Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennek örülök..van nyiregyházi ... ..inkább úgy mondanám közeli rokon ..nagy R...közeli hát hisz egy csecset szopunk már lassan 1,5 éve
izsmered tely is?
onnan lehet felismerni hogy sok ablakon nézett már ki és most egy 350 exc 6délyzivel veret..már holnaptól... ha minden igaz...
bár szerintem neki ez nem lesz nagy előre lépés..mert ő ugyan úgy megy a rigával is mint egy exc 500 fasztorival...de neki ez kell..mondjuk inkább mint a riga
Csak egyszer volt Budán kutyavásár- oda is csak vittek:-)

Az olvasgatást úgy értem, hogy mindenki ír mindenfélét, a szakmámban csak írásban érvényes minden-persze azok unalmasabb-minden párhuzamos, derékszök- emberek.
déw..
lehet hogy nem hiszed de tegnap párszor adtam át a tudásból...
de az ember úgy csinálta és láss ...eredményt lett is.

vagy megunta az ugatásom és már nem birta halgatni és egyszer csak fejött vagy már úgy sikerült csinálni ahogy mondtam ..ez hallatszik is ilyenkor!már mint a motoron!és hipp hopsz egyszer csak fent voltak. és hogy ne töltsük az időt sok pihenéssel már mentünk is tovább
de ne szarj volt hogy rám kellet várni...felértem és intettem is hogy gyerünk gyerünk... megy az idő és már brummogtam is előre
a kipufogó csendesités 100%os lett erős maradt ..felül még egy kicsit forgósabb..5dik ben jöt fel az eleje..hiszen volt neki ereje + ez a nem anyira nyitott dob ezzel könnyebben is indult azért nem kell szarni nem tömtem be falevéllel csak a 42-3 mm es végcsővet egy 2cm hossazn 38mm re szűkitettem..ez a gyári végátmérő is..a mester zozi mondta
és mivel az átmlérő csökkent igy a hangot sokkal finomabban eregeti..miközben az erő meg bődül ki belőle.. főleg felül érződik hogy a túl nyitott cső..nem jóirányba vitte a lóerőket..mert a ménes egyrésze eddig a kipufógócsövön távozott..igy meg most mind azt a D.I.D. VT2 láncot szaggatja...ami a tizenkilences csoda kerekem hajtja..ja és mondtam már hogy tök csöndessen
Nyíregyházi vagyok.

Sajna ezen a téren kevés az élmény, úgyhogy csak untatnálak benneteket. Csak poroszkálok:-(

Ebben a témában utazom, ha van rá energia.
óránként majdnem 2 liter, az igen
akkor te valamilyen mutáns teve vagy.
az biztos, hogy így tanul az ember, de azért vannak lépcsőfokok is szerintem, illetve voltam már olyan brigáddal, akik azt élvezték, hogy szopol mint a malac Máónika persze nem tudom, hogy Zari milyen, de hogy szívná az illető vérét az biztos, aztén így lehet jól összetörni is magunkat.
szeretek nálam jobbakkal menni, mert úgy lehet tanulni, de inkább a kicsit nyugottab vonalat kedvelem, Ő meg nem tűnik annak, persze ismeretlenül mondok véleményt
5L/8 óra és te lennél a teve?
Múltkor itt helyben, nem kint Romániában, 5 óra alatt töltöttem meg 3x a 3L es cumisüvegem
Szóval ha te teve, ezt nem tudom minek neveznéd

Pedig velük/jobbakkal kell menni, rögtön ki lesz tágítva a tűrőképesség meg a tudáshatár aztán azt veszed észre, hogy gyorsba fejlődtél ha jól sejtem a leírásokból Viktor mellett meg biztos nem marad titokban a technikai rész, ott fog állni melletted és löki a sódert, mit hogy csinálj
Ne aggódjál úgy is tudják a "nyomozók" ki vagy név szerint, milyen motorod van, stb.
Mai "önkinyilatkoztató" internet világában ez már nem nehéz kinyomozni emberekről...szerintem a facebookot is ezért hozták létre, hogy könnyű és gyors módon betekintést nyerjenek a buksiba, de ez már az egyik összeesküvés elméletem
Lehet belenyúltál mint tegnap a filmben a csávó , addig kolbászolt kifelé a farkasok territóriumából, míg pont a fészekbe kötött ki
Ez a viz dolog érdekes, most Romiban megittam 5 litert kb 8 óra alatt, mig a gyakorlottam sporttárs 1-et sem... mondjuk az sem normális.
de hát én nagy teve vagyok
Egyébként most megfogadtam, hogy soha nem fogok Zarival motorozni, pedig földrajzilag nem vagyunk messze.
Max majd ha már öreg nyuggerek lesznek én meg még fiatal suhanc
Ügyvéd Úr
Idén is voltál Erzbergben?

