viszont minimálisan már hajlik... hétvégén már nyomok valami turásabb jellegüt,
csávo riportokat csinált egy redbull kapunál pár versenyzővel...
szerettem
vagyis kiégettem a rezot, 3. ba(sose feljáróztam 3ba) nyélgázon felverettem mint a szél, ez megcsináltam 3x, harmadikra felértem, a motor kipufogóból dőlt a füst, mint amikor ég az olaj, na mondom fasza annyi. Nézem a hűtővizet semmi, még csak nem is forrt, na mondom nem kering a víz, de kering..a blokk is meleg volt, de nem ingadozott, mint amikor túl meleg, szóval csak simán a rezoban lévő sok lerakódott szarnak lehetett melege
, velem annál inkább, képtelen vagyok kezelni, feljáróban is állandóan jön az eleje, mondjuk ha rákerül a 10kg védelem, jobb lesz, az húzza le az orrát
Majd lemosom, megnézem mennyi benyát zabált, aztán ennyi, teszek rá T matricát is a románok tudják mi a helyzet
Na azé ez nem erzberg, ahol előre begyakoroljuk a pályát
30 percet vert a Jonny fiura.., de még a második is kapott tőle 18 percet...
na szoval ő is végig csinálta a tegnapi napot ami mint tudjuk a DAY1 volt.... cirka 21:09 alatt... már csak a fejére lettem volna kiváncsi reggel hogy kelt fel 6-kor rajtolni..
a legjobb expert megcsinálta 4:48 alatt, de a közép mezőny expert is lenyomta a távot 6-7 ora alatt... neki ehez 21 ora kellett....mondjuk elnézve a prologon nyujtott bénázását ezt nem is csodálom...gondolom néha ledőlt aludni, szedett egy kis gombát ujra gondolta az életét felvágta az ereit ilyesmi...