Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Időjárás jelentés: egész éjszaka zuhogott, most is borús.
na elmesélem a legutolsó endúrós nagy talit.
sÁlgópolcon ...
ŐŐŐ illetve sÁlgótarlyányban 23 an taliztak a renydőrökkel... ebből három átadta a motorgyát a fhŐrendőrnek... illetve egyet rabosítottak...mert thúl-szár-nyalta(túl a száron nyalta érdekes egy szóösszetétel)a fhórumetikett legalapvettőbb szabájait..pl.földúton megyünk.

szóval vannak itten talik..pl most lesz sirokba is..de ha eszembe jut sirok...
mert nem megyünk..pedig van érvényes hegymászó jegyünk is...de azért holnap kimegyünk remélem a lacáék országába..csak mi nem csinálnánk mást csak zarándolnánk
a sárban kapratnánk...
a taknyon lökném fölfelé az öt20onötöt mint a szolyúz űr szondát
mostani gumim 15mm bornyú bütykökkel úgy fogok haladni mint a gondolat
asszem most hétvégén lesz itt a szomszéd faluba Balatonkenesén a motoros találkozo... akkor már ott is csinálhatjuk..
ja minden fórumos nevezzen be és ott megtartjuk a csopperesek között a fórum talit
na elmentem van dolgomra... találjátok ki hova menjünk...

lehet be kéne nevezni sirokra..?
Titok olvasó nem tud jönni mert titkos e hely
Annyira hogy még mi sem tudjuk pontosan Na jó ez csak vicc volt mármint hogy nem tudjuk hova.
Nekem is tuti a messzi messzi galaxis! Csak ott nehogy bajság legyen
na ott milyen jót lehetne motorozni már csak teleportáló kéne hozzá
a hely a klingon bolygo...mesze egy távoli galaxisban...
Ja meg a legtöbb sötét zöld, meg szigorúan védett tájvédelmi körzet
nem számoltál a titok olvasokkal.. tutti jönnének titok motorozni..
Részemről benne vagyok, csak a fővel szerintem gondok lesznek, mivel messziről jönnek az emberek, nem hiszem, hogy egyedül megindulnak Romániába, hanem inkább társakkal, akik esetleg nem is fórumoznak, bár talán még az lehet, hogy menet közben felszedik egymást.
Ha Ronis startolna Blacsiról Szeged irányába és tesz egy kis kitérőt, akkor Raaaynek van futója, oda én meg ő fel tudunk pakolni, s akkor mennének 3 an így. Többieket nem tudom.
Ja meg azt se, hogy Ronisnak ez így jó-e?
Persze a helyet nem ártana sejteni telefonban
én a pilisre szavazok, Zolinál..az mindenkinek középen van ..mármint országilag.. ééééééééééééssss.. mint tudjuk ott van a föld szivcsakrája..
Mi már Viktorral ezt beszéltük,és már néztünk is ki egy tök ismeretlen helyet
Szerintem pedig nem összeegyeztethetetlen,hogy egy páran talizunk
A létszám pedig max 8 fő lenne,úgy érzem ,de lehet tévedek
Dew max 4 fő az meg sovány a fórumozók számához képest
Viszont ha te tényleg komolyan gondolod, akkor bányádba lehetne szervezkedni időpont ügyileg, de szerintem csak telefonon, ne itt a 9millió titokolvasó előtt, mert akkor tuti még a bányád is tele lesz sötét zöldekkel aznap és kitalálják majd, hogy homok lazításért lefoglalják a motort
szerintem ezt összeszervezni nem nagyon lehet, mert találni olyan hétvégét és embert ami mindenkinek jó, azt nem tudom lehet-e
Helyileg tényleg nem tudom Ronis mit szólna, ha vagy 10 ember minimum menne hozzá motorozni?
Konkrét nyilatkozat? Vagy Viktorékkal kimenni Románba a szállásukra, ha még van ilyen?
én már mondtam jöhettek ide a balatonra, viszlek titeket egy lighteset a bakonyi sziklásban, meg ott a homokbánya ott is el lehet lenni sütögetni egész nap , a strand tele van bulákkal..szánsáj -perec-bikini triumvirátus...
vagy mondtam menjünk zéé-hez de ő meg titok olvaso, nem válaszolos lett..
vagy javasoltam Dew-et, hogy kiegyük a hűtőjéböl... ott is fasza a környék..
Köszönjük az elméleti oktatást
Jól sejtettem, hogy ezt a sarkos dolgot nem gondolhatod komolyan, de rákérdeztem, hátha ebben van a titok
amugy ha már ennyi oltogatás megy lacikának helyes lábtarton valo állás témában.... azért leirnám ...(a titok olvasok részére..:) hogy MOTOCROSS-ban tényleg sokan csinálják ezt a tipusu lábtarton állást..pl Kori is.. merthogy dolgozik ,rugozik a bokád is, plussz jobban tudja magát előre tolni...
nade amig a dolog műkszik egy fasza krosszpályán ahol minden kanyar és ugrato ugyan ott van évtizedek ota, addig ez a technika enduroban sose működne a folyamatosan változo, kiszámithatatlan terepviszonyok miatt.

na leirtam tudományosan a dolgot..

kicsit hasonlo dolog ez mint a leatt brace nyakvédők.... amig krosszban marha jo dolog, merthogy van folyamatos fasza menetszél, nagy a tempo, általában ritkán esnek, de akkor nagyot.. ezért szinte kötelező...
addig enduroban szinte senki nem hordja (1-2 kivétel van), még a legjobb profik sem mert zavar a fel-le nézésben, feljárok-lejárokban, és mikor nincs tempo, iszonyat megfő a fejed a sisakban, mert lezárja alulrol a szellőzést, az igaz hogy enduroban többet esnek az emberek de azok álltalában nem nagy esések, szoval inkább kellemetlen és hátrányos, mint segitő védő cucc...

aki nem hiszi járjon utána..
Jó reggelt!
Arcok!
Ez a fórum tali nem igazán szerveződik!
Igaz mi Viktorral már ha kell, ki is találtunk mindent
Penge lenne valami jó helyen lenni,ha lesz egyáltalán!
Sokan lapítanak a témáról,pl: Viktor és Ronis
Sajnos én még nem
jahh ilyen menekülőket én is láttam már ott nálatok, pedig nem vagyok minden héten ott... azt se mondták ukk-mukk-fukk... hátulrol gyorsba elkanyarodtak másfelé...
szeva..