Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom most épp ott vagy
Raaaay, megkaptad az utolsó levelem? Elképzelés?
na ezt ki kell tanulni.
Jó estét!
Esztergályos reggel vittem a kosarat, délutánra megcsinálta, annak ellenére, hogy mondtam nem SOS
Kezdődhet a lemezelés projekt 2 csak most 0,6 os helyett 1mmel, így remélem nem fogja tudni beverni, csak 0,5mm játék marad a lamellának
szegeden a pincében ahol hidraulika cuccokat javít egy ürge. na az megcsinálja az újat bele 1500/db és rá is rakja a tengelyre. legalábbis ktm ét tökéletesen megcsinálta eddig. lényegtelen neki a márka szerintem..
Van egy ec 50 esem ajc kuplung karral szétment benne a tömítés hol lehet másikat szerezni? Még egy csak kizárólag tömitésekkel foglalkozó cégnél is voltam vele és azt mondták nem tudják legyártani mert túl kicsi.........
Isti?

tőle lehet tanulni... mikor már nem csak ugy átmegy a gumin, hanem ugratonak használja...
fogok nemsokára...
Kik ezek a rosszarcúak?
Ma is motoroztál?

hát igen az internet az internet, itt már semmi nincs biztonságban és aki vágja azt csinál amit akar...rosszabb esetben a zséket térítik el
Jó napot!
déw.
kafi a karcsúsított eremiksz...
igaza van bálintnak... mindenki egyre csak kárcsúsítja a mtorrajit.. ugyhogy ennek is beleférne ..csak az a baj hogy nekem ez a gyári ez nagyon tetrix
ugyhgy ma visszacsavarozom oszt ..terminátoridom..kivül csak 4DB 8mm átmérőlyű acélszinű kis pötyel fog csatlakozni..+ a repedés az kicsit még látszódhat.
a hátso sárvédő még tul hosszu.. majd fog az is fogyni...

nekem legutobb azt harapta le egy éhes fa... semmi esés meg ilyesmi, csak becsuszott egy oldalazosban a hátulja egy fához az meg leharapta a felét..

éhes fa..
lehet jövő héten kiköltözök én is hozzátok egy pár honapra... csak mert mondtad hogy van szabad vendégszoba...
danke sőőőn..
Álljatok a lába ujjára azt húzzátok felfelé
de magasabb nem lett
Má vastagabb mint én
Tsókolom Hipp-hopp Üdvözlöm a Pézsma barátom
nííída,kik vannak minálunk