Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elmondom én a multkor mivel szallagoztam...

jo nagy illegális szemét kupac, és kiállt belőle egy csomo narancs nejlon, olyan amivel a lambéria kötegeket csomagolják... szoval kiszedtem a kupacbol és ktm narancsosban szallagoztam...

de volt már mikor tecsos vékony szatyorral,
A fa@@ukba nyomni szilót, azt...buherek
Csak hátsó keréken fogok menni vele

Jó is lenne,ha ennyi lenne
Én má olajat iszok évek óta Szeretik a szilót sokan használni a telóknál ,hogy kennék a faszukra
Üdv!
Minden zsír nyúúúúúúv Vigyázni rá(üssed -vágjad) !Holnap megy is
Simán 1770,utánvéttel 20E-ig értékbiztosítva 2971
Ha minden igaz, küldtem egy SMSt(remélem neked ment ), a többit telefonon.
Ok akkor majd kell a címed hogy tudjam küldeni a csomagot és majd félre rakod a racéra

Látom nem viccelsz, tényleg komolyan gondoltad
Ennyi szalaggal körbe lehet tekerni a Mátrát
de azt tényleg nem szeretném, csak pár csík ahol én is elkavarnék, nem cél, hogy kijelöljem a teljes nyomot és akárki be tudja járni az utat. Majd ha megrendezésre kerül a Mátra-lába race
Addig maradjon csak titkos, azaz akár 1db teljes tekercs is piszok sokáig elég. A mostani 20m-ből is van még, pedig már raktam fel több megtévesztőt is szándékosan

szerezzek még szalagot
Sima posta belföldi csomag(0-20kg), másnapra ott van, értékhatártól+súly+egyebek(utánvétel, stb.) függ a díj, mit írsz rá.
Volt kalkulátoruk, de most nem működik
Alapdíja jelenleg 1115 Ft+érdemes ajánlva az 240Ft+értékbiztosítás 10000Ft ig 365Ft, nem érdemes többet ráírni, mert sokkal drágább és nem szokott elveszni+súly díja azt most nem tudom mennyi. Szerintem max 2500 ből el tudod küldeni postán amit szeretnél, sima belföldi postacsomagként
Persze a tuti megkérdezni a postát.
Jó estét!
Fasza endúrós idő volt ma délután Pisztoly-katlant ki is szalagoztam, van benne egy kijárat a katlanból, az feladja a leckét , eddig még nem sikerült teljesíteni, de majd menni fog, csak a sok harasztot le kell benne húzni lefelében
postán us küldözgethestzm nagyságrendileg értékhatártól függ, 2000alatt el tudod küldeni,csomagküldőknél valamivel olcsóbb lehet,csak rendelni kell futárt,vagyis egy diszpécseren keresztül vagy regisztrálva, posta egyszerűbb...
Miszter csika1!

Megy a lé elektrónikusan

Köszönöm a munkát ha csak így forumban is

Üdv
Szabolcs
olyan 1500 ft környéke, de csikusz pontosabban tudja..
mit friszájlolsz itt.. gyere inkább motorozni..
Joda Mester és a kunya mit eszik nálatok

Belföldön milyen árba megy a postázás, vagy hogyan szoktad küldeni a telokat ? kb 10kg a dolog amit átkéne küldenem az ország másik felébe
micsoda luxus lakoma... mi a küszüböt rágjuk, néha akad pár jo falat a környékbeli kukákban...
Graham is nothig.......
Néha ilyeneket eszek
Graham Jarvis extrém gőzmozdony lapátolo ...