Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dew!

Ok várom hívásod!Igol BV2 racing 10w-30-as olaj,múltkor néztem Rocco-val mikor hoztam tőlük STS-R!Nekem pl azért nem jó a KTM-be mert nagyon vékony és elég zajos is tőle!Zarándol igen ez is 360 csak EXC
szali most néztem ebből az esőből jutott a zarándba is..ha nme is sok de jutott...1 órány.
ami azt jelenti eddig csütörtök óta hogy eljöttünk már kétszer esett az eső.. ami kecsegtetőleg 6 a 7végére
déw.
fasza kis vetités..thnx
még sosem voltam ott de én is átélem .
egyszer azért csak megnézzük hogy mi is van arra

gonzó.. fasza.

laci .. akkor a tiéd is 360?
Biztos felvetődött itt korábban-a legjobb a kuplung váltóba az, szgk autómata váltó olaj.

Az olajoktól mindenkinek megvan a titkos véleménye: szerintem bisznisz az egész, a pedrózának adott 2 millió dollárból, meg a repsol hondának adott kituggya mennyibő, a te lóvédbó is ott van egy része.

Én pl a 3 éve tehergépkocsi túrbódízel olajjal járok a kawával (már amikor) full szintetikus valvoline, magasan jobb teljesítményű mint a gyárilag előírt, csak 900.-Ft volt literje.-(igaz 25 litert meg kellett venni.)
Mint az alma meg a körte:-)

Mindkettő nélkül, szegényebb lenne a magyar irodalmi nyelvezet.

Tsak azé ríttam, hogy lácsd, van hasonlyó lyó.
Megint csak elmélet, futtatom.
Valószínű a kuplung szívat, ez okozza a korai melegedést is, mert általában akkor főzöm el gyorsba, ha kuplungot csúsztatgatom.
Most néztem a vasat, henger, minden egyéb kihűlve, kuplung dekli még mindig meleg, a gyertya az szépen kibarnult.
"Régen" repsol 10W40 el mentem, s tán azóta melegedik jobban, amióta az IGOL váltóolaj van benne.
Az is beugrott románia után kicsit hekkeltem a kuplung lemezelésen is, azaz arra lyukadtam ki, hogy a korai melegedés forrása innen fakad Elképzelhető a motor szakik szerint is?
Próbálgattam ma forgatni a motort jobbra-balra, oda-vissza egy domb mellett, de azt nem sikerült elérnem, hogy csússzon a kuplung és tartsa a motor orrát, vagy fogott és ágaskodott, vagy meggurult a hátsó kerék
Vagy túl hirtelen fog a kuplung, vagy béna a kezem és nem találom a tartó pontot.
Tudja valaki milyen a viszkozitása az IGOL BV2 racing váltó olajnak?
az szíp házi szökőkút
telefonon felhívlak holnap
Fúrd meg felülről
Holnap én fél3tól itthon vagyok,ha akkor jó neked ugorj ki és megcsináljuk!
Jaha a másik spor a házi vízmű ( hidrofor ) mosógép + wc + kerti csap nincs vízszámla és csatorna sem
Hát ami már nem fér bele az nincs benne
az a baj 2 hőcserélő kéne + a villany az lenne a vésztartalék
de nem fér el benne sehogy sem
Bízzunk benne!

Lenne egy kérés, mikor érnél rá 10 percre?
Sajna a berúgókaromról az a kis pöcök, amit felpontoztunk letört, szerencsére meglett, így most csak vissza kéne pontozni, nem kell újat csinálnom
Erdőben elviselhető lenne, ha nem kéne motort állítgatni, sok nekem ezt a 120kg-ot cibálni, meggyilkol

Batmen-feljáró megint megfogott, de második nekifutásra leszartam mindent 2 nyélgázon fent majdnem tőből kivertem egy fát szóval megy ez a motor, ha fog a talaj, meg van lendület, csak túlságosan melegszik ott utána sikerült feloldalazni.
Aztán elmentem a NagyFa feljáróhoz, az beszopatott rendesen, az utolsó 1/4 olyan taknyos volt, hogy leestem a motorról és csizmában szánkáztam lefelé ott vagy 6x próbáltam felmenni, de a tetejét mindig elcsesztem a takonyban pedig már nem ment fel ez a gumi, most nyert a hegy
Majd átgurultam a lépcsős feljáróhoz, itt még soha nem tudtam felmenni, ma kicsit más technikával mentem és ez bejött, nem a gázt engedem vissza és húzom rá a lépcsőben, hanem csak a kuplungba csípek bele, így feljutottam a sár ellenére mondjuk biztos zúgott az erdő kegyetlenül
Lehet azért sikerült, mert ez könnyebb így enyhén sárosba, mint szárazon
Az első test-en szerencsére be sem koppant,nem is igazán füstöl,már amennyit néztem hátra!Bár mikor megálltam megnézni akkor sem füstölt!Plusz melegedni sem nagyon akart!Pedig próbáltam nagyon lassan totyorogva menni is,de akkor sem!Nagyon remélem már jó lesz!
Nekem is szeméttelepen begyűjtött 3mm es autó műanyag, talán műszerfal lehetett, hőlégfúvóval bármiből megoldható, ami hőre lágyul
Na ez jó hír, akkor a te motorod már pöpec.
Enyém nem okés továbbra sem, meg gyertyát nem néztem, de szerintem szegény lett, mert most még jobban melegszik, mint eddig
Köszi a tippeket!
A tiedből kispóroltad az aktív anódot? Nem korrodál el így idő előtt
Köszönöm Zarándol!

Ebben az évben annyira nem szeretem,sok volt vele a baj de lassan már kezd össze állni,nekem most 14-48 az áttét így valamennyire kezelhető és alul felül jól lehet vele motorozni,így nem annyira agresszív! De töröm rajta a fejem hogy lánc szettnél vissza teszem rá én is a 13-50-et
Szia Pálfy!

3mm vastag műanyag,hasonló az anyaga mint az Opel Astra lököse!Nekem 30×30cm széles darabban hozták és ebből kivágtam és alakítottam formára!
Szia
Miből van kivágva