Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és uv álló is de előtte nézd meg mennyire megy össze mert nem toom melyikeket kültem
Ma se dolgoztunk sokat(tennap éjjel óta )!Köszönöm a segítséget lányomnak
megvolt a strandolás... köszönöm a balatonnak..
Itt is köszönjük szépen
mit köszöngetsz itt szépen? az a másik forum... itt lofaszapicsádbavan..

aki nem köszön szépen azt Viktor fel fogja hivni... egy visszahivosra..
utána Zolika rámegy az inszeminátorterminátorral háturruuuu..
KÖSZI SZÉPEN!
OKÉS
JÓ REGGELT
Fajin kis dombocska ez nem romániának néz ki , túl picik a dombok
Ha extrém szopósat akartok jöhettek, most már jobb a kondim beleviszlek, szívesen látlak
Igaz jelenleg nincs kuplungom , de majd jelzem ha lesz.
Összerakni már sikerült, de szét is kellett szedni
A fűtőszálnál nem cseréltem tömítést, mondom nem szedtem szét, tuti nem fog ereszteni ott...hát már a vízpróbánál, hidegen elengedte a vizet
Azaz ma veszek azt is, meg veszek szilikont is, aztán körbekenem a tömítéseket is vele

Gondolom hő hatására összehúzódik arra a formára, amire rámelegíted? Sose használtam még.

Jó lesz az, kell az a kis sárga a KTMbe is
Reggelt!
ez pont olyan mint itt nálunk...
kv
majd meglátod.. szÉÉÉplett
amúg kicsit olyan mint a szuperlotyók össze vvissza szines mindehol
mért, az enyém meg honda piros.
kész lett az új üléshuzatom..egy öreg szki csinálta mindég..csak nem szóltam neki hogy a berg (amin fekete citromsárga volt az ülés....szóval ez nem az ..és erre a sima fekete üléshuzatot leszedte és ő meg csinált tök faja ... fekete és...dizálynos azért
hát mért nem szóltam neki.. de azt hittem csak egyszerűen feketével megcsinálja de nagyon pöpec mindég és most is tett hozzá a sima fekete üléshuzat helyettt..fekete+.. citromsárga
de azért kafin néz ki az ülés..meg a motor is..együtt viszont ..majd megszokom ,mert amúgy tényleg kafi
a román hegynek meg bozótnak tökéletes lesz
bálint is tudja a helyeket...
bálint olyan mint szupra-vezető
riki..
hú de fasza sziklás terep..a bakonyba is van ilyen..az ejtőernyős hegy..meg van ott több is amiről fingom sincs mia neve..fater tudja meg nagykutya is...
nálunk itt olyan sziklás nem sok van...pedig kiba jól zorrózhatók..sőt azok CSAK zorrózhatók...

dév az hogy 0,5mm az nem baj csak legyen hogy a lamellák ne feküdjenek fel mindkét oldalt..mert akkor az azt jelenti feszülnek...
akkor jobb lesz megint a qplungod..mint úly cora-ban
Szasz
Sikerült összerakni a vízilovat ?
A csomagba raktam zsugorcsővet (én az első fékcsőre raktam mert mindig elakadt a vezetőbe, ismered a használatát ?
Lusta vagyok írni róla, illetve nem tudom olyan érthetően és élmény gazdagon leírni mint Zarándol pl
Vidi van csak nincs erőm összevágni meg baszakodni vele:)
Amúgy már feltöltöttem,csak nem látható
Többiek, ti motorkázás?

Mostanában nem látok se vidit, se beszámolót