Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halál ide halál oda.. mittudomén ménem ment.. nem is bánom. ennyi van oszt kész... jónekem így ahogy van. különben is kockáztasson a faszom így negyven felé.nekem már csopperoznom kéne réges rég . nem az erdőbe kapirgálni.

vik holnap kiderül milesz. tán csütörtökön megy némi lé a számlámra. akkor biztos elmegyek csapatni egy nagyot. holnap kicserélem az olajat és úgymarad a gecibe ahogy van. legfeljebb majd töltögetjük. azért valami szállást tudni kéne lesz e. meg hova menyi merre stb...
akkó a halálfejáró ezért nem sikerült
ez hülyeség... lábújhegyen kell..az hogy engeded magad alatt szabadon járni a motort az mire is lene jó...csak ha gyorsban mész fel a szikláson vagy ilyesmi..mert olyankor a motor ne borit be egyből hanem szépen ki tudod hozni a kormyánnyal a nagyobb billegéseket is.. hülyeség..
kkf esek megmondják...
át is mék hozzályuk...már persze ha befogadnak rendessen ...mint lófaszt a tenyészkanca
úgy mint mikor a nAgy motoros bandák gyelöltnek fogadnak... kimegyek velük zarándolni..és ha megfelelek a kritáriumoknak egyből ki is lépek eminnen...majd gyakorlok...pipiskedésese fékminek mert úgy sem fog tecshnikszkával kezdem...

laca..
vigyázz mert ellesem a texnikát és úgy fogok menni mint ti
ez a fórum a legjobb hely arra hogy az ember új dolgokat tanuljon...
pl amit szeretnék tanulni még ...hejes sÍÍrás
én meg állo fasszal szoktam motorozni, ugy hogy hátra felé ülök fel a motorra...meztelenül...
mostanáben rákaptam arra ,hogy csumán a sarkamon állok! épp hogy nem csúszik le a lábam a lábtartó elé le a földre. én pl így szeretem az endúrót. és a lábfejemet kifelé csapom amennyire csak lehet és engedik az izületek. nekem így jön be na..... és ezt azzal ttézem hogy atérdeimet is kifelé kényszerítem nem szorigatom vele a a motort feleslegesen. a seggemet meg behúzom előre és gó!
itt csak tiz percig esett... lofasz még a port se verte el..
nálunk meg esik..locsolja be a pályát csütörtökre
csak csütörtökön ne essen.
szóval hallottál..
ezt azt
akkor láttad is a kis csacsikaraván húzását követően a racét...
akro azért láttad hogy az a vontatott berg.. az akkor is győzött..szégyeltem is maga a sok versenyző miatt
már azért mert nem láttam hogy hogy kell gyorsan menni...csak bóklásztam mint gólya a fos levegőben...
látnád a kátlyemmel hogy megyek
hát úgy megyek mint kiszel tünde megy boborlyányhoz.

hogy a kkf bandában nem rólunk beszélnek nap mind nap...
azt el is wárlyuk..de miért is beszélnének rólunk
elég ha anyit tudnak rólunk amit mi róluk és jókat hajtunk...ök is meg mi is.. de a zarándba keverni..hiba volna...volt már pár ilyen hiba ..volt is belőle nem kicsi shérw-tődgyés..szalit annó még ki is akarták szárni a pikszisből..de őt nem lehet..mert ő maga a pikszis
én meg pályát csináltam...más kertet művel, nekem ez a kertem..

mindig nehezitek valamit rajta, hogy legyen benne ujdonság..
hály.
laca.ez érdekes mindég van mit tanulni...pl ha állok akkro nem kele a féket elérni...akkor biztos visszintesen mész.. akkor meg minek állsz
sajnos a déw féle telitalpas dolog a jó...sajnos.
a féket váltót is eléred..DE amiért telitalplasz az azért van hogy a bokád..véletlen se csukoljon hajoljon bicsakoljon..wágod?
konkréta szinte a teljes terhelést a csonváz viszi át és csak akkroa terhelés van a vádlin ami szükséges...magyarul szinte 0.
de ha neked igy tanit a mestered akkor igy tedd különben kitagad...aztán majd kutyázhatsz ide a csongrád megyeriekhez ha románilyába akarsz menni... .

figyu..ha a master azt mondja lábujhegyen..mert a féket úgy sem használod ..mert úgy is felfort amig használtad..akkor az van..ha azt mondja a felfelékben üjjé hátra akkor az
öregebb endúróssal ne vitatkozz főleg ha az ő kocsijában ülsz
Épp pecázok mire nem jó az okostelefon ha nincs kapás
Te szoktál párnán motorozni?
Szóval nem a talpad közepével állsz a lábtartón, hanem hátrébb van a bakancs

