Jó estét!
Esztergályos reggel vittem a kosarat, délutánra megcsinálta, annak ellenére, hogy mondtam nem SOS
Kezdődhet a lemezelés projekt 2 csak most 0,6 os helyett 1mmel, így remélem nem fogja tudni beverni, csak 0,5mm játék marad a lamellának
szegeden a pincében ahol hidraulika cuccokat javít egy ürge. na az megcsinálja az újat bele 1500/db és rá is rakja a tengelyre. legalábbis ktm ét tökéletesen megcsinálta eddig. lényegtelen neki a márka szerintem..
Van egy ec 50 esem ajc kuplung karral szétment benne a tömítés hol lehet másikat szerezni? Még egy csak kizárólag tömitésekkel foglalkozó cégnél is voltam vele és azt mondták nem tudják legyártani mert túl kicsi.........
déw.
kafi a karcsúsított eremiksz...
igaza van bálintnak... mindenki egyre csak kárcsúsítja a mtorrajit.. ugyhogy ennek is beleférne ..csak az a baj hogy nekem ez a gyári ez nagyon tetrix
ugyhgy ma visszacsavarozom oszt ..terminátoridom..kivül csak 4DB 8mm átmérőlyű acélszinű kis pötyel fog csatlakozni..+ a repedés az kicsit még látszódhat.
Esztergályos
Kezdődhet a lemezelés projekt 2
hát igen az internet az internet, itt már semmi nincs biztonságban és aki vágja azt csinál amit akar...rosszabb esetben a zséket térítik el
http://index.hu/tech/2012/07/3...
kafi a karcsúsított eremiksz...
igaza van bálintnak... mindenki egyre csak kárcsúsítja a mtorrajit.. ugyhogy ennek is beleférne ..csak az a baj hogy nekem ez a gyári ez nagyon tetrix
ugyhgy ma visszacsavarozom oszt ..terminátoridom..kivül csak 4DB 8mm átmérőlyű acélszinű kis pötyel fog csatlakozni..+ a repedés az kicsit még látszódhat.
nekem legutobb azt harapta le egy éhes fa...
éhes fa..