Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem félek, az RMX strapabíró/tönkretehetetlen , de ha még is sikerülne, a Bear Grylls énem megoldja a szitut
végszükség esetére meg van nálam mobil
nem 6 napos lesz..hanem 6 órás ...és ezután azt fogják emlegetni nem a déwalyi racét..a lófaszt... a zarándol féle racét

több kategória is lesz..fórumosoknak lesz szályba-karat osztály is
gecsa..hát ez az nem..libakergetős.. mező...szalagok..4 akadály...kész a race....
figyu..majd rendezek én nektek kint olyan racét... kétszer 3 órás lesz.. egynapos..kijelölöm a nyomvonalat eghsztrém lágyfosra . csak legyen ember aki túléli...

szia déw.. hát látta ma túlélő túrádat.. kemény vagy mint a róli sztón
nem félsz hogy egyszer gyalog mész haza a haverokért...
figyu..ha megvetted és úgy érzed birod a gyűrődést.. szólj régi haverként viszlek ki magunkal románba....ahova akarod..bihat béli zaránd retyezát.. csak szólj mindenhol tudok olyan helyet amire azt mondod ...
inkább nem irom mit mondasz...
ezt most azért neked irtam ..ugye?
Jaja, meg kell nézni
Előélet nem mindig ad jó infót. Pl. ismerős vett egy verdát, ami szét volt hullva, nem kicsit, vagyoné rendbe tette, ha most ő meghirdetné, és előéletről érdeklődik valaki, totál téves infója lenne, mert azóta az újabb gazdi rendbe rakta, de fordítva is lehet, jó előéletű motort az utolsó gazda széthajtotta

Az sem mindig igaz, hogy az apróságokból lehet következtetni nagyobb dolgokra...
Át kell nézni töviről hegyire személyesen, amit lehet és ott helyben lehet kalkulálni, mennyit kell még rákölteni, utána meg ha nem volt alapos, otthoni szétborítás után hajat tépni
frípeti...az ÉN tanulságos motor vételem.

mindenki izsmerősök!mondták hogy jó a motor meg igy meg úgy...
kiderült fél éve olyan gyújtás hibával szenvednek hog szerelőtől szerelőig meg sem áll.. motorozáskor meg csak szopatta őket..megvetem...
hazavittem kiderült hogy van itt eg y kis bidi..öö..bibi.
kb...8 perce mentem vele mikor kiderült miért is cseréltek benne gyújtótarafót...mert már fingjuk sem volt a hogy mi okozza azt a hibát..amivel szenvedtek fél éve!
mivel fingom sincs a ktm 450-525ök höz igy kb 1 percig gondolkoztam rajta azóta boldog büszke mód róvom vele a kilómétereket...illetve azt nem tom hány kiló a méter de..azt tudom 185 patakot mentem vele 3500 feljárón és ugyanennyi lejárón át

ami még tipikus volt...
a srác..ismerősöm...nem hantázott mikor azt mondta új a Qplunglamella szettje..de kissé torzitotta a tényt mikor aszt mondta a motor belül patent...
mert mint kiderült a szerelő aki hez vitte jelezte hogy kissé vértócsa van a torka alatt azért füstöl..csak emennek az embernek nem volt pénze hogy felújitsák...
mondom haver kicsit torzitott
laca...
erről csak annyit..ami a ronisé volt 450xc..az tavaj ótakb 5 kézen ment át...ki tudja azóta mia ráknyavaját gányoltak rajta...ugye..
+ronisnak nem tetszett ugye ezt palástolatlanul-leplezettlen formában kijelentette..ugye..
namár most nézzük meg mit mond arról hogy sx 525tel leht e endúrózni...
hát azt hogy ez még kérdésnek is hülye volt...
de ha tőlem kérdi valaki..hát a 19colos kerekű esiksz öt20on5 a világ legjobb endúrója...
na most ki mond igazat?ugye..én nem..nem én voltam..ugye..namár-most
ha valami véleményt akarunk valakitől..akkor fontos hogy ismerjük a valakit..ugye...kiszel tünci tipikus ..esTe
ronisnak is igaza van hogy olyan motorja van mint ami-lyen(lyapán..lyen.hahahah)háá..nem? há...de.
nekem meg 5 20on ötöm van

egy szónak is 100z a térgye..
peti..
nézd meg a gépet...lehetőleg valami olyat vigyél aki látot már ilyen kroccmotort...
nézzétek meg... próbáld ki.. ha nem véres a torka....megveheted..ha ..sok a körítés a gazditól és olyan dolgokat hagyot megjavitatlanul amin azon gndolkodol..dehát ez apróság mért nem csináltatta meg ..akkor azt ne vedd meg mert ha a kis apróságokat is leszarta , akkor a komolyabb dolgokba bele se merj gondolni.
ha megvetted..gyere és meséld el mi volt a ..hogy volt..ill merre jártál vele hajtani.
üdv a fórumon frézeres filyú
most gondolj bele fripeti.
ismerem a motort...
egy haveré volt...
atom szar...
de mivel a haveromé volt.. és kéne neki a lé...hát milyen tanácsot kapsz te majd tőlem..iZsmeretlentől...ha a haverom retkit rád akarom show-zni...

