Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd Viktor nevében elmegyek felfutok , de félek csak leégetném

Cikk: Viktor az állat egy suzukival sirokon hanyatt esett
megy ám a vidi alatt az észosztás ... mire jo ez, meg ez csak kinlodás és hasonlok...

marhák ez az élet soooooja, esszenciája, a nagybetüs HARC...
nem ám az aszfalt csikon jobb csuklo..
előfordul ilyesmi néha az ember életében
hirtelen felindulásbol elkövetett felesleges pénzkidobás
az izomláz legjobb ellenszere, hogy rá kell dolgozni megint..
Raaaay írtam neked emailt, érdekelne az elképzelés. Köszi
Nem mindenki, lásd Viktorék se mennek, pedig még a beugrót is befizették
TUti van ott is motoros találka, nézzetek szét
ez így van a legjobban ne fájjon a szíved
mindenki megy Sirokra én meg csak itt vagyogatok
kicsit fáj azért a szívem hogy itt vagyok és nem odahaza de még mindig jobb hogy ez így van
jó reggelt,én mára már elfáradtam,bicikliztünk jó sokat reggeltől,holnap lesz izomláz
én is voltam máán ott

Egyébként az a videó nagyon jó esettanulmány, látható ki nem esik el a sziklák között, aki áll van elég tempója és hátul van a segge
igen az kéne, de korábban se volt, s még se főtt ennyire,
azaz valami nem stimmel...bár lehet régen nem is zorróztam így mint most, hogy végig csúszik a kuplung és libeg a motor orra folyamatosan régen odébb tettem, majd fék és nem dolgozott a motor/kuplung folyamatosan
Köszi az infót
Szali nagyker árban mondja a dolgokat
Kenda771-es olcsóbb kisker áron is, s állítólag jó is.

AC10 lószar, 6day nagyságrendekkel jobb
hát írtam, hogy meló van, hiába beszélek én neked?
egyébként se mernék veletek menni, mert otthagynátok az erdő közepén aztán én lennék a táncosokkal farkaló, illetve a farkasokkal táncoló
na itt kezdődnek a bajok, mert 15ért sehol nem találtam ilyen 20k körül láttam csak. van ötleted, hogy hol érdemes próbálkozni?
a másik meg, hogy az esetek 90%ban itthon megyek porban homokban stb, évente 2szer jutok ki Románba arra, meg egy 20ezres gumit ellőni nem biztos, hogy a leghatékonyabb megoldás.
van valami egyéb gumma ami mondjuk jobb mint az AC10 de nem kerül 20ba?
van honlapjuk, nézz rá.. amugy nem nagy szám, a legtöbb jármű ott fog elrohadni.., rengeteg a szétlopott, lerabolt holmi... arany árban..
hűtőpatronokat neki , meg egy ventillátort és nincs többet bajság...
jönnek a hülye ovodás dumával hogy mi ebben a jo...

kiváncsi lennék a fejükre ha oda kéne állni motorral és végig menni egy ilyen sáros sziklás szétrugatott gödrösön ...

aszem hamar sirásra görbűlne a szájuk...
Ár színvonalban mennyivel olcsóbban akarnak általában megszabadulni? "Százalékban"
Jó motorozást!
Köszönöm a tegnapi szakmai megerősítést és is túl dús keverékre gyanakodtam, ha beindul szívató nélkül, általában ez van
most már csak arra kéne rájönni, hogy miért melegedhet ilyen gyorsba ha elkezdek zorrózni, játszani a kuplunggal gyök kettő tempóban felfelé, mindjárt elmelegszik
Régen is le volt zúzva a hűtöm, azaz annak a 60%os kapacitása nem változott, előgyújtás szerintem nincs korán,
van valakinek tippje mi lehet még? Tudom hülye kérdés, mert ezer oka lehet, de csak az elmélet érdekel, hogy milyen esetekben melegedhet még gyorsba Vagy okozhatja a korai melegedést is a túl dús keverék?
Jó reggelt!
Látom okítod a fiatalokat, hogy olvassanak utána mi az endúró

jo reggelt..

voltam én is pár éve azon a merkantilos telepen, durva ami ott van... és még van egy pár hasonlo telepük fehérváron, pesten stb, és ez csak egy bank...