Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a mottó az lenne.
az ország mottója az lenne
ezer érvem van arra hogy 100évig börtönben üllj..
azaz: száz évre ezer érv
lyaúreggel.

ezt a témát hogy lelöni miko kijön a boltból ezt... komyolan ezt bevezetném mielőtt a tŐr-wény-sértés megtörténik.

például...
az ember vesz egy nAAgy erős ezres gikszert...na akkor a gyÓrshajtás az már boritékolt...ott mikor megvette átül a másik asztalhoz a eladóbácsi után..
az asztalra kiírva.. közúti ellenőrzés...
már nyomnám is a 300ezres csekket mert a motornak anniy a vége ugye..meEer minek vesz olyan motort ha úgy sem praúbálja ki...ugye? németországba...nem nem.
amerigába..nem nem
itthon 300al akart a pécsi szerpentinen lökni....
szóval.. kilóméter alapúra tenneém a büntit és ha mondjuk évi szenten megy egy 10000km akkor ebből 1000km tuti hogy a megengedett sebesség töbszörösével megy..ugye
végül is ezt a benzinkúton a legegyszerűbb..beállnak a kroccos utánfutóval..tályvéfdelmi birság... benyaliter alapján...
beáll a hajabujával...közúti birság..beálta subaru ingprézályával...közúti és földúti bíírság...
lézerblokkolót vesz a boltban...már eleve a gyorshajtásra utazik...na ezeket tényleg lelőni.ha eg állami autóra rakja..kirúgni és lelőni.
mert csak a nnak szabad gyorsan hajtani legálissan aki belefektet 60ezret?
vagy..a rendőr gyorshajtó csakk mellé annyit mondan...figyu agciós lézerblokkoló van fele ennyiért ez igy 150 a következő birság felét megspórolom neked buzi ha veszel tőlem egyet... van is egy a rendőrkocsiban...
szóval ha én viktor lennék a főnök..csúnyán benyalná mindenki. . .

igy most csak azok nyalják be akiknek kigyullad valamilyük vagy balesetet sdzenvednek..ugyani mióta a katved átvette a riaszások elrendelését...7-9 perc még a telefonhivástól számitva mi megkajuk a riasztást...
egy 10km tásvvolságban lévő falu..ami azért nem sok.. 10perces menetidővel 2 perces elindulással 9 perces katvédelmi időrátéttel..21 perc... ez eddig 12 perc volt...
és joggal kérdik a parasztok mostanság..há hogy a picsába csak most értek ki.. 20 perce szóltam....annyi idő alatt biciklivel beérek a tűzoltóságra..na akkor ez hogy van?
ez nem volt mindég igy de kb 1 hónapja erőssen igy van.
.ez lyaú igy?
Helyes!
Megnéztem a riportot, szerintem nem erdész bá itt a ludas, hanem a "lakosság", a rendőrökben nem csalódtam, önszántukból nem csinálnak ilyet, ők leszarják az erdőt, nekik csak a közutakat kell rendben tartani viszont ha a "lakosság" bejelent/feljelent, akkor biza ki kell menniük erdészbát szerintem már csak utólag szedték össze a riporthoz a nőci helyében nem lennék, aki a végén nyilatkozott, biztosan szerethetik most páran...
Természetesen a motoros is lehet ludas...komolyra fordítva motoros oldalról, kompromisszum az kell, különben lehet ez a vége Tájvédelmire senki ne menjen, túristautakat kerülni, ahol túráznak/nyársalnak, stb., kocsi van oda ne, hátra arc és go másfelé, vadászokat nem zavarni már este, lovasokat elengedni motor leáll, ha netán gyalogos, nem nyélgázon menni el mellette, stb. mindenki összerakhatja
Természetesen ennek ellenére is lehet akinek zavarja a fantáziáját a motoros az erdőbe, de sok műanyag palack, amit széthagynak az meg nem

Na arra várhatok, nem baj majd csak ráérzek valamikor erre is
Jó reggelt!

