Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látom adtok a kind biztonságára... térdvédő meg minden..
Hát érdekes idő volt ma!
Ahol sütött a nap, ott izzadtam mint a ló, 10 km-re meg teljesen eláztam! Az erdő, mint a takony, a napsütötte rész meg kezd porolni... Azért nem volt rossz!
öröm és boldogság
én mentem motorral hátul.elöl a párom a gyerekkel
de a kanyarokban hallottam ahogy a kölök kurjongatott hogy JUHUUUUUUUUUUH hihetetlenül élvezte
én maradok a Harley-nál...ebben a korban már nagyanyósan kell motorozni
sporster 1200
annyira beleszerelmesedtem hogy ez máán az enyém

Milyen vasparipán ül kegyed?
Beeee
Én meg holnap fogok, most esik végre az eső, csak ne legyenek darazsak , most meg megyek dolgozni
Nem megy nekem ez a feljárózás itt is már éreztem sovány lesz a lendület, meg se próbáltam a végét.
Eredetileg a jobb oldali katlanba kéne felmenni, de bedőlt keresztbe egy fa, mondjuk előtte se tudtam megcsinálni azt se
Nem igazán vágom mi a titka annak, hogy ne vesszen el a lendület a feljáróban mert ez már nyomatékból nem megy fel
Valami súlypontot vagy tököm tudja mit tuti elbaszok, nem hinném, hogy ennyit számít a gumi.
Pedig ez a letörés is a végén lófasz, ha vízszintes talajról indulhatnék de gyök2 tempóval

Viktor, majd ha egyszer eljuttok ide, remélem ezt megtanítjátok
minnyá megyek fürödni,azaz pancsolni úgyhogy nekem megvolt
a géppark
bibííí olyat motoroztam ma
most kell megtenni minden nap,ki tudja mi lesz holnap
Egyébként is jobb, ha nincs semmi a neveden
Buzi APEHtől már minden kitelik gondolom Zoozee tudna mesélni

Csináld úgy, ne menjetek külön, jó azért, ha van nő a háznál, csak hagyjon élni ha nem hagy, jobb ha nincs
Neked ma megvolt a szentháromság?
Motoroztál, pancsoltál, sexeltél
Melyik része volt a legjobb?
Egy előnye van a szar guminak, még ez a fos tapadós sár se képes megtapadni rajta Lásd a különbséget az első(amin még akad bütyök) és a hátsó(ami már kukás) között
Jó estét!

Szeles időnk és a napsütés kezdi agyonvágni a sarat. A mezőn már keményedik a talaj, de még nem porzik, erdőbe ahol pénteken kapirgáltam, most már elgyertyázott a vas, állagra olyan gyurmás omladozós a talaj, majdnem az a fasza fogós
most még szar, mert mindenre tapad mint a hétszentség
Éhes disznó ....................
én kicsit arrébb lakok nem mesze , én Hajjai vagyok onnan 60 km re.
No Te is Sellyei vagy, itt is dettó ennyi esett
pedig a tank is meghegesztve és csak holnap délután tudok 1 motorozni
a kipufogó kinézete igen is számit..mert aki mögöttem jön...mind az csak azt látja..ha látja .
ugyhogy igazatok van..számít.. szép is lett..mind én:-)
basznámeg...

http://www.idokep.hu/radar

megint elsurrant a felhő a bihar felé.... itt esett 20 percig az az igazi csendes áztató eső aztán mire kezdtük beleélni magunkat már el is állt... most meg kezdődik elölről a hőség... megint egy hónapig semmi. már süt a nap sehol egy tetves felhő.
ez nem az én stilusom.. de rolad simán el tudom képzelni..
miller vagy.. hozzád megyek kölcsön kérni..
ja ,erre én is kiváncsi vagyok. mármint arra a "szépnek" nevezet valamire...

Bálint. ki beszél itt sportról? arról nem hallottál még ,hogy úgy is lehet szexelni ,hogy beülsz a karosszékbe a távirányítóval meg egy dobozos sörrel hátradőlve?.... az asszony meg betérdel eléd és szépen lecumiz. ha végzett elrugod az egyik lábaddal és beszólsz neki hogy hozhat mégegyet és különben is benne vagy a képbe!