Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi a tanácsot

megijedtem hogy ecetes olló
ecetes vizes borogatást rá de tényleg...nem kell bele sok ecet
én már csak ilyen vagyok na
Sikerült a darazsat elütni ( gyorsabb voltam és popon fejeltem )
azóta lüktet a fejem
imádlak manka..mindég van egy jó beszólásod:-)
ez a vérfürdő a ház előtt ez is király...

déw.
a hely király.. a sár irigylésreméltó... az hogy nincs nálad kötél az meg...nem túl tanáros!kötél mindég legyen.
főleg ah egyedül belevállalsz dolgokat.
elütöttek a házunk előtt egy emberkét de nagyon,tiszta vér volt minden szemből a vágóhídról hoztak nagynyomású mosót lemosatni az útról a vért....naná hogy az ott parkoló autókra verették,most aztán van mit lemosnia az esőnek a kocsimról
csak már látnám azt a sorozatot
akkor nem is mondom itt mi a helyzet....esik,2 perc dög meleg aztán megint egy óra eső
annyira nem zavar miket,mi esőben is elmentünk csavizni egy kicsit
Az az

Majd csinálok én is sorozatot, "A túlélés törvényei endúróval" címmel
gondolkoztam rajta , de miután megnéztem az alját, inkább a felfelé mellett döntöttem, ha nem lett volna az a sziklapárkány, leengedem...
Bár azt még most se értem, miért nem tudtam itt felmenni, egyáltalán nem meredek, de csak kapirgáltam bár lehet a sár...végül is csizmával se volt egyszerű megállni rajta
Ezt a laptopon lested ki? Bammeg lassan vered a túlélő aszomtuggya kit Tejbe Grízz vagy mi a neve
Ezt nem felfele kellett volna húzgálni,hanem lefele rugdosni
Ha nincs köteled, oldd meg egy kampós végű fával
Amíg az elejét cibáltam felfelé, muszáj volt valaminek tartani a farát, hogy ne csússzon be, így sikerült megoldani
Jó estét!

Ki merre hajtott ma?
A tegnapi az fasza volt, de a mai felért egy szopással
Beborult a motor, persze hogy tankkal lefelé, felállítani nem bírtam, muszáj voltam leforgatni, utána meg gázzal sehova, csak lefelé csúszott a szakadásba, maradt a kézimunka, 5m-t felfelé
értem. nem ismerem. de azért sajnálom ami történt!
ronis.. irigye vagyok...rád is meg déwre is..mert sárban mehettek .
meghalni mindég szomorú..bár mostanság van egy két ember akinek ha éppen a temetését irnák ki... örülne 9millió magyar persze azok meg ...sisak nélkül is nagyobb biztonságban vannak.
nálunk is meghalt egy kolléga...szerdán lesz a temetése...
ö nem volt 30éves sem...hát mindég azt mondtam aki nem ha meg fiatalon az megöregszik...és ez igaz is.
itt megint esik... és nőőőő a fűűűűűűűű....

neeeeeeeeeeem
Te is így házasodtál?
ez így van
na akkor mááá én is Béla lettem
sajnálom szegényt de ezt még egy gyerek is tudja hogy bukó nélkül nincs motorozás