figyu.
a gép.lyaú...már irtam mindent...és igaz is..a gazgaszomra esküszöm(neked adom ingyé ha nem igazat szólok)ezt itt a fórumon megigérhetem...az adatlapon láthatod hány gizgasz lesz a tiéd..ami az enyém volt valaha
végre ..
nem csak bekérdezünk..beszélgetünk is

ááÁÁ..nem is ismertsz frí...nem vagyok egy jó motoros társnak...kicsi hozzá az emócionális inteligenciám..de már dolgozom rajtat(ez nem igaz hazudtam..de az emócionálisnak az a lényege...próbálom szép köntösbe bújtatni a valósághoz semmi köze dolgokat..
és lássatok mélyebbre...fríí már kétszer is irt azóta hogy egyszer kérdezett...
mire is nem jó ha az ember egyszer odaszól....

de most tényleg frí.ez a frézereknél bejön?ű
az lehet kb 10ed annyi frézerre csak tudnak már valamit...
ez itt egy nagyobb Tsalád...egy két szülő....egy két nagybácsi meg a sok csinált rokonok..mint pl én akinek az életében nem volt még gazgaszlya....ööö...gizgazja

Ronisnál 6000Ft/perc a tarifa
Szia !Lhetne 1 kérdésem de lehet 2is?
Vágom az endurót 1xmá láttam is ilyen motort...
Nekem van paparazzi fotóm róluk , de nem rakom ki ide, mert még a Viktor leveri a vesémet, hogy lebuktatom
jah és lehettél volna annyira fasza gyerek, hogy válaszként nekem írod,,,
igazi fasza motoros társ vagy tudod én magamból indultam ki, ha a fazer fórumba valaki beír ilyen kérdést mit én tettem fel, szívesen válaszolok, ha tudok,,,,
szerintem egy fórumnak ez a lényege, hogy bárki bekérdezhet, de nem mernek, mert félnek, én is mindig reszketek mielőtt írok ide
szerintem simán lehet, hogy ismeri valaki a motort. mint mikor a KTM-et kérdeztem, ami pont Ronisé volt valaha és lám milyen jó, hogy nem pazaroltam időt, arra, hogy megnézzem
persze vannak gyík-gyökér kérdéesek, mint amikor minden nap megkérdezik, hogy mi a különbség az E és az S között a DRZ fórumban mert kb csak kettőt kellene visszanézni és megtalálná leírva
bocs, hogy beszóltam, pedig még nagyon új vagyok
bár bele gondolok Viktor Kiszel Tünci... de szép pár lennétek...
ne tedd Viktor... még a végén elkezdenél naptárt gyártani a saját képeddel... és azért az már igazán durva lenne...
Fogadjunk az van, amit Ronis feltételez, szemüveg nélkül nyomtad
Sokszor tényleg gáz, ha párásodik, vagy ha már tiszta retek, de hasznos egy dolog, érdemes felvenni mindig
Ennek ellenére van, hogy rajtam sincs rajtam
én is
Ezt most kinek és mire írod?
Bocsánat , napot
Gratulálok

S milyen apropó vette el az eszed?

Csak meg ne bánd
mi szokott még a hirdetésekben lenni ilyen 10éves motoroknál ...
ja az hogy 4 éves

mikor meg hazakerül kiderül hogy a torka az nem véres..mert már vér sincs benne...

de most tényleg? bejön ez hogy bekérdezek egy idegen fórumba és ott okos.. hasznos dolgokat tud meg az ember?ismeretlen verdákról?
mert akkor benézek a kiszel tünci fórumba...
0,5re téve a trélyfát.. vedd meg senmi hiálya.. csak bótba jártak vele tejé mikor elromlott a tehén.ú
frissen felújítva (10 üzóra van benne..számlával igazoltan)úgy tárcsák csak endúróztak vele pályán sosem volt..csak autó..pályán és akkor is futón!új gumik új olaj új léK szűrő...(ezt a horgászoknak szokták de ezen olyan is van!)
déw segits már elvesztettem a fonalat