Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?v...
Almadi a rendőrváros és a higgadt hardend uros
Ezektol siman kitellik,h a sajat haverjait megbirsagolja,sztem,de tisztelet a kivetelnek.
ezen behugyoztam
Napot,vagy mi van most.

Szomorúan olvasom,hogy itt a motoros társak többsége elmenekülne!

Én egyszer véletlenül betévedtem egy tiltott területre,de rögön megálltam a rendőr felszólítására,és átadtam a motorkerékpár,valamint a saját irataimat.Megmutattam neki hogy működnek az irányjelzők, a féklámpa,van láncvezető.Majd ellenőrizte az elsősegély csomagot,aztán miután mindent rendben talált, további jó utat kívánva elengedett.Nem kell ezért szegény rendőröket bántani!
az mekkora csíra szar lenne ha megálligatná a haverjait és lefoglalná a motorjaikat.... mármint ezek az általad emlegetett "fasza csávó" rendőrök akik körbemotorozzák a népet.... amúgy meg szarná össze a gatyáját a buzi, ha tudja,hogy nem lehet és mégis ez a hobbija a buzinak. vagy kizárólag crosspályán tolja? kétlem.

egyébként egy szarfaszú rendőrtől bármi kitelik. itt is kúrvanagy az arcuk felénk. bár itt nincs terepezés mivel sík szar minden... de a városban mocskos nagy arcuk van. a rendőrmotoros pl a haverjaival száguldozik, rendőrruhában rendőrmotorral jár ki a környékbeli üdülő övezetbe jampizni a speedes cimboráival együtt... ott kvz gatnak órákat ez meg szolgálatban van.. mindegy leszarom csak aztán meg bemegy büntetgetni a városba ,ha emitt végzett a naplopásal... szóval csicska egy népség ez azt hiszik mindent lehet nekik.

szivesen kicsalnék egy ilyen sutyerák rendőrt egy komoly helyre aztán véletlen megbotlana egy meredélyen a motorjával..... vagy becsalnám egy olyan meredek lefelébe amin engem is leküldtek déván grizniék ..bár én nem tudom mivel szolgáltam rá .... de majdnem ottmaradtam... azt mondták itt menj le !..gyanus volt hogy senki sem jön utánam... egy normál lefelével indult aztán fékezhetetlen meredekkel folytatódott laza omlós talajon.... egyszerüen az istennek nem lassult sőt gyorsultam befelé rendesen ..... fák közt. már kezdtem lemondani magamról amikor valami isteni csoda folytán befektettem a motort és nem hajitott át illetve odáig nem mentem fának... na pl egy ilyenen leküldeni a fakabátot a 150 kilós drz vel.... azt hiszem lenne szirénázás.

áááá ezek a szilkásba 2 keréken?ÁÁÁÁÁÁ
na ja Graham meg a Cyriil meg a Teddy meg a Lakos B. is is ugy folytatja majd a karrierjét beáll rendúrósnk nettó 90ért kap felújitott DRZ t hahaha pesze lófasz! Birom hogy itt sokan hogy majréznak az illegális terepmotorozástól meg a rend őreitől terepmotoros rendőrök ,vadászok,erdészek egyéb egyenruhás nivás közegek pfffff ááááá legnagyobb problémám ill rettegésem e miatt lenne ..bárcsak akkor kb élnék 157 évig akkor is végkimerülésbe halnék meg mikor 3kúúúúrva de valami nagyon dúrva beszívva halálra szívna! Itt a vége fuss el vélebassza meg a drz je!
Miért ne?
Ismerek a környéken rendőr gyereket, aki terepmotorozik és nem is rosszul, mi van ha pont ő az egyik
Illetve Romániában is aki kijelölte az utat a RBR re és vezetett minket ő is rendőr srác volt és körbemotorozott mindenkit a csapatban

Szóval szerintem nem lehet tudni illetve jobb tisztelni és becsülni az ellenfelet mint aztán meglepetések érjenek az alábecsülöm dolog miatt
kicsit sokat gondolsz ezekröl a terepmotorral néha motorkázo rendőrökröl... farönk meg sziklás patak.. ne viccelődjünk már..
Nem becsülném le őket ennyire 2 év alatt sokat lehet fejlődni endúróban, bár végül is nem tudhatom , nem ismerem a képességet, meg remélem nem is kell kitapasztalni.
Mar egy kerszbe fektetett fa is megtenne a hatasat,ott kapnanak egy 2 percet,aztan ha nem nyomolvasok,onnan mar csak az od satterhund nak lenne eselye
Jól mondod ez szokott a baj lenni, pánik és gáz ott is, ahol nem kéne...

Nem tudom mit alkotnának, ha bevinné az ember menekülés közben őket egy katlanban mondjuk, ahol méteres fellépők vannak, vagy sziklás patakmeder, vagy olyan útvonalon, ahol át kell lépni egy kerék méretű fán ha ilyesmiken pattannak az ember után, akkor ott tudás is van
Sok menekulo abba bukik bele,h nagy tempot megy ,aztan az ismeretlen uton beugrik egy nagy hiba,csak lenduletesen kell nyomni.Ha van terepismereted akkor,semmi gond,csak semmi panik.

Kéne már "zárni" a GG fórumot is, mint mondjuk az oldal észrevétel fórum van, csak belépés után érhető el
Kíváncsi lennék, hány titokolvasó regisztrálna hirtelen, hogy csak olvashassa a fórumot

Én jó fiú vagyok a PTK, BTK összes pragrafusát betartom, van egy darab A4es lapom, rá van írva, PTK, a másik felére BTK és minden rajta lévő pontot betartok
utcai gumival rendőrcsimmába nagy plexis bukóba rendúróval ááá
áááljon meg álljon meg!
Ha megírnám a memoarjaimat...jaj még a pécsi cigó is elöbb szabadulna mint én amugy nem kell komolyan venni tiszutelt vamzerek,besúgok ,rendőrök akik olvassák itt titkosba..Sose láttam még motorkerékpárt sem azt sem egy otthonülö pattanáso tini vagyok aki álmodozik ilyenekről és nőkről ..mert még azokat sem láttam )))))
Amugy volt pár elkeserítő próbálkozásuk....drz vel rendőrcsimmában ja a rutin hiánya ...még jó hogy nem haltak mg mikor felhömbölödtek...

Viszont ha megnézem a közúti rendőröket ők tudnak motorozni nem kicsit ha a terepesek is hasonló színvonalon nyomják akkor meglepetés van

Bár 2010-es infók alapján még hempergés volt sima földúton is
Fuck the cops még 1 Yamaha PW 50 el is lebüntetném őket
na jó legyen 1 kymco cross megbaszhatják!
Morgen Mester!
XR400-al űzi a jard a jó népet terepen , azt nem tudom milyen színvonalon, de 2009óta nyomják, talán kicsit megtanultak motorozni azóta Felétek ilyen fajta megmozdulás?

Itt is kánikula, esőnek már nyoma sincs
morgen bélák mizu ? itt a nyár ismét kánikula van...

RBR2010 teljes videó, aki még nem látta itt meglesheti estimese helyett
Na ,csak ne adjal tippeket,m egy ket tarca nelkuli kocsog meg megvalositja ,par mill sikerdij elleneben,te meg csak nezel,mikor viszontlatod az otletedet
Ejj te, ne adj tippeket
Még a végén bevezetik