Látom volt meló
figyu a hely jó.
egyszer úgy is lejutunk oda... és ha teljessen legális a történtet ahogy irtad is..akkor még karácsony előtt találkozunk(onnan fogjujk tudni hogy legális hogy fehivjuk a natara kétezer nudiszövetséget és megkérdezzük..szabad -é..és ha igen megyünk
rendszám tŰŰkör forgalmi jogsi eücsomag ...és a falu szélén direkte belefutunk közúti ellenőrzésbe és ott is lekérdezzöük a dolgot..és ha fuck-abát(fak-abát is azt mondja igen mennyetek jó utat széles mosolyt...kerek bukszát..pénzben pinában egyaránt..akkor ott mi megyünk és meghódithuk a helyeket.
egyszer..
talán..
ha lesz ilyen...
addig viszont álmodni sem merj róla..hogy lemegyünk a széles törvényi keretek közül
nem szab őket bántani..
igazuk van..a sok hülye motorostól alig lehet kilőni a vadakat mert elfutnak.. meg az ifák is elakadnak a nyomaikban..
agyrém az egész.. én ott kezdenémktm kereskedés. .aki ide bemegy alkatrészért az csak is bitang természetkárosító lehet...ugyhogy a boltból kijövőket azonnal lelőném..persze ha van krocc liszence akkor az kivétel..a többit ölném le.
azaz a pár rendes csávó aki nem sért szabályokat.. azok ha bele esnek is a szórásba istenem... a háborúkban mindég vannak vétlen áldozatok is
kabát alatt protektor ing,van könyökvédője is.....ennyi a minimum,na meg a kesztyű
1x úgyis motorral megyek fel ide
Ezt a marha riportot Persze amikor falvakat mos el eső után a patak, akkor bezzeg nem mutogatják az erdészet által kitermelt fákat, amik már nem fogják meg a vizet így szépen elmos mindent az ár...
a biztosítók helyében az összes ilyen káresetet ráverném az erdészetre, mert nem körültekintően kezelik állambácsi által rájuk bízott területet, ilyen hír bezzeg még sose volt a TVbe...
Szóval ez se erről szól, hanem a motorozás kinyírásáról, erdészbá szólt a TVs haverjának, összedobtak egy cikket, meg elkaptak X csóri motorost...mondjuk mi számít tájvédelminek? Ha megnézed a Natura2000 jogszabályt, azt mondja kisezerszer, az nem tájvédelmi, még is leírja benne ennek ellenére a tájvédelmire vonatkozó jogszabályokat kell alkalmazni...egyébként egy nagy kutyvasz az egész Natura2000 jogszabály
Ez is csak arra volt jó, hogy akik kijelölték, azok felvették érte a jó nagy zsét
Természetesen tisztelet a kivételnek , nem akarok általánosítani, hogy minden erdész hülye
az mondjuk vicc kategoria...a buszállomáson mi a természetvédelmi dolog... a sok beton meg aszfalt...

én a legjobban ettöl a naturha szartol vagyok lehülve... beszarás egy semmitmondo megfoghatatlan üres szar az egész... semmit nem csinálnak csak pénzt akarnak zsarolni mindenhol mindeféle szervezettöl...
érdekes modon külföldön az ilyen semmit mondo szarokat is meg tudja regulázni a hivatal... nálunk nagyobb hatalmuk van mint bármely más hivatalnak... most ez hogyan? kibaszott balkán...
hát nehéz nem bemenni mert pl. nálunk a házunk is benne van ...meg a buszvégállomás is nagyjából....

ja és a városközpontba van a házam...a mértani közepe a városnak ...
Dew én nem kapcsolnám be a helyedbe a skypot... jobban jársz... aztán majd ne mond hogy nem szoltam...
megnéztem a video tárban... igazi semmit mondo riport volt... nyilatkozta az erdész ember hogy nagyon zavaro a motorok zajhatása, és erozios hatása..mindezt ugy hogy a háta mögött volt egy 40 méter hosszu 3 méter magas farakat...

biztos azt a herripotter termelte oda... varázspálcával huss und pöcc...

mondjuk aki bemegy a természetvédelmi területre és ott megfogják az meg érdemli a büntit...
déwid..
skype?
egyébként te csinálod jól! No kép, no video

Így belegondolva részemről már túl sokat vizualizáltam , ha netán titokolvasó zöldmajom felismeri a helyet, akkor beszopathat olyan szurdokba, ahol csak az elején meg a végén van kijárat.
Bár részemről úgy gondolom a saját elvek által senkinek nem basztatom a hobbiját, aki meg elvből pekkel a motorosra, az bekaphatja tövig
Egyébként tuti nem állok meg senkinek így utólag is sorry a békésnek látszó integető túristáktól, akik még lehet a mai napig ott kolbászolnak az erdőbe, mert eltévedtek
Remélem úgy lesz, hogy kitanulom
Koppra tettem én is a gázt az aljában, még is kevésnek éreztem a tetejére a lendületet 2. ba, így inkább eldöntöttem amíg nincs gyertya.

Az a Cered, stb. környék már rég nem jó hely motorozás szempontjából, űzött vad lett a motoros, tavaly tán még endúrós rendőrök is voltak arra felé.
Mondjuk lehet ezek tényleg tájvédelmin mentek , tán az is van arra nem csak natura2000 faszság

Ma én is láttam egy fehér lada nivat, de mentem arra megnézni kik azok mit csinálnak, csináltam egy pirulettet és mentem másfelé
Dew,egy ASiawing lx 450 el ,ugy mennel fel mint az alom
Dew, majd szali megmutatja neked hogy kell rendesen rajtolni egy feljáro elött 2t-vel... kb ugy hogy visit az erdő mint atom...

nem kicsit...nagyon...
Jobb estet!

Salgotarjan kornyeket mondta az m1,meg vedett teruletekrol beszelt.Egy ktm t vittek el,az latszott a kepen.
pont most volt a hiradoban hogy valami ipoly térségben lefoglaltak három krossz motort.. de lemaradtam a hirröl... csak a végét láttam..
én pálya épitősre raktam a figurát,.. tul lightes lett a wellnes völgy olyan robogos kiscsoportos ovodás szintü...
szoval ami száraz kidölt fát csak találtam fent az árok tetején azt mind beleszortam...

mostmár alakul...