megnéztem a vasat a sár alatt. érdekes történések vannak rajta megint. Kipuff dob fül leszakadva, kézvédő elrepedve, első féktárcsa megint kanyar, ülés kiszakadva, nem is értem hogy keletkeztek de így már értem a megváltozott menettulajdonságokat, mondjuk az első tárcsára fogadni mertem volna kint is, de a végdob az meglepett.
Motoros VS Erdész? Nem értem miért lenne ellenség , a motorosok segítenek talajt lazítani , az erdészek meg segítenek pályát építeni, kivagdossák az útban lévő álló fákat, lefektetik fincsi akadálynak, utakba vágnak jó kis nyomokat, amivel kihívássá teszik az ottan való haladást motorral
Hello mindenki,
Szombaton visszaértünk Brebu Nou-ból.
Nekem elsőrománmotorozásosnak felejthetetlen lesz az biztos, bár alföldi lévén néztem nagyokat, hogy hova is kellene feljutni
200 km-t mentünk összesen leginkább sziklás köves vizmosásos hegynek fel és le. 2190m-ig jutottunk fel kisebb-nagyobb halálfélelemmel egyetlen negatívum, hogy nagy volt a por. Megúsztuk a dolgot defekt és minden probláma nélkül, nekem adta fel a váltókarnál a szimering, de ennyi, ezért szeretjük a Drzt viszont a sziklákon cipelésnél nagyon nem szeretjük. Az első elég komoly lefelén elment a hátsófékem, mert balfsz voltam és végig taposva jöttem le, gondolom az olaj felforrt...
Jah és rájöttem, hogy lefelé sziklákon nem tudok menni estem is egy nem kicsit
Összességében sokat tanultam az biztos
Köszi a tippet jó lenne ez a mobilnet is, ha nem lenne adatforgalom és feltöltési sebesség korlátozott, meg 2 év hűséges
Telefonba szerintem a legjobb csomag, ha nincs telefonod
én kék cégcsop ban vagyok at-mobilnál. mp alapu bruttó 7 ft percdij. mindent mindenkor . kék cégen belül korlátlan ingyenes. 50 db sms . bruttó 1500 ft havidily ami lebeszélhető 7 ft al. szóval ha egész nap pofáznék amit nem teszek is 2-3000 közt van aszámlám. ugyenez vodafonnál évekig 15-e indult havonta a minimum. és alig beszéltem. le is mondtam a gecibe.
nálunk is van több, megnézem ezt az ASZF-t, mert nekem bűzlik, amit a telefonon mondott a csaj, pl ilyen 3 hónapig réginek számítok dologról még csak nem is hallottam
Örülök, hogy feléd megy az ugrabugra, remélem motorral is
nálunk több a szolgáltató lehet emiatt ... lemondod és újatköthetsz ugyanott olcsóbban ... már váltottam én is 3 szor újabbra kb 8 éve van netem alatt---- és működött ...ez is invitel...
pont most fogok épp negyedszer valamelyik nap... most 5 megás korlátlan telefon nélkül 4 forint /hó és 4.5 -5 forint lesz asszem az új 8 megás / hó... aztán egy darabig marad az ....amíg nem lesz jobb ...ami nagyon jobb lenne az egy magáncég de az pont nálam sajna nem elérhető...
Invitel
Új belépő ügyfeleknek havi 5000Ftért adnak 10M szolgáltatást, egy hűséges fizető ügyfélnek havi 8eFtért 8megásat...és azt se lehet, hogy felmondom és megkötöm mint új, mert 3 hónapig réginek számítok, szóval röviden elmehetnek a kurva anyjukba ezzel a koncepcióval a szolgáltató cégek, nehogy az legyen aki belépett kevesebbet fizessen nekik, de a hülyét csalogatják az olcsóbb díjjal.
