Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De miért nem feküdhetsz le? Kiadta az urad hogy teljesítened kell ma hitvesi kötelességedet?
Úgyanvanaz abbiztosis nem kell rá költeni,tiszta új vagy nyúv vagy minek mongyák,igénytelen,még olajat sem kell benne cserélni Báááááááár nemrég vettem bele egy új pár elsőtelót,mongyuk na az lassan 3 vagy má négyes év után időszerű vót,igaz nincs hasznyáva,de lássák,hogy az is van
Az vót,zsemlye bongóccal.De annyit pofáztunk,hogy a két utolsó kanállal már hidegen kellett megennem.Gondolkoztam rajta hogy bedobom a mikróba,de aztán rája jöttem hogy nincsenis mikrónk,mert mink csóringerek vagyunk és nem millerek!Szétcsapattam két doboz sörrel,azt meg most asszem lefojtom az egészet egy adag csoki fagyival.
Holnapra az megromlik Vagy olyan öreg tyúk vagy kappan,hogy holnap délig a süttyőben lesz? Én ,ma megettem egy naaagy pipit
HAjólhallottamatányércsörgésescsámcsogásodatakkorkétnagyadagvad
asvótazabálnivalójakendnekésazelégazötnyusziötnekestére
Így csak én írok! De legalább nincs egyedül a viktor a zagyvaságaival!
Mostmeg mi van? Miéé pislogol?
laca. te mint törzsolvasómostmáriróis
irjál szépneh a szerda után egyszer csak hazaértetek.
ugy hallom bREhónajljban a kocsmai verekedések után kapsz bónuszpontot, amit a benzinkúton sÍmaszkal be lehet váltani üzemanyagra csokira ill készpézre
te azt hitted gyökér vagyok
az

hát attól még megvehetted volna ....utólag..az irásaim alapján
a gasgas kéktlyéek megbizhatóak...a 4t viszont gizgazok..bár csikuszteleszkópikusznak van egy gasgaz 4t 450 efesrxyzje.és arról legendák vannak hogy minő megbizható..és évek óta nem is kell rá költeni..jól mondom mester

amúgy meg csak az frézer
én így bizony nem írok
"moderátoraligátornavigátorventillátorterminátornyaligát
orzolikánaka"
ez durva volt
holnapra sül a pipi a sütőben,rohadt álmos vagyok de sajna még nem térhetek nyugovóra úgyhogy itt esz a fene most egy kis ideig
Nemakarommegmondanimertegykicsittúlsúlyosvagyokegyegészháromtizedki
lóméterdeegyenesenkerülővelsokkaltöbbtoljaafszomnemakarokfogynimer
tmarháraszeretekennimindenfélejókatdehanemtudtoknormálisanválaszol
niszólokamoderátoraligátornavigátorventillátorterminátornyaligát
orzolikánakakimajdelintéziaavalagtokatkilesztekmoderálvaazbiztos!
az jó,akkor mááá megmaradsz
én sajna nem úsznám meg ennyivel
sokkal jobb most már viszket
Attólfügghánykilóvagyésmilyenmesszevanaboltésmenyittolodaboltig ésmennyitakarszmégfogyni
és hogy van a szemed környéke?már jobb?
nah sikerült elolvasni az elmúlt pár órát, nem is vagy te olyan gyökér mint aminek gondoltalak... tudsz te normális is lenni talán ha így adod elő elsőnek magad akkor nem morcantam volna meg
amugy meg 3kilóért megvette valaki,,, szerintem nem volt rossz ár érte,
csak a típust nem ismerem, mennyi gond szokott vele lenni stb, elég vegyes dolgokat lehet olvasni a boncteremben ,,,,
no további szép napot
Hellósziasztokaztszeretnémkérdeznihogyaz525EXCmennyitfogyaszthacsaka
boltbamegyekvelekösziaválaszokat!
Rajtam volt a szemüveg, csak szerencsétlenül beröpült de már jól leapadt szemüveg nélkül nem megyek mert tuti begyullad a szemem
van igazság abban amit irsz , de én pl szeretek több véleményt meghallgatni mielőtt olyanról döntök, amivel kapcs nincs tapasztalatom.
de tény, hogy csak erre alapozni sem jáó mert mellé lehet fogni
egyébként én már régi titokolvasó vagyo k, szóval nekem olyan mintha ismernélek titeket, igy kérdezhetek hülyeségeket
nem értem a logikád, minek kérdeztem volna meg ha már megvettem volna...

6 óra az rengeteg még motorozásból is, nem még Zarád racén szopásból így csak a száj karate kategóriába nevezek