Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jahh néha engem is csipkednek, ez van... de legalább nem leszek reumás...
na ezt nyomtassuk polora, meg a többi üresfejű bohoc celebet is hasonloan lerajzolni..polora velük..

Jó reggelt mindenkinek
Gyógyuljál
Igen, sajna berepülnek ezek a sisak alá is engem hétvégén tarkón csípett, jöttem is haza kalciumért, még most is puklis

Na jó, megcsinálom, mert mire ideér, kihűl a cucc
Jó reggelt!

Reggeli kávé mellé ajándék
erröl most eszembe jutott az a falrengető ötlet ...igy reggeli kávéhoz, hogy kéne csinálni egy KiszelTünci Kitty matricát.... ami ugy nézne kint mint hellokitty, csak ilyen kiszeltüncire hajazo vonásokkal... vastag szemőldök... bajusz..ilyesmi...

na ide nekem fotoshop..
amugymeg a világ legjobb enduro motorkerékpárja a rozsaszinű Derbi Senda,

az összes narancsbuzi,meg egyébb yapán rizskályha fun, elmehet a picsbe egy jo kis derbi senda mögött...

ennyi..

amugymeg magasrol leszarom kinek milyen tipusu, szinű ,márkáju motorja van...
persze kivétel Viktor mert az ő 4t kroccmotorja tul kislányos...
én kérek anyuuciiii... kávéval tejjel cukor nélkül köszi..
jó reggeltet
ki kér bundáskenyeret?
majd elfárad és abbahagyja
neeem,nyugi,teljesítem én ama kötelességemet becsülettel
lo estét
jól vagyok csak mindenki kérdezi milyen volt a hétvégi buli
azé jobbulást
Csomagküldő (DHL ..... ) fix árért szálit ?
kb 10kg-ot ?
Meg calcium-ot vegyek be előre,
Teljesen ugyanez a szitu! Elvonulnak játszani,de ha suttyomba elkapcsolok,rögtön ott terem valamelyik és visít hogy APAAAAZONNALKAPCSOLDVISSZAAAAA!
Nem nézi,csak hallgatja,de ha le vagy elkapcsolod,ordít mint a sakáll,mint most is
A fasznak fejelsz meg egy darazsat,menet előtt fújj be a sisakba darázsírtót
Na bazzeg,nem vagy vele egyedül! Nálunk is az a sláger! Meg az elmo. Volt amikor egy nap 4-5 ször nézték meg az elmo karácsonyát! Ölni tudtam volna!
Jaja, Van ez a farkas vonyít,medve,nyúl dobol,vadász meg kutya az a vadászkutya ,jön megy reklám a nickelodeonon,attú beszarok mindíg
Jómegy bammeg,gombóc,meg fagyigombóc,gombócartúr mesével fűszerezve a legjobb,me a bogyó és babócától má ketté áll a pöcsöm
akkor abba nem elhasználódott az olaj,hanem megromlott!