Őreg van nálam egy Airoh motherfucker helmet!
M es kb felkete törött a slide je neked adom nem sok pénzért annyiért amennyiért szoktam 0HUF !+ajnándék választható gyümölcsös sör citrom/narancs/grapefruit stb...
nincs mit több tiszteletet
nem ment el hozzád ebédre.. kihagytad a valentin ebédjét
meg van a magyarázat is..nem mentem el mert...féltem hogy túlságosan megfekszi a gyomromat..a sok nehéz kaja...
pedig hidd el finom kis pálya...legalább is tavaly finom volt olyan igazai bemelegítős a nagyobb lakomához
szali.
már megoldottam..csak annyira ajánlgattad mondom akkor kűdd..de mintmondom kész...jobb mint az auchanba(azaz új cora az viszont itt szegeden az auchan)
déw terminátor farokidom..hát az olyan mint a te idomszetted ... kissé viseletes és ezért meg lesz lemezelve...élő szöveg a fém vázon
annyi volt hogy mikor odaértünk a kocsihoz ...né má...ez a rajtszámtábla félig el van repedve. pont azona za oldalt ahol amúgy is már heggejtve van...mondom megheggejtetem... de az vagy2 ezer..10ért meg újat kapok... a lemezelés meg erősebb meg ocobb illetve már úgy is kisse ganén néz ki szét van karcolva...(betonkeverő filing ezen is bejátszik az év végére..akkor mondom belefér hogy 3 ft nem költök rá..vagy majd új lesz ha teljessen kinyírom
ami most új lesz bele az a ..benzin..újat kell bele rakni mert a régi
M es kb felkete törött a slide je neked adom nem sok pénzért annyiért amennyiért szoktam 0HUF !+ajnándék választható gyümölcsös sör citrom/narancs/grapefruit stb...
nincs mit több tiszteletet
Enyém már szárad, mert egy darabig nem megyek
amugymeg száradjon le a péloja annak aki ma nem motorozott..
teszteltem a new nyomokat... mit mondjak finom lett van benne pár fincsi...
Már így is sokat segítettél ( tippek, trükkök, tanácsok )
CSAK NEKED!
Ki mondta hogy a Cola nem okosít meg?
Már nem szegecselek, a gyors kötöző gyorsabb, egyszerűbb, könnyebben cserélhető
Vagy elég "reklámnak", ha a polóban motorozok?
Szóljál, ha tudok valamiben segíteni
meg van a magyarázat is..nem mentem el mert...féltem hogy túlságosan megfekszi a gyomromat..a sok nehéz kaja...
pedig hidd el finom kis pálya...legalább is tavaly finom volt olyan igazai bemelegítős a nagyobb lakomához
már megoldottam..csak annyira ajánlgattad mondom akkor kűdd..de mintmondom kész...jobb mint az auchanba(azaz új cora az viszont itt szegeden az auchan)
déw terminátor farokidom..hát az olyan mint a te idomszetted
annyi volt hogy mikor odaértünk a kocsihoz ...né má...ez a rajtszámtábla félig el van repedve. pont azona za oldalt ahol amúgy is már heggejtve van...mondom megheggejtetem... de az vagy2 ezer..10ért meg újat kapok... a lemezelés meg erősebb meg ocobb illetve már úgy is kisse ganén néz ki szét van karcolva...(betonkeverő filing ezen is bejátszik az év végére..akkor mondom belefér hogy 3 ft nem költök rá..vagy majd új lesz ha teljessen kinyírom
ami most új lesz bele az a ..benzin..újat kell bele rakni mert a régi
tévedtem. nincs plusz csapágyam. vegyél egyet hazafelé menet.
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/w
atch?v...