Reggelről jól felbaszták az agyam, ha nem kéne a munkámhoz a NET, most úgy hozzájuk basznám a modemjüket, hogy csak úgy nyekkenne az a mákjuk, hogy ők az egyetlenek jelenlegi tudomásom szerint, akik megbízható netet adnak a címemen, de majd frissítem ezen infómat, mert jól keresztülhúzták a számításom Haver javasolta menjek be személyesen, vigyem a cókmókjukat, tegyem oda az asztalra, s mondjam a következőt, vagy adják nekem is a szolgáltatást annyiért mint az újaknak, vagy itt van a cucc felmondom.(nem vagyok már hűségidős)
Mondtam neki, ez szerintem le van írva az ASZF be, attól meg az ügyfélkötő se térhet el
Tanulságnak írtam le, szolgáltató cégből is legyen minimum kettő körülöttetek, hogy lehessen ugrálni a kötelező biztosításban legalább lehet, bár ott is gáz, hogy csak fordulókor
csak az esélyegyenlőségkedvéért .....még akkor is nagy lenne a baj ha ugyanolyan motorral lenne mint amivel én megyek éppen akkor és ott....
meg ruhába ..
De meséljél többet, kép, videó, vagy csak Viktor féle vetítés?
Miket tanultál pl?
bezzeg a fakitermelés az fontos népgazdasági érdek...
Szombaton visszaértünk Brebu Nou-ból.
Nekem elsőrománmotorozásosnak felejthetetlen lesz az biztos, bár alföldi lévén néztem nagyokat, hogy hova is kellene feljutni
200 km-t mentünk összesen leginkább sziklás köves vizmosásos hegynek fel és le. 2190m-ig jutottunk fel kisebb-nagyobb halálfélelemmel
Jah és rájöttem, hogy lefelé sziklákon nem tudok menni estem is egy nem kicsit
Összességében sokat tanultam az biztos
Itt visszajött a kánikula, érzi is a búrám
Telefonba szerintem a legjobb csomag, ha nincs telefonod
ám ha mégis ...akkor is a negyedik hónaptól már spórolsz a jelenlegi állapotodhoz képest ....
ezért is megéri minnél hamarabb átmenni ...
jelenleg ma on a kékcéges a legjobb csomag.
Örülök, hogy feléd megy az ugrabugra, remélem motorral is
csajom t mobilos szólj ha kell infó. tudok pár titkot.
valaki linkelje már be a multkoriban volt egy videó 500 as 2t yamaha honda öszvérről. mint a service honda csak ez yamaha. kéne a linkje. köszi
pont most fogok épp negyedszer valamelyik nap... most 5 megás korlátlan telefon nélkül 4 forint /hó és 4.5 -5 forint lesz asszem az új 8 megás / hó... aztán egy darabig marad az ....amíg nem lesz jobb ...ami nagyon jobb lenne az egy magáncég de az pont nálam sajna nem elérhető...
Új belépő ügyfeleknek havi 5000Ftért adnak 10M szolgáltatást, egy hűséges fizető ügyfélnek havi 8eFtért 8megásat...és azt se lehet, hogy felmondom és megkötöm mint új, mert 3 hónapig réginek számítok, szóval röviden elmehetnek a kurva anyjukba ezzel a koncepcióval a szolgáltató cégek, nehogy az legyen aki belépett kevesebbet fizessen nekik, de a hülyét csalogatják az olcsóbb díjjal.
Reggelről jól felbaszták az agyam, ha nem kéne a munkámhoz a NET, most úgy hozzájuk basznám a modemjüket, hogy csak úgy nyekkenne
Mondtam neki, ez szerintem le van írva az ASZF be, attól meg az ügyfélkötő se térhet el
Tanulságnak írtam le, szolgáltató cégből is legyen minimum kettő körülöttetek, hogy lehessen ugrálni
meg ruhába ..
amúgy szewasztok
hát igy nem vagytok igazi titokolvasók ha irtok is
Nem úgy mint Én
No ezt a fórumot is elintézted
tudtál volna tévedni 1-et és már semmi baj sincs