Mi nem tanulható? Simán tehetséggel nem megy a motor gyorsan Ahhoz,hogy egyre gyorsabb legyen sokat kell motorozni,az tanulás Ahhoz meg ,hogy minél tovább bírja a motoron gyorsba ,ahhoz meg kondizni kell sokat,az megint tanulás,hogy még jobb lehessen VAgy ,nem?
Igen az a brigád. Most Robival megyunk, Misi nem jön ha jól tudom.
Egyébként az a durva, hogy mindig vissza kell olvasnim, hogy tudjam ki a Szali és ki a Zarandol, ugy probálom negjegyezni, hogy aki nagyon nagy marhaságokat ír és a másik csak kissebbeket...
áÁááá
nem értek én ehhez..
inkább csinálom azt amihez értek...
ugatok itt a fórumon..hejtelenirásilag
osztom az észt veszettül..mintha volna miből..pl a hobbi legósoknak a motortönkretevőknek
figyu.
van egy olyan mondás..mi lyár annak akinek igaza van..hát a szálya.
namármost a tömegek megosztása után lehet a tömegeeket kifosztani.. ha 1ség:az erő(egységben az erő)akkor a tömegeeket em lehet kifosztani...ennyi kell egy szavazás megnyeréséhez..aztán meg a 2/3os királyság onan tól a rákosi rendszer csak egy ici pici lépés.
ple jövőre is megtartja magának az egyulcsos gazadagadót...ami 500milliárd minusz per év a költségvetésben....(3zere miliárdot vett ki a magányugdijak lerablásából..ezt 6 év alatt szétosztja a milliomosok közt , kár hogy én nem vok az..mert lálykolnám a buzit mocskossul..de igy igy csak az van hogy szeretnék még egy porontyot mert a mostani nem eléggé rossz de a változatlan béreink mennellett növekvő árakkal..ezt nem vállaljuk be..
de azt mondja a családok gyarapodását támogatja . .mivel a bölcsödei adóval
hály déw
most látom..kerestél...
kint voltam pályázni... erre megent lett egy defektem..
a múltkor egy balfszságos hátsódefekt..most meg szerintem kiszurta egy akáctüske az első gumit...
ilyen ez a péntek 10en 3...deazért jó volt..nagyon..nagyon jó idő volt.. a homok sem porzott vészessen..a telókat a múltor behangoltam a pályára...most csak menni kellett...
azért ebben a füvesgyöpes talajban nagyon számit hogy most egy szinte új gumi van fent..azért egy metzeller mc 4 az összes gumi ilyen szituban szarabbul fog...az az mc 4 az olyat kanyarodik ebben a gyöpes szemétben hogy ihaj.+ a homokkal sincs baja..kár hogy az oldalbütykök az 5dik motorozás után elkezdenek leszakadni..majd még 3 hajtás és az összes kanyarodó bütyök..amiktől úgy lehetett előtte a fordulni a füvesben...leszakad.mondjuk ez nem igaz mert nem jutottunk el odáig hogy mind leszakadjon mert ugye akkor már kanyarodni sem lehet..de az tény hogy gecimód elkezdenek leesni az oldalbütykök..és azért valjuk be a ha 6 motorozás után új gumi kelle akkor az egy eléggé drága gumi
lehet az is a baja hogy túlontúl nagyot harap a fűbe..mondhatjuk úgy is ez az MC 4 hamar a fűbe harap.
valaki esetleg tud oylan guimit ami ebben a füvesgyöpesben ilyet tud csak nem dobálja le az oldalbütyköket( a pirelli skorion is ledobálta hamar.. )
Ehhez már csak annyit írok, hogy amit ő is tud(sok más profihoz hasonlóan) az már tehetség és nem tanulható
Hihetetlen reflexek kellhetnek ilyen tempóhoz
fúú bazze. ez a matolcsi de durván néz ki! kapásból ledaráltatnám és készüljön belőle haltáp vagy műtrágya. de ,ha nem is akkor is minimum pszihiátrián a helye.
