Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dew
Egyszer kicsaltak engem ilyen 4x4-es csapatásra kb 10-12 terepjáros lehetett, ennek 80% erdész illetve vadász volt,hát ne tud meg mit müveltek természetesen ezzel semmi gondjuk nem volt az úri embereknek hisz ezzel semmi kárt nem csinálnak hát szerintem meg nagy lóf.sz a valagukba,említettem nekik hogy jó magam endurozom nem értem mér de ez nemtetszet nekik,na szoval ezért nem réten versenyeznek az urak mert a saját hobbijukra mindig lesz engedély
félegyházi akkor onnan fúj ez a szél a misikééktől..trobi és a többi..ek:-)
déw
egyszer voltál románban..de bakker jót irsz!
a fűrész az még nálam nincs de takiéknál van és amúltor is nem jutottunk volna át és a 20cm átmérőlyű fákból összeált rakatot 15 perc alatt átvágta és megnyitotta a patakot..úgyhogy a fűrészt azt hétfőn be is fogom szerezni..kedden már viszem magammal!
szijjja drága
Magának is Tsókolom
Tsókolom maga egy nőőőő
Most már tudom Lassan esik le a semmi
én meg a csaj
Én vagyok a srác!
mit nem értessz?
az 4 kerekű és zöld. ráadásul vadászok vezetik.
Nem hiszem, hogy a ződekkel meg az erdészekkel lenne itt a gond HUN ban, hogy nincs endúró verseny az erdőben...
Lásd ezt, élő példa:
http://www.4x4webshop.hu/verse...

ráadásul 4x4 tonnás kocsikkal és nem a mezőn köröznek
Félre ne értsetek, menjenek ez csak példa volt, hogy még is lehetséges az ilyen legálisan...
elég ha letekered az ablakot és beturházol egy nagyot a kis ablakon. meg sem kel szólalni.
Azt kéne leverni ahogy hallom akitől teljesen felújítva vetted az egészet Jó sok az az 1 óra moccolás Kész a minden azt akkor még a telók is ilyenek Bammeg, az egy vagyon amit rányomtál .Jut eszembe leszedem má én is az öregjeim,inkább lemotorozom őket,nem érdemlik meg a felújítottat,ha mint a tiéd ilyet adnak el felújítottként
Köszönöm!

Levert a víz a képek láttán, de az "megnyugtat", hogy megoldható a problem és egyáltalán van hozzá alkatrész

Jó munkát!
Üdv!
Már beszéltem a sráccal az előbb,akkor intézem
Olvasjatok
Sziasztok!

Az elmúlt szombaton rendezték Móron a Magyar Endurocross Bajnokság 5. futamát. A pálya motocross része poros, köves, murvás volt, az erdő az kellően nedves hála a versenyt megelőző napon leesett esőnek. A felvezető kör 11:30-kor kezdődött a nyári forróságban. A versenyen a rajtom jól sikerült, ám az első kanyarig egy hosszú egyenes volt, ahol a többiek nagyobb 450-es motorjaikkal utólértek, így én csak 4-ként fordultam az első kanyarban. Az első körben a rajt után a motocross részre érkeztünk, ahol az előttem haladóknak nagy előnyük lett, a por miatt, ami a 4. helyen motorozva volt nem nagyon tudtam gyorsan menni. Az erdőben Csorba Ákos volt előttem, akit egy jobb nyomválasztással megelőztem. A verseny feléíg jó ritmusban csökkentettem a hátrányomat a 2. helyhez képest, majd a tankolásnál el is vesztettem az addig felépített előnyt,így visszaestem a 4. helyre. A verseny második felében újra csökkentettem a hátrányomat a 3. helyhez képest és az utolsó körben közel 20 másodperccel kerültem közelebb a 3. helyhez, de így is csak abszolútban a 4. helyen végeztem. A kategóriámat ( E1 ) hatalmas előnnyel nyertem! Sajnos Akik előttem végeztek Grillmayer Gábor kivételével nem állnak ki tankolni, én pedig ott veszítek sokat. Viszont a körideim jobbak, úgyhogy boldog vagyok ezzel az eredménnyel!

A szoksáso videó a versenyről : http://youtu.be/tDiZsCvUcrw

Köszönöm a segítséget!

Pető Ádám
Hali!

Az én YZ-mből való a cucc. Látom van gány rendesen :/

Fognak keresni a témában ma.

Mindenesetre örülök, hogy élek :)

Szabolcs
Csak azt kell kiabálni a határon,szucse pula si repede
Lökjed nekik a sódert magyarul egy kurva szót nem értenek belőle Zéé is aki velünk volt sofőr(kurva jó csávó ), már nem is tudom mit mondott a határőrnek, de jót röhögtünk rajta.
Kérdezte hova megyünk, mi mondtuk, aztán csak lesett. Zéé meg valami olyasmi kérdést tett fel, hogy "vágod mit mondok?"
a gyökereim ott vannak a kunság közepén, amerre nézek mindenhol csak hegyek...
szerintem nem is vagyok messze, félegyháza... bár csak hétvégén vagyok otthon...
remélem jó lesz a hely lesz vezetőnk is meg dzsípíessz szóval be tudjuk barangolni a környéket.
ne aggodj Laci, értik a nemzetközit... simán mond azt FUCK YOU...

és a hatás nem marad el..
és a székelyfőldi szentháromságt megtanulni fejböl...

1. A SÖR NEM ITAL...

2. AZ ASSZONY NEM EMBER...

3 A MEDVE NEM JÁTÉK...