viktor. minden nap azt mondják két nap múlva jön az enyhülés. és ez tart pontosan két hete. azóta se jött semmi csak egyszer egy kis csattogás meg szél. meg 5 csepp eső. de hátha keddre ideér az általad említet nagy hideg.
én csak is a gyári olakjat javaslom.. ha érdekel valakit van 50ml 4ezerért..én annyiért kaptam...odaadom annyiét..
ill ha valakinek olyan olaj kell amiben benne van a tudás..a qÚplungolási technikszák ne továbbja.. annak odaadom azt a zolajat amit lenegedtem a délywalyi race előtt.. az az olaj már kipihente magát..tehát nem is fáradt olaj
ja az árát nem is irtam...5ezer..4ezere az olaj a többi a megfizethetetlen több év alatt belement tecsnikszkai tudás
régi citroenek lengéscsillapító olaját tedd bele ha sajnálod a 100ml-ért a 2ezret... most cimbi azt próbálta,már egy ideje bírja,nincs gond vele,az is ásványi,de nem tudom hány "w"-s
amúgy kicsit fosok is. most el is kezdtem telefonálgatni. técsi ad gyári olajat . lecserélem nehogy beszopasson ez a kókányolaj. mert aztán foghatom megint arra. sőt tibitől elkéregetem a komplett kuplungot is szektorostól ,ha beszarna mégis az enyém átrakom egyben a gecibe. hátha ideadja most szar a lába, szerintem nem kel neki most gép.
húú de izgulok. viszont ,ha marad ez az időjárás akkor nem kérdéses a menetlem. itt megint 38 közelében lesz a csúcs délutánra. kaja ujtán kajak!
az a baj szaali.az utolsó pár hagtáskor te sokat hajtottál..ill tei én mega csak vártam..vártam.. türelmessen..mig ti motoroztatok félig fel le..félig fel..le..
nem akarok több ilyet átléni..vagy tönkrevágom a a mtoromat vagy ujra megtanulsz motoroozni
amúgy jól kiszívtad a vérem azon a napon. örültél,hogy végre bénább vagyok mint te. azonnal rám szálltál. és kigolyóztál a bandából. sőt! hagytad ,hogy kigolyózzam saját magam a saját körömből. a bizalom köréből amiben gyakorlatilag csak egyedül voltam tag. azóta bizalmatlan vagyok saját magammal szemben előítéleteim vannak.
a kis árokban mindenki megmutatta az igazi arcát! te is a magadét én is azt hogyan kell ocsmányul feljutni egy szaron kuplung nélkül. a tiedet tanitani lehetne mint intő példát ,hogy ne csináljunk valamit....
szali az az olaj jó..a tiedbe rá van irva..mineral oil..bár mi jó bele ami mineral(ázswányi olaj...)ásványi motorolaj ásványi váltó olaj dot 3as ásványi fékolaj de a dot kettes is jó
a gyárit nem ajánlom..mert azzal jó lesz és megszünik a motorra fogom dolog..mert nem tudod a hibátlan motorra fogni majd..ha megent nem jössz föl 120adjára sem..tuidod ahol csótányoztam..de utána felment egyből
szali kérdezd meg ezt az olaja a kiszel tünci fórumon is..ott is legalább akkora racerok vannak mint itt
laca...trobit ne bántsjad ha valahol megakad segits neki...nem benyalatni öket románba..mint szali a 0,5egyházi haverjait
amúgy elárulok egy titkot.. szali irásait az enyémtől..zarándoltól..ugy tudod könnyen megkülönböztetni hogy elolvasod a fejlécet...is
mer oda oda van irva..déw ronis szali zari és a többiek
csak egy ben nem wolt biztos melyik héten keddre
ill ha valakinek olyan olaj kell amiben benne van a tudás..a qÚplungolási technikszák ne továbbja.. annak odaadom azt a zolajat amit lenegedtem a délywalyi race előtt.. az az olaj már kipihente magát..tehát nem is fáradt olaj
ja az árát nem is irtam...5ezer..4ezere az olaj a többi a megfizethetetlen több év alatt belement tecsnikszkai tudás
keddre 25 fokot mutat.. por lesz de nem lesz meleg.
húú de izgulok. viszont ,ha marad ez az időjárás akkor nem kérdéses a menetlem. itt megint 38 közelében lesz a csúcs délutánra. kaja ujtán kajak!
nem akarok több ilyet átléni..vagy tönkrevágom a a mtoromat vagy ujra megtanulsz motoroozni
kedden?
szali az az olaj jó..a tiedbe
a gyárit nem ajánlom..mert azzal jó lesz és megszünik a motorra fogom dolog..mert nem tudod a hibátlan motorra fogni majd..ha megent nem jössz föl 120adjára sem..tuidod ahol csótányoztam..de utána felment egyből
szali kérdezd meg ezt az olaja a kiszel tünci fórumon is..ott is legalább akkora racerok vannak mint itt
laca...trobit ne bántsjad
amúgy elárulok egy titkot.. szali irásait az enyémtől..zarándoltól..ugy tudod könnyen megkülönböztetni hogy elolvasod a fejlécet...is
mer oda oda van irva..déw ronis szali zari és a többiek
muhahaha