Komolyan, kinek a megbízásából titok olvasol? Bár gondolom köt a titoktartás, azaz lehet hülyeség volt a kérdés
te déergonzálsz.
akkor te vagy a figyelő a minisztériumból..az üditőolvasmányfigyelő egység
ez vicc vót meg ne sérw-tőggy (legalább is remélem nem nyúltam bele a méh kaskába

szóval.. gondolom te is 0,5 egyházi vagy..már csak a déerzélyből adódóan.. ráhibáztam..laca a haverod?
de ha nem az sem baj..irjál te is üdítőket..mint itt sokan az üditő gyárból

minél többen irunk annál többet lehet titokolvasnimmondjuk aki ir az meg nem kell hogy titokolvassaon
Hát komám!

Én elég sokmindenkinek az irományát olvasom, munkakörömből adódóan, de a tiéd üdítő:-)
Nekem ez a mocc tökeletes, csak legyen rendben ide a Mátrába meg főleg elég
Vízfogyasztás az nálam pillanatok alatt elfogy mostanában főleg hogy ketten isszuk én meg a motor
Nem tudom hogy csinálod meg olyan kevés vízzel bár lehet annyi a titka már csak akkor szabad inni, ha nagyon kész vagy és akkor is csak 1-2 kortyot?

Örülök, hogy van elkerülő, bár ez a 3 lépcsős elkerülő nem hangzik túl jól

csak a faja új tizes olajjal rakd össze
kipufit is hegejd ki és rendessen gumiágyban fügzed fel amiben ha megmozgatod a helyén..érzed hogy tud mozogni..nem pedig túl fixes mert akkor megent lereped
mondtam hogy vedd meg a buzi bergemet..te okostóbi...azzal oszt lehetett romániázni...meg is látszott az betonkevferő filingjén
na az sosem hagyott cserben(az sem meg az sx 525jeim sem ..eddig )
+örökélet volt a Qplungja300ért ja és tizen9es volt a kereke.. .
mondjuk tegnap egyszer csak a hátsó farokidomom megsérült és a fél rajtszámtábla lerepedt..azt fel is kell heggesztetni...egy mŰanag hozzáértővel..na akkor eszembe jutottál

persze..a helyek mind kikerülhetők..pl ez a mostani is.. ezt a helyet kb 500m kerülővel egy komoly3 lépcsős feljáróval meg lehet csinálni..vagy a páfrányossanál is..na az is nem kis mumus feljáró...ez a sárgavölgy ez telis teli van meredeknél meredekebb részekkel..de ezt is ki tudom kerülni..pl ha nem megyünk arra
a páfrányos az olyan hogy sárban az itteni kutya ütős bandánkból is az 50% nagy valószínűséggel alul marad
a 3lépcsős az olyan hogy bálintot fel kellett a támogatnom a végén még 2009ben amikor el mert még jönni rommániázni...feljött az oda csak a 3 dik lépcsőre mikor felért...hogy is mondjam azt finoman hogy nem kapott levegőt miközben a majd a saját nyelvén taposott...talán úgy: kissé megviselődött
de feljött csak mikor eldőlt a motorja már nem haragudott hogy segitettem neki felállitani. ..már mint a motort

ami még érdekes volt ...mindenki illetve a 2harmad része a tegnapi egységnek nem tudta beosztani a kétésfél literes ivósba a vizet a kempignyóig(az 2 óra egsztrém szakasz..de akár 30 perc finoman bepatakozott 4 feljárós szakasz két faja kis patakkla egy kimenekülővel.... ez csak a meghatározott elgondolásukon múlik!mert én vok a elöl menő de mindég megkérdem mekkorát szeretnénk...oni )...de nálam erre is van ..megoldás...mert nekem még a kettő literből szokott lenni más-fél
bele inni...nem ihatnak de töltök az arszba utána még azt a kis szenvedés t a kempingig...sokkal jobban viselik

