Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nein nein nein ja voll (ezzel maximum teletankolják a kocsidat)

* jawohl ! ezt kell mondanunk a vezérnknek

hitler bemegy a moziba felemeli kezét ...és felkiált .. hely van ?

morgen herr ronis ....
mik ezek a német nyelvleckék? tanulsz németül mint állat ?
nem érdemes ...már úgyis jön a világvége... vagy már itt is van....

tegnap kecskeméten körbevittem a szemem ezen a legendás merkantil telephelyen a sok szerencsétlentől zs. uzsorás bankok által elvett jószág között.....hááát...
egy haveromnak szerelgettem össze egy lovat megvételre mert voltak bajai meg ha már ott vagyok kerestem motort magamnak is.... olcsón piperét..... van pár darab cucc ....de nem a világvége mennyiség....sok a szétrabolt szar ..... ill. új de semmitér mert hiába új nem ér semmit mert az újsága miatt drága...de azért ki lehet fogni egyet egyet ...lehet most sikerült egy ...
viszont autókból ezrével.....
a kúlwa életbe .. hazudtam ..a radar 22.00tóll mutatja és 3.00kor már nem esett
valami azt shúgja ..a mai nap nehéz lesz... ..
tisztára mint a tengeren lennénk úgy fogjuk magunkat érezni...elöl mennek a cápák a remény hal meg utoljára..
remélem nem én leszek az akinél lesz a "remény hal meg" . .
figyu..még alszom mert elég 6.20kor kelni...:-)
a köpŐ-nyegen..éféltől látszik a radarkép...az az esőhullám az arad felé araszolt el...nagylak irányából óvatossan csúszott délnek..kb70km széles és pontossan délről északra tart.
a szőriát az 4,45i mosta szóval ott kb kedden du öt órától... maj hajnal ötig szakad az eső....2-3 óra szünetel a tegnap déli órákban...
sHááÁÁr.. nagy shár... nagyon nagyon komoly shár..és ha kimegyünk akkor meg ott lesznek a shárkok is...
tegnap este volt koloonics györgy(angolul dzsorzs klúni ) sivatagi cápák cimű esőmentes nagy port kavaró filmje(a sivatagban kis port kavarni..ugyebár nem lehet...
ma lesz rommá niában a szögedi chápák..azaz seggedi shárkok...cimű nevetős-horror thőrténet.

