Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dew!
Sikerült intéznem csövet K.Robitól a VFTS-ből Ha össze tudod holnapra szögelni szólj,mert szerintem Rocco-val megyünk ki kb 11körül! Szali ott az 5pont! Ezt beszívtam
Te strandolsz mostanában? Arról nem szoktál írni mostanság.
Bemész a vízbe és amikor kijösz, mindjárt meleget fogsz érezni
Vagy nem? Hány fokos most a víz?
Ez jó ötlet , egy itt a bibi.
Én ott le nem megyek motorral az hét szentség
Azért nem is megyek neki, mert ha véletlen sikerülne valameddig eljutni, de nem fel a tetejébe, hogy a picsába jövök le?
Majd egyszer ha jönnek valaha, kipucolják Viktorék, s arról nevezem el, aki először felmegy rajta

A felső Robin-árokban is ma annyi szemét volt, hogy nem mertem beleugrani, inkább csak leszálltam és beleengedtem a motort.
Lefelébe is inkább gázzal mentem az oldalán, mert az alja...
ráadásként a felénél félkeresztben belecsavart egy combos fát a szél, így azt is lehet kerülni
Erre buknak a csajok, azért veretik a strandon

A siroki szerintem lefelé sokkal szarabbul néz ki, mint felfelé, de ezt elmondhatom minden 45 foktól nagyobb dőlésszögű feljáróra
Szia!

Ha még csak aprók lennének, amerre ma jártam derékvastag fákat csavart ki a tegnapi vihar, kicsit átrendezte az útvonalat
Asztinak lehet van csöve, kérdezd meg Érezd jól magad Egerben, az tuti hely, remélem nővel mész
Holnap én se megyek, majd esetleg vasárnap, ha sikerül összebarkácsolni a motort, tőből eltörtem ma a kézvédőt, pedig csak kigyertyázott a vas, aztán hagytam eldőlni, de úgy látszik már nem bírta
Jó estét!
Szüzet szüntettem és otthagytam az engergiám felét
Megnéztem már a Batmen-meder feljáróját, hátha...eddig szárazon se tudtam sose felmenni pedig nem meredek, csak összezárnak a fák , most meg sárban 4.re, igaz egy kis tolós kézimunka is volt benne

A kuplung nagyon nem szeresse a zorrót, már olyan fémes hangon kapcsol össze időnként a megmelegedett olaj meredek dombon zorrózás közben már nem marad fent a lamellák között?

Tudom már miért utálom a sarat kurvára, saras a seggem, a lábtartó, a kezem és csúszik a motor mint a takony, nem tudok megállni a lábtartón, a seggem lecsúszik, a kezemből a kormány ki a gumit inkább hagyjuk, ez már kurva gáz sárban, többet kapirgáltam egy helyben mint tyúkok a kertben
Videót róla ha felmész!
jött ma egy üres felnyitott boríték a te neveddel... mindegy ...

Bálint. senkinek nem akar itt senki bizonyítgatni... már egyszer voltunk szerintem nem könnyű valami az ott. én kiváncsiságból mennék ugyan a 2 t felvinnne e ? aztán ha valami csoda folytán sikerülne valameddig feljutni amiért adnak egy kis aprót hát bánnya kánya... igazából motorozni mennénk oda plusz összekötve ezzel a majomságal. azért megnézném az arcod mikor ott állsz előtte! kb a kátai feljáró lehetne a kistesója... jóó tudom azon nőttél fel meg minden ,de hidd el begaluskázol mikor neki kell szaladni. ha meg feljutsz és le kéne jönni akkor meg azééé.
van akinek drótpályán engedik le a szarját mert le se mernek nézni nemhogy legurulni...

amúgy most értem haza kajakolásból. itt változatlanul 35 fok van . és nem is úgy tűnik mint ahol lehülés várható!

azt vettem észre mióta elkezdtem kajakozni egyedül.

kezdenek elszaporodni a hülyék.. egy majom 100 at csinál alapon. de tényleg valami ragályos cucc lehet mert naponta jön egy ujjab veréb és borulgálnak befelé szépen... úgylátszik kedvet kaptak tőlem vagy nem tom. de eddig egyedül én csináltam errefelé. most meg nyüzsögnek mint a pingvinek télvíz idején. persze mind a strand előtt vereti messzebb nem merészkednek.
Szia Dew!