hú bakker.. it azt ma..(rövidebben :aszam)
kiugrott egy pár titokolvasó a fényre..
hát szillyasztok..irjatok is mostmár rendszeressen..mert szinesebb a világunk ha többen irunk
mondjuk én pl csak iro vagyok..mert ha olvasó is lennék akkor visszaolvasnám és a sok helytelen irási hibámat kijavitanám
Egyébként az a durva, hogy mindig vissza kell olvasnim, hogy tudjam ki a Szali és ki a Zarandol, ugy probálom negjegyezni, hogy aki nagyon nagy marhaságokat ír és a másik csak kissebbeket...
http://youtu.be/atz1T8GjzO0
nem értek én ehhez..
inkább csinálom azt amihez értek...
ugatok itt a fórumon..hejtelenirásilag
osztom az észt veszettül..mintha volna miből..pl a hobbi legósoknak a motortönkretevőknek
van egy olyan mondás..mi lyár annak akinek igaza van..hát a szálya.
namármost a tömegek megosztása után lehet a tömegeeket kifosztani.. ha 1ség:az erő(egységben az erő)akkor a tömegeeket em lehet kifosztani...ennyi kell egy szavazás megnyeréséhez..aztán meg a 2/3os királyság onan tól a rákosi rendszer csak egy ici pici lépés.
ple jövőre is megtartja magának az egyulcsos gazadagadót...ami 500milliárd minusz per év a költségvetésben....(3zere miliárdot vett ki a magányugdijak lerablásából..ezt 6 év alatt szétosztja a milliomosok közt
de azt mondja a családok gyarapodását támogatja .
most látom..kerestél...
kint voltam pályázni... erre megent lett egy defektem..
a múltkor egy balfszságos hátsódefekt..most meg szerintem kiszurta egy akáctüske az első gumit...
ilyen ez a péntek 10en 3...deazért jó volt..nagyon..nagyon jó idő volt.. a homok sem porzott vészessen..a telókat a múltor behangoltam a pályára...most csak menni kellett...
azért ebben a füvesgyöpes talajban nagyon számit hogy most egy szinte új gumi van fent..azért egy metzeller mc 4 az összes gumi ilyen szituban szarabbul fog...az az mc 4 az olyat kanyarodik ebben a gyöpes szemétben hogy ihaj.+ a homokkal sincs baja..kár hogy az oldalbütykök az 5dik motorozás után elkezdenek leszakadni..majd még 3 hajtás és az összes kanyarodó bütyök..amiktől úgy lehetett előtte a fordulni a füvesben...leszakad.mondjuk ez nem igaz mert nem jutottunk el odáig hogy mind leszakadjon mert ugye akkor már kanyarodni sem lehet..de az tény hogy gecimód elkezdenek leesni az oldalbütykök..és azért valjuk be a ha 6 motorozás után új gumi kelle akkor az egy eléggé drága gumi
lehet az is a baja hogy túlontúl nagyot harap a fűbe..mondhatjuk úgy is ez az MC 4 hamar a fűbe harap.
valaki esetleg tud oylan guimit ami ebben a füvesgyöpesben ilyet tud csak nem dobálja le az oldalbütyköket( a pirelli skorion is ledobálta hamar..
Megártott a srác telója, igaz-e?
Jó olvasgatást
Ehhez már csak annyit írok, hogy amit ő is tud(sok más profihoz hasonlóan) az már tehetség és nem tanulható
Hihetetlen reflexek kellhetnek ilyen tempóhoz
úgy karattyolnak teli élettel
http://www.youtube.com/watch?N...
de én is jókat szarok az erdeikben
kiugrott egy pár titokolvasó a fényre..
hát szillyasztok..irjatok is mostmár rendszeressen..mert szinesebb a világunk ha többen irunk
mondjuk én pl csak iro vagyok..mert ha olvasó is lennék akkor visszaolvasnám és a sok helytelen irási hibámat kijavitanám