Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze 12 éve semmi gond
Csináltam 1 baromságot, aláírtam adóstársnak ez miatt vagyok bar-os, de most fizeti ( most válnak és nem toom mi lesz ) no ezért nincs semmi a nevemen, és a közjegyző javasolta az itt lakásos szitut , szért ha gond lesz csak a fizumhoz tudnak nyúlni, ( no ezért nem lesz házasság ). ígyse úgyse lesz semmi ha külön megyünk, de nem megyek a falnak
ha tényleg esik majd és el is megyünk ... akkor lehet egy csavaros gumit rakok fel. ott lehet bármit nem tilos. szerintem a kis csavarok fognának azon a sima kövön. bár szalai gergő pár éve azzal ment és nem jutott túl magasra. mondjuk akkor por volt.
Ha holnap kimegyek, szerintem ez lesz, ami a sarat illeti
Szerintem Sirokba ti sárba másztok, már csak az a kérdés mekkorába, kivétel ha 40 fok lesz hétfőtől, de nem úgy fest...a felső sziklás része olyan lesz mint a takony, azaz rakjál fel valami jó gumit, ha meg akarod dönteni a 95M es rekordod

Próbáltalak dekódolni, de nem sikerült teljesen.

A lényegi kérdés, most jól megvagytok?
Eső szakad már megint, itt is nekem már tele vele a tököm, lehet holnap ki se megyek, mert tök értelmetlen ilyen gumival.

Szobába kandallóban? de konyhában tűzhely felett is lehet

Jó a kondid , 3 óra/2L az semmi, nekem 30 perc és 3L
Estét!
5 órán keresztül varrtam a 2db csizmát
jobban elfáradtam, mint a tegnapi motorozásban, csak most agyilag,
ez a belülről kifelé vakon, tűt a lyukon érzésre átdugdosás agyrém.
Süsd + a mikróba
Itt már 1 hónapja nem esett vagy ha igen összesen 1 pohárnyi
Csak a pormotorozás van
itt is esik , elmosta az esti szallona sütögetős partyt...

viszont egész délután motoroztam, jo küzdösre sikerült kis helyen tömény szado, ugy megittam 3 ora alatt a 2 liter vizet mintha abbol akartam volna tudást meriteni...

12 éve együtt élünk,
de nem akar hozzám jönni, én sem akarom elvenni ( ámbárlistás voook így is + úgy is ússzon minden )
semmi sincs a nevemen + csak 1 hiteles otto, és csak azért lakok vele mert már rég szétmentünk csak megengedte h. itt lakjak amíg nem took elköltözni.
amúgy meg egy hét alatt mocskos sokat változhat ha 6 nap meleg lesz akkro mgent csak porzik..de ha monyjuk jön a monszun amiről beszéltek... szerda csütör-tökig akkor az lyaú..naggyon lyaú
déw.
akkor nem lesz por?
remélem is..a porban 3-4 en is simán feljutottak a sárban legalább lesz kihíwás
Neked jó pancsolást!
Motort vigyél, mert idő lehet alkalmatlan lesz pancsolni, akkor meg megesz a fene ott a Balatonnál
Láttam a csekket, neveztetek Sirokra
Nektek egykeréken kell megoldani bár ha így folytatja, szerintem tavalyihoz hasonló kapirgálós történet lesz
Piszok nagy sár van errefelé, de mivel nektek ez bejön, gondolom így jobb lesz a siroki buli is
Akkor felhőszakadás volt az éjszaka, hogy elmosott mindent a Mátrából nem látszik semmi, nagy felhő az egész a párától, sajna a motoros cuccom is kapott, amit kint felejtettem száradni a tetőn
Így ma mosónőt játszottam, egyébként is ráfért már a víz jó fekete volt
Most meg megyek csizmát varrni, ha már ilyen jól megcsinálják, hogy szétszakad mindenhol

Útkeresés majd holnap, ha kiszáradnak a cuccaim
Jó napot Motorosok!
Látom megyen az esküvő ezerrel Zoozee majd meséld el, elmenekült-e a vőlegény

Szerintem sincs semmi értelme, aki úgy dönt éljen együtt a nélkül, addig legalább működik a kapcsolat,de utána
Szerencsére megúsztam , többet nemigen kérem meg senki kezét
most nézem... mia faszt csináltk itt mikor motoros kajakos idő van?
mindenki mennyen a dógára
bezzeg déw nincs itt.
valamelyik katlanba épp keresi a legjobb megoldást
na bepörögtetek ezen az zozi esküwőn mocskossul
higgyétek el kell az..bálintnak is volt...raksnak is..nekem is..bár csak ne lett volna...most épp válni akarunk...... az egyedül neveli a gyereket anyukák valami 50ezr ft körül kapnak a gyerek miatt mert egyedül nevelik....erre jó a házasság..hogy utána elváljunk hogy a gyerek több pénzt kapjon
és a vajdához is készülünk... cigány akarok leni... átneveztetem magam orsósnak..aztán meg orbáncnak.. arra a névre amúgy is csak dől a lóvé
a gyerekemet meg kolompár rafffalyellónak fogják hivni...mert azé is jár péz ha kissebségi többség vok

a megfejtést irta mavali hogy kinek köll a Zesküwő.
ha át annak az egy nőnek mert az meg mutatja a többinek aki úgy rohant odáig meg visssza hogy jaly lyaj eskövöre megyünk..lyaly kéthétig ruganézegetés...hogy az esküvőn a barátnők nehogy beugassanak...

az hogy megcsinálják a parkolóba az nem baj.. az hogy leszopat a vőlegeény egy másikat az mg csak azér van mert épp jókor volt jó helyen.
ezt hivják igaz barátságnak
tavaj próbáltuk a puskát vitorlás hajóról. de csak azt a szar kis színeset tudtuk vele leteríteni. az meg ehetetlen szar.

ami finom az a szardínia, de azt annyit fogok amennyit nem akarok. a tengeri keszeg is jó de azok mélyebben voltak. mire leért volna acucc a szardinia széttépte. pedig azok közt voltak nagyobbak is! na majd idén kicsit ügyesebb szettel megyek.
próbáltam horoggal,kagylóbéllel,kicsii tintahallalRapala ááá semmi Rab sz nél semmi csak szigonnyal ilyen 2-3 kg s akat átviszi mint a szart azzal érdemes de a kocsiba dugd el az ülés alá meg ne a strandon mi is kimentünk motorcsónakkal meg ilyen öblökbe de ott fasza még polipot is löttem
Ez a legjobb
Lancellini amugy olasz
Adrián van Sárgauszójú tonhal
Makrela
Szirti sügér
Tengeri keszeg
Declaton Budaörs Szigonypuska 30ért má van horoggal sose fogtam semmi nagyot
vagy mondjuk raffael fatime... vagy kolompár jenifer...
háát.... ennek tuti az a vezeték neve hogy stojka, vagy atyimov, vagy lakatos,