Kiugrottam ma meló után egy kis időre,igen furán néz ki az erdő,nyomvonalak tele apró gallyal stb...,volt egy két meglepi! Szali remélem megérkezett a zséé!? Komolyan mondom csak én tudok ilyet produkálni,kimegyek motorozni és úgy elszált a hátsófékcsövem int a szar!Holnapi motorozás ezzel kilőve!Este Gooo inkább Eger Szépasszonyok völgyeee!
Fűccsé mán be mire menek,me hideg lesz
lehet aztán utána eladjátok a bütykös gumit és átnyergeltek csopperra... borntubivájjjd...

kicsit nehéz lesz vele megmászni majd a zarándi dombokat, de legalább lessz benne kihivás....

jövőre déva race nevezési lista. A csoport: Viktor , hhörli dávidzon 1650 ccm... természetesen kenda gumival...
hülye vagy.. én nem hibáztatok senkit.... tölem aztán mindenki ott csinál magábol bohocot ahol akar... ha egy csopperista alkesz találkozon akkor ott... nekem aztán nyooocc...
Nektek bejött az élet!
Verseny meg felfutás,ez igen
Én akkor is szurkolok nektek!
Hajrá ALFÖLD!
és ha meg is nyeri vagy sem vagy én vagy sem vagy eská vagy sem..de lehet hogy nem is lesz..mert elmossa a monszun amit a jövőhétre igért
figyu..
semmi buzulás csak kiverjük egymás f...ogát
ezt a sirockit nem is én találtam ki...hanem a sztrálydog
azt meg hogy induljunk azt meg a szali..őt hibáztasd ..ő a felelős
figyu elküldtem a nevezést.. a postára most viszem a ló-wélyt.
az nekem is jó hogy péntektől szombat estig.
szállás az lesz meg pina..illetve pilya is
én sem alszom ott... mert ott nem is lehet aludni.

a többit telefonon mert az a fórum olyan izé hogy 9millióan figyelik
lehet sokat vagy mostanában Viktorral, mert már minden marhaságra rá tud dumálni...

menjél inkább kajakozni a tiszára annak 100-szor több értelme van...
jajj.. hagyjatok már az ilyen siroki majom parádé cirkuszokkal..

Gabikám kinek akarod bizonyitani hogy fel tudsz menni?

nyugi én elhiszem anélkül is hogy sorba állnál ott bohocnak...
vik. én kétezret nem sajnálok nevezésre mégha aztán máskép is alakul legfeljebb elbukom. 7000 ret semikép nem ér. ha jó lesz az idő mehetünk! a 2000 ret megkapod nyugi. de ha meleg lesz felőllem ott rohad el sirok ahol van. pénteken mennénk egy 50 km est. szombaton meg a felfutó után ugyanez aztán én jövök haza! vasárnap már nem akarok ott lenni. jó lenen ha valami helybéli benevezné a 2000 reket. ne kelljen ott gecizni. és kéne valami szállás a környéken! faszom alszik sirokon a hangzavarban. egyébként meg nagy faszság az egész tele van idiótával aki különféle szarokkal is elveszik az időt amikkel sose lehet felmenni még a negyedéig sem. mondjuk bulinak buli de emlékezz mikor voltunk is ezekre ment el az idő. aztán akik próbálták volna már nem kerültek sorra . amúgy az iszapátkelés is jó lehet. simán át lehetne veretni azon a sáron nagygázzal. és ugyanannyi a lóvé mint a felfutón! hátha valakinek szerencséje lenne.
rugdosd félre csizmában a mély avart aztán párszor meg kell fékezni lefelébe, és mehet a proba...
Ha az alján nem lenne fél méteres avar, talán, de a hasadék utáni rész nagyon zorba ott én fosnék motorral még felfelé is

Majd Zarándék bejárják nekem augusztusba, addig meg kibírom, hogy itt nem megyek
reggelről neked nem nyírja ki a gyomrod a KV?

Reggelt!

Tegnap este olyan vihar volt, hogy kicsit átrendezte az udvart
szomszédunkba legallyazta a fűzfát
szerintem az erdőbe a nyomot is kicsit átszabta pár keresztbe dőlt fával
almás pitét eszek reggeli kávéval...