..ez hallatszik is ilyenkor!már mint a motoron!és hipp hopsz egyszer csak fent voltak.
és hogy ne töltsük az időt sok pihenéssel már mentünk is tovább
és már brummogtam is előre
+ ez a nem anyira nyitott dob ezzel könnyebben is indult
azért nem kell szarni nem tömtem be falevéllel csak a 42-3 mm es végcsővet egy 2cm hossazn 38mm re szűkitettem..ez a gyári végátmérő is..a mester zozi mondta
persze nem tudom, hogy Zari milyen, de hogy szívná az illető vérét az biztos, aztén így lehet jól összetörni is magunkat.
aztán azt veszed észre, hogy gyorsba fejlődtél
ha jól sejtem a leírásokból Viktor mellett meg biztos nem marad titokban a technikai rész, ott fog állni melletted és löki a sódert, mit hogy csinálj
, addig kolbászolt kifelé a farkasok territóriumából, míg pont a fészekbe kötött ki
mondjuk az sem normális.
Bár gondolom köt a titoktartás, azaz lehet hülyeség volt a kérdés
(legalább is remélem nem nyúltam bele a méh kaskába
ide a Mátrába meg főleg elég
az nálam pillanatok alatt elfogy mostanában főleg hogy ketten isszuk én meg a motor
bár lehet annyi a titka már csak akkor szabad inni, ha nagyon kész vagy és akkor is csak 1-2 kortyot?
mert akkor megent lereped
)
ja és tizen9es volt a kereke..
.
ütős bandánkból is az 50% nagy valószínűséggel alul marad
az olyan hogy bálintot fel kellett a támogatnom a végén még 2009ben amikor el mert még jönni rommániázni...feljött az oda csak a 3 dik lépcsőre mikor felért...hogy is mondjam azt finoman hogy nem kapott levegőt miközben a majd a saját nyelvén taposott...talán úgy: kissé megviselődött
csak mikor eldőlt a motorja már nem haragudott hogy segitettem neki felállitani.
..már mint a motort
)...de nálam erre is van ..megoldás...mert nekem még a kettő literből szokott lenni más-fél
utána még azt a kis szenvedés t a kempingig...sokkal jobban viselik
és kicumikázza a tartalmat...
lehet jobb, ha felejtős, mert csak elbaszom a ti motorozásotokat is, azt meg nem szeretném
nem érek rá , meg 5 pénzé ki nem megyek
, 2é még felfutni esetleg.
tudod, a remény hal meg utoljára
Majd figyeld meg a suzuki 2013ban újra piacra dobja az RMX250-et azokkal az újításokkal amiket most bevezetek rá
vagy kivihetnénk ottó redbullos tábláját és felszögelhetnénk a tetején egy fára. illetve felvihetnénk egy 20 literes kannában vizet annak aki feljut odáig.
izsmered tely is?
onnan lehet felismerni hogy sok ablakon nézett már ki
bár szerintem neki ez nem lesz nagy előre lépés..mert ő ugyan úgy megy a rigával is mint egy exc 500 fasztorival...de neki ez kell..mondjuk inkább mint a riga