Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez mind igaz !meg az is ,hogy legyen valaki, aki mindezt kifizeti !
Mi nem tanulható? Simán tehetséggel nem megy a motor gyorsan Ahhoz,hogy egyre gyorsabb legyen sokat kell motorozni,az tanulás Ahhoz meg ,hogy minél tovább bírja a motoron gyorsba ,ahhoz meg kondizni kell sokat,az megint tanulás,hogy még jobb lehessen VAgy ,nem?
Aaaa ilyen nincs is!
jó utat aztán nem összeverekedni a szálláson félegyházi módra!
ezek nem kapkodták el az biztos. volt egy kettő amelyik sietett valahova ,de a többség nézelődősbe nyomta .
Igen az a brigád. Most Robival megyunk, Misi nem jön ha jól tudom.

Egyébként az a durva, hogy mindig vissza kell olvasnim, hogy tudjam ki a Szali és ki a Zarandol, ugy probálom negjegyezni, hogy aki nagyon nagy marhaságokat ír és a másik csak kissebbeket...
lyaúreggel tébredjetek fŐŐl
http://youtu.be/atz1T8GjzO0
áÁááá
nem értek én ehhez..
inkább csinálom azt amihez értek...
ugatok itt a fórumon..hejtelenirásilag
osztom az észt veszettül..mintha volna miből..pl a hobbi legósoknak a motortönkretevőknek
figyu.
van egy olyan mondás..mi lyár annak akinek igaza van..hát a szálya.
namármost a tömegek megosztása után lehet a tömegeeket kifosztani.. ha 1ség:az erő(egységben az erő)akkor a tömegeeket em lehet kifosztani...ennyi kell egy szavazás megnyeréséhez..aztán meg a 2/3os királyság onan tól a rákosi rendszer csak egy ici pici lépés.
ple jövőre is megtartja magának az egyulcsos gazadagadót...ami 500milliárd minusz per év a költségvetésben....(3zere miliárdot vett ki a magányugdijak lerablásából..ezt 6 év alatt szétosztja a milliomosok közt , kár hogy én nem vok az..mert lálykolnám a buzit mocskossul..de igy igy csak az van hogy szeretnék még egy porontyot mert a mostani nem eléggé rossz de a változatlan béreink mennellett növekvő árakkal..ezt nem vállaljuk be..
de azt mondja a családok gyarapodását támogatja . .mivel a bölcsödei adóval
hály déw
most látom..kerestél...
kint voltam pályázni... erre megent lett egy defektem..
a múltkor egy balfszságos hátsódefekt..most meg szerintem kiszurta egy akáctüske az első gumit...
ilyen ez a péntek 10en 3...deazért jó volt..nagyon..nagyon jó idő volt.. a homok sem porzott vészessen..a telókat a múltor behangoltam a pályára...most csak menni kellett...
azért ebben a füvesgyöpes talajban nagyon számit hogy most egy szinte új gumi van fent..azért egy metzeller mc 4 az összes gumi ilyen szituban szarabbul fog...az az mc 4 az olyat kanyarodik ebben a gyöpes szemétben hogy ihaj.+ a homokkal sincs baja..kár hogy az oldalbütykök az 5dik motorozás után elkezdenek leszakadni..majd még 3 hajtás és az összes kanyarodó bütyök..amiktől úgy lehetett előtte a fordulni a füvesben...leszakad.mondjuk ez nem igaz mert nem jutottunk el odáig hogy mind leszakadjon mert ugye akkor már kanyarodni sem lehet..de az tény hogy gecimód elkezdenek leesni az oldalbütykök..és azért valjuk be a ha 6 motorozás után új gumi kelle akkor az egy eléggé drága gumi
lehet az is a baja hogy túlontúl nagyot harap a fűbe..mondhatjuk úgy is ez az MC 4 hamar a fűbe harap.
valaki esetleg tud oylan guimit ami ebben a füvesgyöpesben ilyet tud csak nem dobálja le az oldalbütyköket( a pirelli skorion is ledobálta hamar.. )
Hát maga meg miket olvas már?
Megártott a srác telója, igaz-e?

Jó olvasgatást , jó ilyeneket olvasni, megérteni a háttér dolgokat, egy a bibi, hiába ismered ki, nem nagyon tudsz védekezni/tenni ellene
Igazatok lehet ezzel a 4x4 el kapcsolatban, akkor inkább ezeket a versenyeket kerülni kell motorral
Csak a miatt kerestelek telen, amiről beszéltünk, de már nem kérdés.

Ehhez már csak annyit írok, hogy amit ő is tud(sok más profihoz hasonlóan) az már tehetség és nem tanulható
Hihetetlen reflexek kellhetnek ilyen tempóhoz
fúú bazze. ez a matolcsi de durván néz ki! kapásból ledaráltatnám és készüljön belőle haltáp vagy műtrágya. de ,ha nem is akkor is minimum pszihiátrián a helye.
imádom ezeket a srácokat ezet a nyelvet..ha ilyet hallok rossz helyen már nem vagyunk
úgy karattyolnak teli élettel
http://www.youtube.com/watch?N...
Ja, nagy ritkán segítek nekik talajt lazittani
Átmentél parasztba?
Azért ma egy kicsit besegitettem a művelésbe
Az erdő ez álambácsié szerintem,csak ők műveli,művelik, bocs kirabolják
Srááác? Azért ezt ilyen formában,nem merném kijelenteni!
igazuk vanmmet az övéjk az erdő és otthon oda szarnak ahova akarnak..hahahaha
de én is jókat szarok az erdeikben
hú bakker.. it azt ma..(rövidebben :aszam)
kiugrott egy pár titokolvasó a fényre..
hát szillyasztok..irjatok is mostmár rendszeressen..mert szinesebb a világunk ha többen irunk
mondjuk én pl csak iro vagyok..mert ha olvasó is lennék akkor visszaolvasnám és a sok helytelen irási hibámat kijavitanám