Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenki próbálja leírni ami volt, saját nézőpontból, nekem ez zorbának tűnik amit írsz főleg azért is, mert amire már Szali azt írja, hogy be volt tojva, ott tuti van valami szopó
Pár kép még jól jönne bár tény, hogy sokszor egyáltalán nem adja vissza

Nem is a hely miatt lenne jó elmenni, hanem azért hogy tanuljak emberektől, elmentem pl. romcsiba, 1 hajtás alatt tanultam 5 hasznos dolgot, s nem romcsi miatt, hanem az emberek által, na jó a hely is adott tanulságot

Ide hozzám vedd úgy meg vagytok hívva(előtte telefonon egyeztessünk), de tájvédelmire nem megyünk fel hidd el összeütök itt lent is olyan kört, amibe én tuti belehalok ami az energiát illeti
Meg itt lent is mutatok olyan feljárót, amit bepróbálhattok, de szerintem az így hogy nincs kitakarítva motorral járhatatlan.
Eleje mély harasztos, köves, fás ott még fel lehetne harcolni, de utána kemény 5 méter sziklahasadékon kéne fellőni magad, aztán kibaszott zorba felfelé, szerintem impossible nekem tuti
Morgen!
Ez de hülyeség, csak pont olyan helyet választottak, ahol elmegy ez a szekér, rengeteg olyan egyéb hely lenne, ahol a KNIGHT szétszopatná az agyát
Mondjuk ilyen szaron helyből elindulni motorral , ne csoda, hogy húzta vonta, a falat viszont gyönyörűen megoldotta felfelé
Mivel van műanyag tankos változat is, szerintem biztosan lehet rá tenni, de hogy ilyet találj MO-n bontva arra nagyon kicsi az esély Japánoktól biztosan lehetne szerválni.

Rezonancia miatt reped, a gumibakokkal varázsolj valamit, esetleg ne húzd le koppra, inkább csapiragasztó és legyen lazább a csavar
Nem magamra gondoltam én imádom az ilyen zorba sziklás patakmedreket és semmi pénzért nem hagynám ki
Jó reggelt!
reggelire én lettem a nagy wc mágus szerelő isten..

mármint családom szerint..

merthogy szétesett a tartály..én a wc mágus szerelő földre szállt isten pedig megcsináltam...
http://www.youtube.com/watch?f...

ebben mi a poén ,hogy végighúz egy acélsodronyt a nyomon az autós és felvonszoltatja magát csörlővel ,közben kidönti az összes utba eső fát? amúgy jó szemét hely lehet ,ha Dévid ennyire ocsmányul vonszolja fel magát .
jövőhétvégén siroki felfutórace 100m magas egy feladat.. hát mit ne mondjak csak azért elmenni... na az a pénzkidobás.
viszont ha lenne vezető aki ott elvezetne a jó helyekre akkor az azért már jaú
déw.
egyáltalán nem zorba
de természetessen mindég van könnyebbik nyom...szinte mindég...de azt nem velem találod meg
eddig a könnyebbik nyomok után kerestük a többiket ..na az a nehé ha fingja sincs a parasztnak merre is kell menni átmegy a másik..mondom a másik a setét oldalra és ott eltéved...hányan..hányan már.. emlékszel szali mikor ez a két okostóbi is G. meg a haverja otthagyott miket a kerül nyom miatt...

jaj istenem...hát nem kell az a könnyebb nyom..sokszor az a nehezebb..én mindég a könnyebb élvezetessebb nyomokat választom
déw te is olyan vagy ne kulázz...úgy lehet kijössz velünk egyszer(sem..legalábbis én ha ott laknék ahol te...eszem ágába sem lenne egy métert sem kocsikázni az ugyan olyan helyekért!)nem hogy 800km!
szóval déw ha valaki beszophat a másik hazájában az én vok .elviszel valami wwllness zorba patakba oszt ott fogok sirni minda a szopósmalac...telefonálok a völgy aljából hogy ....apúúú vigyél haza ..dév bántott

amúgy déw vedd észre a saját kis történeteiben az ember mindég grehem járlisztnek adja elő magát mindenki..de legalább tévhit blájtnak...még a ha csak egy rigamopeddel endúrózik is olyan 1000m magas sziklafalakat mászki meg helyből...
én is csake egy ilyne vok..de azért lehet nem soká elmék a mártádba..megint....kékösvény siroktól a csúcsig az pl egy nagyon faja rész...
Akkor inkább bele
első repedés a térdem miatt volt
most szerintem is ( hekkelve van a gumibak, hűtőgép gumibak ) kell alá kis alátét, csak a nagy kérdés lehet e műanyag tankot felrakni, mert még 1-2 hegesztés és tuti rozsda az egész belseje mert feltöltik vízzel
Jaja,tegyen alá szilóóót, úgyis az a divat
szerintem nem nagy para.. meg kell heftelni co-val és annyi... azért ott a gumibakokkal lehet valami gáz ha ennyi rezgés átmegy hogy folyton reped...

nincsenek tulhuzva, gyári bakok? valamit alkotni kéne vele hogy laza legyen...
Dew , ne menekülj... nem vagy te olyan betoji...

szerintem az enduroban pont a kihivás a lényeg... legalábbis én ugy szeretem ha van benne dögivel..
Már megint eltört a tankom
A képen lehet látni a problémát
1 bőrfesték hiányom van
2 most máshol tört régi törések az ujjamnál ( nem az ujjamba )
addig hegezgetem amíg az egész 1 nagy hegesztés lesz
műanyag tankot fel lehet rakni helyette
Jaja boldog, hogy nem voltam ott és így életben maradtam
Köszi a leírást
Nekem ezek elég zorbának tűnnek így vetítve is , nem tudom, milyen lehet élőben

Kérdés: Az ilyen köves sziklás részek/pl. medrek mellett el lehet menni az erdőbe annak, aki veletek megy, de nem akarja ott lezúzni a gépet, mert félti/stb.? Azaz vannak-e simább útvonalak a zorbás sziklás mellett?
Erre felénk általában akad, de van olyan is, ahol ha bementél ott végig kell menni, nincs kijárat csak a végén, persze vissza is mehetsz. Ilyen a Wellnes-szurdok
Csak szart,csak szart
Mit ragasztottál már?
Ej már, hol él maga?
Háy Mester!
Mi újság van feléd?

Köszi a sprayes tippet , annak csak egy a baja, nem lehet leszedni, ha netán úgy döntök, jobb az, ha nincs fent az útjelző
Reggelt
Estét!
Gazdiknak van feltéve teeee,lássák,milyük van ,nem neked Háááát bammeg,ritka a megcsinált cucc abbiztos Az enyémből is csak azoknak nincsenek módosítva akik nem kérik,az meg úgy kb 10%.Nálam meg a nem módosított a ritka