Ki szokott még így?
én meg soha nem röhögtem, amikor nem láttam meg, hogy nem szállítod a motorodat.
csak annyit kérdeztek, hogy a helyesírás milyen? mondom érdekes, akkor tudom ki, kb ez votl a párbeszéd
szóval mielőtt elbíznátok magatokat, hogy mindenhol ti vagytok az élet közepe, el kell szomorítanom
nem is ismerlek és beszólogatok, ez nem szép dolog

ilyen beszarós sztorit nem hallottam, vajon ki lehet
én egyet ismerek az pedig misike. ö meg rendes ember. a többit nem ismerem. de igazából le is szarom ... ugye srácok? csak a titok..... nekem sise volt bergem. se nem szállitottam a kocsihoz kötve a kerekén.

van köztük akinek hallottam kutason a legendás sztorijait kicsit kiszinezve... muhahah ha tdnák az igazat a pajtásai... akkor fogná csak igazán a fejét az illető.

gatyába szarni meg ilyenek...
egyébként fogták a fejüket, amikor szóba kerültetek
neked volt Husaberged vagy Zarándolnak, vagy ő egy 3.? Mert annak a szállítási technikája legendás!
Egyszer kígyóson láttam, csak néztem ám, hogy ez meg hogy.
ide viszont megérkezet a monszun. szépen be van simulva a csendes áztató eső és le is hűlt a levegő. igazi pecázós idő van!
biztos ilyesmiket mondtak.. idióták, kamusiak, nagy arcok balfaszok nullahusz meg ilyesmi... én nem szoktam regényeket írni vagy legalábbis remélem.. akkor az inkább zarándi lehet...
mindig mondanak valami újat, majd kipróbálom, de szerintem olyat fogok esni így is mindig lecsúszkál a lábam a lábtartóról
Köszi a linket is
mert úgy a bokád is beszáll a játékba, egyébként pedig csak mereven áll, így pedig azzal is tudod irányítani a testedet és az is elnyeli a mozgásokat. természetesen így nem éred el a féket váltót, de amikor nem kell ezeket használni ez az ideális testtartás. vagy valami ilyesmi
http://mxonline.hu/a_motorozasi_technikak_alapjai
itt tudományosabban le van írva

a képekhez majd igyekszem valami kommentet szúrni, bár szerintem, ha megkérem Szalit, vagy Zarit még mindig keverem, akkor szívesen vállalják helyettem.
Jah egyébként hallottam ám rólatok ezt-azt a félegyházi veteránoktól
akkor hasznos volt.
Ez a ne talppal a lábtartón nekem új magyarázat? Illetve úgy hogy éred el a féket, váltót?
Bár biciglizni se talppal szoktam, de motorozni mindig, a csizma sarkad akad meg a lábtartón, pára részen előrébb még sose próbáltam

Pár kép is jó mesét majd hozzképzelem
nem tudom 3 "nagyobb" tuti, de ülés kiszakad egy eldőlésnél is
Egyszer szikla fellépő után rázuhantam a 2. szikla fellépőre, kicit elcsesztem a súlypontot és beborultam jobbra, a végdob szerintem itt kapott. Aztán volt egy gyertya, amiből beborult balra, ott mehetett el a kézvédő, a féktárcsát a tököm se tudja, az ülés is a fákon szakadhatott fel
ááá én nem vagyok ilyen nagy mesemondó mint az általad említett személy
a képek begyűjtése még folyamatban van ha meglesznek akkor teszek fel képeket, sajnos a sisakkamera bedöglött, így videóval nem tudok szolgálni
Általában a probléma mindig az volt, hogy keveset állok a motoron, biztos mert hozzászoktam fater csopperjét , de azért ültem, mert biztosabbnak érzem, ha nagyon tré a terep és nekem fárasztóbb volt állva, de most pl megtanultam, hogy álljak úgy, hogy tdjak közben pihenni, mikor hova tegyem a súlyom, mert az van bőven , a lábtartón ne talppal, hanem a párnákon álljak. bebizonyosodott, hogy miért jó állva lejönni a sziklás szaron, amint leültem burkoltam is egy nagyot csak úgy toltam fejjel a sziklákat, de szerencsére megúsztam, pedig rendesen magam alá hajlott a kezem.
elkezdtem gyakorolni, hogyan tudok megfordulni szűk helyen, amikor gázzal felemelem az elejét és úgy fordítom meg, csak még sűrűn lefullad a gép közben.
elkezdtem használni a motorféket miután elment a hátsófékem, mert az alföldön nem volt megszokott ekkora hegyről lejönni.
Hegynek fel viszont elég jól mentem, főleg az erdőben farönkökön át az tetszett nagyon
persze ezek a dolgok még mindig nem mennek tökéletesen, de legalább már tudom, merre kell fejlődnöm
ősszel még megpróbálok kijutni valamerre, bár most lehet Szerbia lesz a cél.
Hany eses volt?mert ha kb.10,akkor jonak szamit