laca..nem jelentkeztél...mi van veled..pedig hmv hely neked is pont annyi mint nekem...hát gyere..csak 4en leszünk ..ha kutya az utolsó pillanatban nem kutyázik vissza(mert olvasná esetleg hogy reggel 4 órakkor ott még javában zuhogott . .
csak nehogy akkora sháár legyen hogy előjöjjön az erdei sháárk
sAÁR..
lyaly de lyaú lesz..saÁR..fíínom sHÁÁR
jaly. szali..most nézten ez a délutánui boru a zarándba derüs esővel volt .. 20.30...fél kilengig esett aztán még délről jön föl nagylak vonaláig a felhőzet.
remélem reggel nem fog.
ugyanitt. eladó egy db komplett boyesen tuning membrán, házzal együtt. újszerü hibátlan. minden csatlakozójával stbstb... 2003-2012 ig sx-exc 250/300 ktm/ husaberg esetleg más keihin karbis géphez is jó. amcsiból lett behozva ,2008 as 250 xc n volt. robbantott ábrán rajta van a ktm partsban. a v-force alatti. ára 16000.-
rumc. nem hallottam ma a telcsit. egész nap zörgött a gép . ne haragudj ,ha holnap mentek jó hajtást. majd ott találkozunk.
ha tudsz olcsón pl15ezer körül.... érdemes kipróbálnod! de 0,5 nél ne legyen keményebb! kicsit hamar lekopik, ha kövön rúgatod ,de szerintem tetszeni fog. porban homokban ne koptasd el. viszont ha mégy még romániába szerintem érdemes venned egyet, ha amúgyis vennél akkora valamit.
szar.hahhahha
itt rajtam kivül mindenkinek olyan van
óóó egészen megkönnyeztem ezt a szívélyes hangnemet
na szóval mennék én de sajnos multirabszolga vagyok
szeptemberben tervezünk még egy utat, szegedhez legközelebb hol van olyan értelmes hely ahova érdemes kimenni?
az egyiken valami kenda gumi volt, nem volt vele semmi baj, sőt kifejezetten jól bírta. az enyémen mislen ácé 10van, na az viszont megadta magát rendesen, törtek a bütykök a köveken, meg csúszott is főleg a füvesen. majd néznem kell valamit helyette, metzeler 6 days milyen?
A tied is?
Jó estét!
Gurultam kicsit, csak lájtosat, jó nagy sár van, első kerék ritkán úszik fel, de most igen , az összes feljáróban a seggem az ülésen volt és volt ahogy így se ment fel
amúgy itt a fórumon megy az parasztság..az ekézés
pl ha valaki nem jól moind valamit valakik szerint akoor ezek írnak.. és irnak..és fejmosás van...
én is szoktam kapni...de ez van...bezzeg a titokolvasókk azok csak röhögnek a markukba ..amig ki nem jönnek velünk és ök is meg nem olvassák a valót..magukról.
pl van egy újrégi szikret olvasónk.. és az irásaimra egyből hita a petit hogy jönne.. jöjjön...ő pl eskisz nyusziöttel van mint én is...csak övé 1 nyuszi az enyém meg 5 nyuszi öt
de pl az ő tankja is 7 liter meg az enyém is... kár hogy neki az a 7 liter olyan mint nekem a 3,5 liter..
és lássuk be...3,5 literrel az esiksz 5 nyuszi öt sem jut tól messzire.
lya
akartam kérdezni..laca.
azt látom hogy az egyiki dr zn kenda 772 gumi van de a másik azon milyen volt?az kenda 760 vagy mitasz c-16..vagy milyen.. és milyen volt a hegyben..a szikláson és a füvesben?akenda 772 is meg a másik is.
peresze ha lemondhatod...
mert ha elmondod és ebbő lis egy nullaegész öt egyházi korcsmai bunyó keveredik akkor ..akkor inkább Neeeeeeeee
anyúúú. laca megint bÁÁnit.
persze elhivjátok csoreszt ő meg jó hogy szétüt
laca...nem ekézekkk ez nem parasztság...ez köcsögölés
de figyummagyarázd meg és megértjük.. volt már olyan hogy én mondtam rosszul..az esetek alig több mint97% .

laca.. msot komolyan nhogy bezsérwtőggy már...
holnap gyere... hmv helyen talizunk 7.30kor...
jöhet akár ki bár kivel.

amúgy meg voltam én már 0,5 egyháziakkal hajtani...a macskáson is...az lyaú hely. meg jakabon is..az is lyaú hej. az autópálya menneltt is -10 fokban..akkor takartam olyat hogy zakó
akkor te ott voltál..(én a zarándol vagyok..tudod a köcsög-ölő )
ez a beszéd Lacika...adjatok Viktornak..szereti...
azt keverem össze, hogy ki mit írt nekem, de most már egy életre rögzült, hogy ki szívja a véremet állandóan
nem mesélek én már semmit, mert csak ekézel
de ha meglesz az engedély a pályánkra elméletileg ősszel, akkor majd elhívunk a versenyre, hogy azt is megnyerhesd, -persz előre le lesz zsírozva - és lásd milyen kedvesek is tudunk lenni
bizony,ott lesz a találkozó
visszamennék nosztalgiázni
hívtak is hogy menjek de nem tudták hogy én már nem magyarlandban lakom
köszönöm a támogatást a Zari elleni, rám nézve teljesen esélytelen közdelemben
így legalább tudom, hogy nem teljesen hülyeség amit írtam, bár lehet, hogy nem ez a legjobb technika.
lefáradtam ettöl a nagyfalutol.... elszivta az összes csiii-met..
na olvasóim
a zarándba tegnap16 órától -8.30percig esett! úgy rendessen tehát ha holnapra úgy döntötök.. mehetünk por mentessen
igazándiból ez a fórumtali lyaú ötlet..és mindég találkozok veletek ..mindennnap
a szöveg is jó meg a duma is jó..meg vannak arszok mállyerek...műmálylyerekpl zari meg szali
bár én mindég keverem őket(pedig fölüre oda van irva a nevük . )
ugyhaogy a tali az adott.

te laca.
ugyan mesélj már...mi volt még ..ha képek nincsenek is de...