amúgy ezek tök ügyessen beosztották tegnap is..nem úgy mint bÍGYí haverom aki egyszer thawai 20 perc alatt megitta a 2,5 liter vizet..utána meg úgy nézte a hátamon..alig látható helyre felkötözött 2literes origó üditő megivása után keletkező vizes ibrikemet..hogy szinte félő volt..megtámad valahol..vagy csak,egyszerűen ráharap a műanyag szerkezetű, életmentő folyadékot tartalmazó, nyomásálló kupára és kicumikázza a tartalmat...
na akkor azért az én vizem is hamar elfogyott mert ketten ittuk

amúgy az előbb megrendeltük técsivel a kuplungot.
munkahenger komplett, csavar kitt. és hidrócső. 35000.- remélem jólesz. jövő hétre igérték második felére. majd letudom még ebből a multkori szivatást akkor egy huszasba megáll.

az öreg nem vergődik a persellyel. azt mondja ugy beleragasztotta hogy nem tudja kiszedni. arra viszont azt mondta valószinű hogy a hötágulással van a baj. de nem tudja megcsinálni. vagy csak nem akarja...

mindegy leszarom. jön az uj azzal meg jólesz. szétflexeltem a rezóvédőt és 50 % ban ujra formáztam, a gyerekbetegségeket megszüntettem. kurvajólesz és kissebb is! meg szebb.

Hát kárpótlásnak ezzel tudok szolgálni
http://youtu.be/_ckcFwiVoEw
déw.
ottlakollol és nem tudod hogy merre kell bemenni oda piciösszeg befizetése nélkül?
hát még én is betalálok oda mint kivül álló

hogy lesz igy nekiünk reddéwides tévén élő köz-vetités..minta őzbörgről

szali.ez a kiszalagozás ez nem is rossz ötlet
azt hinné mindenki hogy ez csak valami...béna viccc
közben meg HALÁLOSSAN KOMOLY
magától betekerő bringa

Azért kérdeztem, mert ezek a motorgyilkos feljárók nekem fos kuplunggal, melegedő vassal lehet jobb, ha felejtős, mert csak elbaszom a ti motorozásotokat is, azt meg nem szeretném
Viszont ha vannak ilyen technikás lájtosabb ami a meredekséget illeti, az jó
Természetesen szívesen bepróbálok mindent, ami nem a felmész vagy meghalsz kategória, de csak úgy járok, mint romcsiba a pro nyomon felfelé, hogy zorróba elfőztem a kuplung olajat
Majd még agyalok, meg meglátom, hogy sikerül -e valamit kezdeni a melegedéssel, kuplung tuti nem lesz megcsinálva egy darabig, az egy vagyon
nem érek rá , meg 5 pénzé ki nem megyek , 2é még felfutni esetleg.
De biztos lesz egy csomó videjós, meg ebbe a porszáraz időben sok befutó is
Hát izé én TUDATOSAN tákolok tudod, a remény hal meg utoljára Majd figyeld meg a suzuki 2013ban újra piacra dobja az RMX250-et azokkal az újításokkal amiket most bevezetek rá

Előző témához, lehet ez lesz a koncepció utána és a Föld még is másként gondolja
http://youtu.be/eScDfYzMEEw
én megadtam ,bár szebb lett volna ha nem teszed le a lábad 1 x sem.

amúgy én láttam egy esetleges zikzakot arra amerre én akartam menni. csak addigra leszólítottak a többiek,hogy lassan indulni kéne. legközelebb kicsit elidőzhetünk ott és kijárhatunk valami nyomnak nem nevezhető járatot. meg akár ki is szallagozhatjuk ... csak elrettentés képpen. vagy kivihetnénk ottó redbullos tábláját és felszögelhetnénk a tetején egy fára. illetve felvihetnénk egy 20 literes kannában vizet annak aki feljut odáig.
helyes. na pl ez a tulajdonság belőled teljes mértékben hiányzik. mikor az ezerszer elromló gépet még mindig tákolgatod. és hiszel benne, hogy egyszer kész lesz. vagy pl amikor laptopra kötöd és hazavágod.
pösti olvasókörnek.
sok sikert a mai menthez..a siroki a ilyétek lesz..kinek így kinek úgy..

eská.a tegnapi ajándékot szalinak köszönjétek... ő akarta a múlthéten hoyg befizessük..most meg hogy buktuk a phÁrtit.. ő találta ki hogy hogy tudjuk át ajándékozsódni nektek..örülük hogy sikerült nagy köszönet érte gittának

déw mennyél ki és egy haditudósitó ügyességét letiporva köz-veritccs nekünk...
széles vásznút akarunk, mint zarándol arca