Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tagadom ki csak kűldök rá szigony puskás buvárokat...

aki seggbe lövik rozsaszinű hellokittis nyillal...
na ez fasza...
betolyásoztál hogy bálint elvisz a valentin ebédjéhez ..és megeszik vacsorára
csikusz mászterusz..ilyet nem csinálhatol..ez olyan durva mint ha szali kikerülné a halálfeljárót
valszeg még a balaton környékére sem mehetel..mer....bálint kitagad a nAgy maGYar BELvizből
figyu. mond meg nekik.. megspórolod az egész esküvő fele költségét nekik..
kérd el a lóvét..... mondjad neki feküdjenek le szombat este és reggel....vasárnap reggel meg csöngetsz a fele lóvéval..hú de jól jön az nekik..majd..
meg neked is beugrik egy új gasgas a garagéba

a fele lővéból amit visszakapnak az értelmi szerzőtől..tőled :visszfizethetik a jelzáloghitelt amit az esküvő miatta vettek fel(nekem van ilyen izsmerőzsöm izs..)
az idióta azóta el is váltak csak még van 17 év a hitelből
ez amúgy nem igaz..mert kifizették a hitelt csak a 15 millás házból az apukáék kiköltöztek egy 5,5 millásba
mer okos a magyar..viszont 17 évig nem kell minden hónapban felbaszni magát agyilag hogy még mindég fizeti.. igy minden reggel mikor felébred a tanyán a nagy szép falusi ház helyett..eszébe jut ..jaj de jót táncoltak a gyerek esküvőjén . .
pici pézből okosan felhasználva
hály...
zozi.
beneveztem két faszkalapot a racéra
a schiroki felfutóra.

amúgy meg ...nem is értem hol a kérdés.. a motorozást is le lehet mondani..esküvőre hivatkozva ..akkor az esküvőt is le lehet mondani ...motorozásra hivatkozva
oké..

ha nem hozol motort meg kell hogy öljelek..
Motortoljon a aszom Pihegni menek nem zúgni Majd recsegek
ez pont igy volt zéé. l lehet hogy látnok vagy? vagyél lottot.
egész hétvégén hűvös van, viszont motorozni pont jo...

hozzá motort és megyünk egy kirándulos kislányosat..
Fűccsé bammeg,me hideg lesz,azt korcsolyát vigyek-e arra ?
na ezen jot röhögtem igy reggelire... kavaro turmix Viktor ujra támad..
Ja,közbe már megtaláltam!
Hétfőn tudok csak bemenni,mert szombaton itt nincs posta!Pénteken lehúzzák a rolót!
naugye... én mit szívtam mikor 5 hétig szopattak a váltóalkatrésszel.. még kecskemétre is elkocsikáztatott a hülyegyerek... aztán kiderült hogy meg se rendelte... eszem faszom megáll.
mpl nyomkövető
Télleg bassameg Szerintem,ha bemész,vagy megkérded ott van-e a szám alapján akkor odaadják,de ma már nem viszik ki,szombaton,meg 5 után ezek má nem járkálnak
Megvan a hiba baszod! Az első számba több "1"-est írtál. Én meg már kerestem az üres üvegeket a molotov koktélnak!
Te ezt hol a tökömbe nézed? De végülis mindegy,most úgyse tudok bemenni üvölteni a postára!
Nagyon durván nem tudok fellépni,mert alapból nagyon békés természet vagyok,aki gyűlöli a erőszakot!
Nekem meg ezt
Eredmények

CG0079011280
Időpont Hely * Küldemény információ Kiegészítő információ
2012.07.19 12:44 Jászalsószentgyörgy posta Küldemény felvéve / Item accepted
Gyenge a fellépés Itt má rend van Volt itt is ilyen
Ezt írja :A megadott küldeményazonosítóhoz nincs rögzített követési információ.

Biztos morcos leszek,ha elkeveredik!
Ha itt hentereg a postán,tuti hogy hétfőn magamévá teszem valamelyiket! Olyan ez a helyi posta,mint a fasz! Évente kétszer megyek be,de akkor is el kell küldenem őket valamiért a picsába! Rühellem hogy bent ül a nyanya a pult mögött harminc éve,és azt hiszi ő a legnagyobb hatóság,és mindenki fölött hatalma van!Na ebből szoktak nézeteltérések lenni!
Ide,még tegnap,köszi A csomagnyomkövetőbe írd be ezt :
CG00790111280 azt tudod,hol van,de szerintem tegnap is ott volt már,tőled messzebb levők,meg közelebbiek már tennap mentek is velük és ugyanakkor lett feldobva