Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdés. Más nem lehet, csak a gyújtás, de mi a szartól lett benne ennyi erő? Ok, a CDI eltolhatta az előgyújtást máshova, mint a régi , de ez ennyit számít?
Vagy még lehet a javítás utáni se adott minden fordulatra szikrát nyomáson, ez meg erősebb szikrát ad? Bár nem hinném, mert alaplap gyújtás ellenállás dettó az, mint ami fent volt, a gyújtótrafót meg le se cseréltem, a CDI meg max az előgyújtást tolja el, az nem erősíti a szikrát. Bár most 3 földet kötöttem a trafóhoz, lehet ez ennyit számít a réginél a gyújtást test is a CDI be ment be.
Szóval nem értem... betudom a sok imának, amit kaptam tőletek
erröl pont az jutott eszembe hogy én hagytam már erdőben motort éjszakára, ráadásul pont RBR-en... ez bent van a pakliban...
na ez johir hogy megy a motorod... csak kérlek ne mérj ki rajta semmit...
Ja ez a Jarvis

Ma kezdődött, vasárnap lesz vége.

Expert, ne vicceljünk, szerintem a hobby is szopás lehet
Vezető nélkül oda, vagy bárhova is, szerintem necces,
jó lehet hogy van nyom, de senki nem tudja hol a picsában vagyunk, max a GPS jelet lehet visszakövetni, az gáz
Sokszor kellhet gyors kivezető műútra, ahogy mondod
Vagy szétlövik a GPS műholdakat és ott ragadunk
Nekem elég hosszú lenne
Az az elguruló fa kibaszott trükkös, gondolj bele, már becélzod valaki nekimegy, odébb löki, te meg szopsz egy nagyot

Sajna profikról még nem láttam vidit, hogy mentek a prologon.
néztem este a prologot, de szerintem iszonyat rövid...
a srácz nem teljesen ügyetlen.

most akkor már megy a romaniaxe
nem szpmbaton kezdődik vasárnap meg az első offroad dély?
szerdán meg vége?
eddig igy volt..

dév
a romaniacs az jó motoros hely az expert meg kifejezetten komoly...sőt..nagyon komoly.
ha oda kimentek akkor arra készülj..embert nem fogsz látni hogy megy..csak a nyomaikat..de az nem is baj mert az a jó.. a motoros nyomok azért éredemes ott elidőzni..rashinari környékén.
de pl a prolongot megnézni..idő és pénzkidobás is lett volna...
de a többi az állat. csak legyen egy ember a ki meg tudja határozni a kilépéseket a pályáról ....ha valakinek valami baja van! motorral emberrel ..benzinért kimenni.
bár 14 litykó az elég a 70kmre..és az ki is tesz egy emberes napot...
életem egyik legkafibb hajtása az ott volt....jó voolt a csapat.. a nyom ..hogy nem kell figyelni semmit csak a jelzést és mész utána.akár merre is mennyen...az állat jó hely(eddig meg én mint vezeteőleg hatoló mindenki tőlem várta a csodát és ha meg ismeretlen nyomon mész akkor azért az nem mindég jön ki jól..szóval tetszett hogy nem kellett a dolgok..ill a völgyek méllyére látni hogy ara most akkor jó lesz vagy leszpojuk magunkat a sárga zöldig....stressz mentes hibátlan új nyomok .
és azt tudhatod ha akár merre is megy az expert az állat lesz...
néztünk pro részeket is de az akkor i tudással.. eséjtelenek lettünk volna..
Baaaaalint te mesz? ha igen,van esetleg 1 hely nalatok?
Nyilatkozatok
http://www.youtube.com/watch?v...
A Xavi gyerek jó, azt mondja szereti a triálos dolgokat stb, de a lefele menetet már nem, megértem, amik ott vannak
A 6Day es csávónak először azt hittem meghalt a motorja, de miután kitolta a pályáról, elment vele
Mi volt ott a szitu, sok volt az akadály fejben, vagy tényleg beállt?
Ez az akadály trükkös
http://www.youtube.com/watch?v...

Figyeljétek a technikákat, a legjobb, ráemeli az elejét, kézzel fel a seggét megoldotta, az a lényeg
RBR el lehet egy kis gond. Ki vezet? Meg azt bejárni nem elég 1 tank nekem tuti nem. Sajna egy dolgot nem tudok még, mennyit eszik most ez az erőmű
A Tank 11,5+viszek 2,5 az 14L mondjuk az max 70km(elvileg 140 korábbi mérés szerint, de azt nem kockáztatom), RGO 70km/nap többet nem vállalok be tervezettre ebbe a sárban, ahol forog a kerék kismillót pluszba.
Ha meg szopóka nyalóka, akkor sajna úgy se bírom fizikailag most a 70km se
Koszi ,van egy futarom eppen ma ment vissza db be....

Meg dawe hivott nem reg,m nekem meg nem 1000 % a dolog,de naaaagyon mennek a z rbr re
Ha hamarabb mondtad volna tutira lehozattam volna az egyik motorodat,volt tegnap vagy ma fent haver Pesten
Élő adások RBR2012 ről...ok csak egy helyre lebaszott kamera, de nem lehet rossz
http://www.redbullromaniacs.co...
Ez a Jonny gyerek nagyon beindult
Elég nagy neveket nyomogat lefelé...
Mi lett vele, 2012 az ő éve?

A Jarvissal mi lett, bukott? Jól szokott menni a prologon, most meg 4. ik?
Ronis reakciót kell megvárni, vele megbeszélni neki útbaesnél, ha jól sejtem , de szerintem még Ricsiéknél sem tiszta a végcél, vagy már igen?
Pestiek/esztergom valakit érdekel a dolog?
nagyon jó volt! vagyis sok izgalom nem volt benne,de élveztem!
1, Jonny Walker, 2, Xavier Galindo, 3 Andreas Lettenbichler, 4, Graham Jarvis
A kuplungo szerintem gyorsba meg fogja enni ez a brutális erő, ami benne lett, a régi gyenge is beverte...
A hétvégét azért remélem még kibírja

Majd megtanulok vele, csak idő kell míg megszokom, kicsit parázok most, mert nem tudom kezelni még és idegen terep jön
Na erről le maradtunk, aki nem látta, azt hittem, majd ebből is lesz ismétlés
http://live.redbull.tv/events/...
Hat joooo,csak hogy jutok el odaig...
sos keresek 50332070000 és 57532013000 cikszámú alkatrészeket!

egyébként 2004- 250/300 2t ktm kuplungkosár közepén van egy vállas acél csapágyfutam. ( amin fut a kétsoros tűgörgő. )

rohadtul kéne egy ilyen futam meg esetleg a távtartó acél alátét is de az első cikkszám a fontosabb. ha valakinek van ne tartsa magába! telefonon elérhető vagyok visszahívom az illetőt köszi!
06305217211
sétálójános is unstopable! nagyon kíváncsi vagyok a holnapi napra