Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok minden stimmel, de jó hogy írtad, mert a bal csizmámat nem akartam vinni
viszont, hogy van románul, például "te kis köcsög", mert nem akarok bunkó lenni a határőrrel, vagy mit szoktak nekik mondani
Szali egy ÚR!
igazán segitő Gabeszt hallotuk olvastuk..
Mihez képest easy? Igaz

Egyébként tényleg egyre zorbább helyeket keres az ember, ha túlélt egy zorbát
Nem vagyok nagy kijáró, de egy alkalom alapján mondom,
vezető nélkül szerintem oda ne
1. GPS nem az igazi, mert nem mutatja, hogy hoppá itt a nyakad töröd, vagy innen a büdös életbe nem jutsz vissza.
2. Előzővel függ össze, hogy gyors kivezető utat csakis vezető tud, ha baj van, meg ők jobban tudják merre érdemes, meg merre nem illik.
3. GPSbe mindenképp tartalék elem, nekem itt helyben is volt, hogy lemerült, amikor nem kellett volna

Kötél, lei ,kaja ,bozótvágó ,kisfűrész ,gyufa, meg ilyen alap túlélő dolgok, ha még is vezető nélkül mennétek Medvéknek méz, akkor lehet életben hagy
Mondanám, hogy mobil, de úgy sincs térerő, amikor kéne vókitóki jobb
Sok mindent leírtak a többiek
te is paraszt gyerek vagy..meg alfŐdi is.. az fata...
szali is az meg én is.. de emi főleg csak parasztnak tartjuk magunkat.. nem alföldinek
riki is alföldi aki rommániábahajt, de ő művelt kereskedő nem holmi parasztgyerek
hály. laca.
mi a szitu.
brebonalyba.. az fasza... egyszer elvitt oda egy titokolvasó régi haver...szép a tó meg a környék.
vannak jó helyek is közel stávol.. .
érdemes vinni japán jent. a lejt szarul váltják! nem fontos okmányt vinni vagy ,ha van akkor jó a lejárt személyi is vagy jukasztott jogsi. a határőrt le kel csicskázni a többi megy magától. gps sem fontos ,ha nincs vezetőtök. tartalék alkatrészeket nyugodtan itthon lehet felejteni. ott sosem romlik el semmi. plusz benzin nem kell. esetleg ami nem árt ,ha ott van az a sisakban a belső rész ,illetve csizma jobb és bal egyránt. nem elég a fél pár.
Nagy határon menjetek!
Ott nincs pöcsölés!
Motorokat nem is nézik csak legyen személyi vagy útlevél nálad
Persze egy adásvételi is legyen azért
Sziasztok,

Szerdán megyünk Brebuba megnézni a romániai terepet
A motorok kiviteléhez kell valami extra pépör vagy elég az adás-vételi? jah és persze haza is akarom hozni tehát az is fontos, hogy vissza is engedjenek...
valami jó tanács az első úthoz? alföldi parasztgyerek lévén biztos lesz nagy ámulás-bámulás
Marad neki a 2t
Voltunk most Gyergyóban de easy volt a motorozás
ne viccelj már... ki az az elvetemült aki vissza ül egy jo 2t, után egy kislányos 4t-re...

esetleg akit megsütött a nap..
Te Robid cserélt már vissza 4Tre? Vagy marad a 2T továbbra is?
Hajtás van mostanában?
Jó estét!
Neked is és mindenkinek
Gut morgen.
akkó nem kell aggódni
Mindenbe van minden
addig oké hogy az újabbakba van, de ilyen régi vackokba is lehet még kapni mindent?
Lehet,csak minden új kell
és ilyenekkel lehet még kezdeni valamit?
Az olajcsere ezért kellene-e Szinte csak alu volt benne olaj helyett ,teflonok lecsiszolva alatta sörösdoboz ,szilózva minden a biztonság kedvéért szétverve a belsőcső és az összes állító,a műanyag úgy meghúzva,hogy megrepedezett,majd leváltak a darabjai,azt mentek amerre láttak krómszár szarrá verődve a siklócsapágy lógása miatt stb,gyönyörű Remélem sokaké nem ilyen szép belül,me kívül ez szííííííííp Kukába való
csúcs folytatása