Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Májer... ez találo...

kis név magyarázat...:
A Mayer (Maier, Meyer, Meier stb.) nevek a középkori latin major (villae) 'uradalmi felügyelő' kifejezésből jönnek, a németben jelentése 'intéző, jószágigazgató, gondnok; (paraszti) haszonbérlő, (nemesi) örökbérlő' volt.

bár szerintem Viktor helyes megszolitása ...Ja voll Herr Obersturmbannführer...

csak mert azért a Reichsfűhrer (népvezér, birodalmi vezető) kifejezést már erősnek tartanám..
Jó reggelt!
Zoli ennél tömörebben már nem is tudtad volna leirni a véleményed...
kv
dehogynem. állandóan leakad emaitt a lábfejem kanyarban és kitörik. de leszarom. mert van nálam egy kés,szikszallag, és egy darab drót. ezek segítségével szoktam visszaragasztani, meg egy bottal. és megyünk tovább. amúgy csak vicc volt ,nem így szoktam ülni. mostanában főleg sehogy a legjobb .
jó reggeltet,asszem ma megint pancsi-nap lesz,jó idő van már most,itt ez ritkaság
lyaúreggelt.
manka a kép faxa
de ez nem kátélyem felizsmertem..ez szaga kaki..illetve kaga szaki

laca...
az tuti ekkora arszokkal nem sűrűn találkozni... erdőben szinte soha...(oda nem járunk az veszélyes..a sok szigla meg gajjak meg még meredeken feeel-le..a sárban

mondom a sárban... itt esett nálunk egy 8mm de kint a hegyben még most is esik
és úgy mutatja hogy alurrók karánsebes felől jön..még mennyi azt nem látni de ott tegnap du öt óta rendessen esik.. az szerintem már most meg van 15mm ami ha eláll is vasárnapig jó talajt igér az száz100alék
de ez nem ált el... holnapra mega-gyig sarat

laca .
a teknikáddal semmi baj..jó az csak neked jó legyen.
amúgy a fullosan boka alatt van a kábtartó!tehát 2/3 előre 1/3 van hátra!
ahogy szali is irta a tankot nem mindég szorongatod hogy a motor tudjon kavillálni..de a lábfej az kifelé ne áljon mert úgy letépi valami mint a szart.
de ha akikkle jársz azok nem igy csinálják..akkor te sem!mert kirepülsz a bandából mint a jughurtos erjedt szilva az ánuszrózsán át.

amúgy nem kell szarni szali is csak ugat itt a fórumon nem harap...mondjuk a zarándban tépett már szét megfáradt motoros csordákat IS
a szó átvitt értelmében szólva képletesssen valójában
láttam már menekülö társakat...
amint elmaradtak a következő patak bejártanál....elmenekültek pedig oszt ott vol0,5 egyházitól kezdve.....
kecskemét
kv
morgenny!
te, én nem pipiskedést írtam, hanem talppárnát, nem paplant párnát, tudod?
de szívesen látunk, úgyis szerettem volna valami májertől tanulni motorozási technikát, mert van mit tanulni sajnos
ez az állás dolog, nekem tök mind1 ki hogy csinálja, mivel isten nem áldott meg velemszületett tehetséggel kénytelen vagyok nálam tapasztaltabbak véleményére adni. és olvasni dolgokat, mint pl amit linkeltem, azt biztos nálam okosabb ember irta. bár nálad biztosan nem lehet nagyobb császár , szóval inkább rád hallgatok és állok telivel
egyébként én rugalmasabbnak érzem úgy magam és amikor váltanom vagy fékeznem kell előrébb rakom a lábam, de mondjuk az én szintemen ez teljesen mind1 mert ennél sokkal nagyobb bajaim vannak
nálunk nem tiltanak ki, mert mi nem vagyunk ilyen veszekedős népség ám, szeressük egymást békében boldogságban
vasárnap jönnek a cimboráink és csütörtök estig maradnak
ha kíbírják addig itt,bár szerintem tetszeni fog nekik minden
jaa,az is volt,szex az mindennap van
pont a lényeget hagytam ki
Egészségedre!
viszont még a szentháromság hiányos
ma minden volt,pancsi...motorolás....a nap végére meg iszom egy sört,mert miért ne?
egeszsegetekre
ezt láttam ma nektek,eszembe jutottatok róla
Itt nem esik, de én nem bánom, nem hiányzik

Jó hajtást!
na ez a sarkas még furább, mint a lábujjhegyes, de ha neked így jó a lábam az nekem is kifelé áll, nehogy fékezzek vagy váltsak, amikor nem kéne, cserébe volt már, hogy megakadt földbe és kifordította a térdem

Neked nem volt még ilyen térd kicsavarás e miatt?

de azt elfelejtetted írni, hogy azért ülsz így, mert a szőke erdei sellő, akit lekaptál a Valentin-ebédjénél, mögötted ül

Csika meglátogatott már?
Jó estét!
A változatosság kedvéért a gázkarom is le volt törve
de majdnem minden javítva
az tök jó.
küldted az sms-t.... én meg bevállaltam a pénteket.
az király..csak szombat reggel fél nyolcig

ugyhogy nekem csak egy dély...és itt 150kmre...szőriában..
onnan jött ez az eső is.. szépen megázott..ha holnap is igy lesz... akkor ott lesz jó talaj.

a halál feljáróra csak vicceltem gyagyás... viszont a lábujheggyel a lábtartón..mert akkor magasabbra tudsz kinézni a bozótok közül texnika az biztos állat