Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aksis roller érvényes?Biztos,me nem szárad
a Thort megtartottam
Őreg van nálam egy Airoh motherfucker helmet!
M es kb felkete törött a slide je neked adom nem sok pénzért annyiért amennyiért szoktam 0HUF !+ajnándék választható gyümölcsös sör citrom/narancs/grapefruit stb...
nincs mit több tiszteletet
Na jó bevallom, én is levágtam

Enyém már szárad, mert egy darabig nem megyek
Jó estét!
akkor meg mit tökölsz vágd le azt jo napot ha megnézed a mostani motorokat már alig van rajtuk idom, ez a trend...

amugymeg száradjon le a péloja annak aki ma nem motorozott..

teszteltem a new nyomokat... mit mondjak finom lett van benne pár fincsi...
erre én is gondoltam..mert pont ott tört le ahol semmi lyelentősége.. az oldaltábla 1/3 ad részénél.
Használd egészséggel
Már így is sokat segítettél ( tippek, trükkök, tanácsok )
pfuuuu de kész!
http://www.youtube.com/watch?v...
CSAK NEKED!
Ki mondta hogy a Cola nem okosít meg?
mult héten elég kacat időt fogtatok ki... a héten viszont fuull tropus lesz megint... gyertek most.
én nem tökölök ilyen szegecselős, gorskötözős megoldással... levágon flexel formára.. igy egyre frisztájlosabb a verda...
A mólón meg sosem volt senki,csak mi
Hehehe Megfeküdte az enyémet is pár zaba

Már nem szegecselek, a gyors kötöző gyorsabb, egyszerűbb, könnyebben cserélhető
Cserébe mit tegyek a motoromra?
Vagy elég "reklámnak", ha a polóban motorozok?

Szóljál, ha tudok valamiben segíteni
nem ment el hozzád ebédre.. kihagytad a valentin ebédjét
meg van a magyarázat is..nem mentem el mert...féltem hogy túlságosan megfekszi a gyomromat..a sok nehéz kaja...
pedig hidd el finom kis pálya...legalább is tavaly finom volt olyan igazai bemelegítős a nagyobb lakomához
szali.
már megoldottam..csak annyira ajánlgattad mondom akkor kűdd..de mintmondom kész...jobb mint az auchanba(azaz új cora az viszont itt szegeden az auchan)

déw terminátor farokidom..hát az olyan mint a te idomszetted ... kissé viseletes és ezért meg lesz lemezelve...élő szöveg a fém vázon
annyi volt hogy mikor odaértünk a kocsihoz ...né má...ez a rajtszámtábla félig el van repedve. pont azona za oldalt ahol amúgy is már heggejtve van...mondom megheggejtetem... de az vagy2 ezer..10ért meg újat kapok... a lemezelés meg erősebb meg ocobb illetve már úgy is kisse ganén néz ki szét van karcolva...(betonkeverő filing ezen is bejátszik az év végére..akkor mondom belefér hogy 3 ft nem költök rá..vagy majd új lesz ha teljessen kinyírom
ami most új lesz bele az a ..benzin..újat kell bele rakni mert a régi
Nem tudtunk,amikor még beszéltünk,nem tudtuk,hogy nagy családi vendégség jön,azt így elmaradt.Örültem neki, gondolhatod ,de jó volt aaaa minden
és nem jöttél hozzám...
viktor.
tévedtem. nincs plusz csapágyam. vegyél egyet hazafelé menet.
3. krávé
Jó estét Hézagolásos baj van ottan ecsém,ha más nincs Nédd meg normálisan,lassan,tökvakarósan .