek okádják a füstöt..hogy tegyelek a füstre..
még jó hogy nem mentek a thűzoltók a nagy erdőtűzszerű füstfelhődre.
Ez az ember,jóhogy rá nem tetted a füstre a laptopot
járvisz
járvisz.
gre-hem JÁRVIS
wa hahahahahahahahaha
Na akkor hajra Erdely!

csak ra ne mericskelj meg egyet
mondta is tegnap a jonny gyerek, hogy nem előny neki az élről indulás. meg hogy a navigációval lehet gond
Kigyújtottam ma az RMX et vagyis kiégettem a rezot, 3. ba(sose feljáróztam 3ba) nyélgázon felverettem mint a szél, ez megcsináltam 3x, harmadikra felértem, a motor kipufogóból dőlt a füst, mint amikor ég az olaj, na mondom fasza annyi. Nézem a hűtővizet semmi, még csak nem is forrt, na mondom nem kering a víz, de kering..a blokk is meleg volt, de nem ingadozott, mint amikor túl meleg, szóval csak simán a rezoban lévő sok lerakódott szarnak lehetett melege

Mentem 20km, nem volt semmi gond a motorral , velem annál inkább, képtelen vagyok kezelni, feljáróban is állandóan jön az eleje, mondjuk ha rákerül a 10kg védelem, jobb lesz, az húzza le az orrát Majd lemosom, megnézem mennyi benyát zabált, aztán ennyi, teszek rá T matricát is a románok tudják mi a helyzet
Na azé ez nem erzberg, ahol előre begyakoroljuk a pályát
Hajrá Jarvis, nem véletlen ő a legjobb
erröl beszélek.. Jarvis az isten... 30 percet vert a Jonny fiura.., de még a második is kapott tőle 18 percet...
eladó: ujszerü, márciusban vásárolt HYDE racing gyártmányú alien predator rezó és blokkvédő . ktm 250/300 ra való. rámegy 2012 ig . ára akciósan 25000.- ft 06305217211