, ne csoda, hogy húzta vonta, a falat viszont gyönyörűen megoldotta felfelé
Japánoktól biztosan lehetne szerválni.
én imádom az ilyen zorba sziklás patakmedreket és semmi pénzért nem hagynám ki
100m magas egy feladat.. hát mit ne mondjak csak azért elmenni... na az a pénzkidobás.
.elviszel valami wwllness zorba patakba oszt ott fogok sirni minda a szopósmalac...telefonálok a völgy aljából hogy
....apúúú vigyél haza
..dév bántott
nem vagy te olyan betoji...
legalábbis én ugy szeretem ha van benne dögivel..
, annak csak egy a baja, nem lehet leszedni, ha netán úgy döntök, jobb az, ha nincs fent az útjelző
Háááát bammeg,ritka a megcsinált cucc abbiztos
Az enyémből is csak azoknak nincsenek módosítva akik nem kérik,az meg úgy kb 10%.Nálam meg a nem módosított a ritka
Pár kép még jól jönne
Nem is a hely miatt lenne jó elmenni, hanem azért hogy tanuljak emberektől, elmentem pl. romcsiba, 1 hajtás alatt tanultam 5 hasznos dolgot, s nem romcsi miatt, hanem az emberek által, na jó a hely is adott tanulságot
Ide hozzám vedd úgy meg vagytok hívva(előtte telefonon egyeztessünk), de tájvédelmire nem megyünk fel
Meg itt lent is mutatok olyan feljárót, amit bepróbálhattok, de szerintem az így hogy nincs kitakarítva motorral járhatatlan.
Eleje mély harasztos, köves, fás ott még fel lehetne harcolni, de utána kemény 5 méter sziklahasadékon kéne fellőni magad, aztán kibaszott zorba felfelé, szerintem impossible