Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arra figyeltem az utazáskor szali nehogy igy érezze magát a dzsumpiban
http://index.hu/tudomany/egesz...
ja.
és még azt is hogy az indulás papiros sorendből volt az edzésen is és arra a kétszer mázsvél percre nem egész két órát várt
de a szpííker az annyit nem mond hogy ki jön és ki készül-jön ezért ő már a közepén ...ki-készült illetvee wontatottabban halad a race mint a rommá-niai lovashegyiszekerek
lyaúreggelt mindenkibe.
este hivott S.K.
mondta hogy a siroki olyan meredek..hogy aki thawai nyerte az most csak 90m ig jutott... valami kimosott sziklás rész van aminek talaja nincs viszont sziklája annál több és hogy 2m hiányzott neki hogy valami 95ön lévő párkányig feljutva ..onnan újraszerveződve a párkányról fellőjje magát a 100ra...
de mesélte hogy voltak ott naon sokan..40pár ebből olyan motorvisszapörgések voltak hogy ihaj..reptetve voltak a motorok mint a papírsárkányok . mert ezek azt hiszik ha nem megy nagygázzal akkor megy úgy hogy nyélen van és a patttintó sziklás rész megdobódás után..a sziklának üttődéskor ott is hagyja a nyélgázt

az tetszik hogy eská-ban..... a versenyszellem kicsit sem dúl és annyit mondott:
leszarom hanyadik wok, csak az számit hogy dzsi dzsi Á...haveromnál 10cm rel magasabbra mennyek,arohadtéletbe

ja meg azt hogy ezek kö...agyagedények mert lentről össze vissz baromságokat mondanak ki meddig jutott fel... 82 méterre simán rámondja a 88m és forditva is..a hdgy. józsi bekiabálja alkoholmámortól függő.... pillanatnyi neurontúltengésben előkapart ..a matematikai összefüggéseket száz100alékbban nélkülöző...kétjegyű számhalmazból épp eszébejutót
hát krisz ..én mondtam hogy kissé szubjektív ez a magasságmegitélés és erőssen függ még a szpíker mellett lévű csűrge hangerejének decibelben mért értékétől

de dont wörri...ha nyersz azért kŰggy egy esemest hogy nyertem buzi..és a hétvégén aláírásokat osztogat a bajnok csíráknak a zarándban
Dew!

Igazán nincs mit,ha van hasonló probléma nyugodtan szólj!Hétvége még nem tudom,hogy lesz sajnos!Ha tudok valamit kereslek!
Pálfy:
Ezt a fotót neked ígértem. Lényegesebb jobb lett, mint volt, szerintem menni is jobb lesz vele, de ezt még nem tudom, csak elmélet.

Lacikának köszönöm a hegesztést flexel szedtem ki, mert a reszelővel még most is ott lennék
Estét pupákok!

Voltál?
Köszi , de ez már túl durva, ebben sokan elpatkolnak, nem csak az X főhős
Jó estét!

Arra várhatsz tőlem most jöttem fel a garagéból az RMX-et tákoltam, tudatosan
Még maradt tennivaló
estére én is befutottam ide
déw..várjuk a jelentést a siroki hajdereszdelahajamról...

hogy nemtek a pöstiek.. szerintem ők a legjobbak..a nagy számok törvénye alapján...mindenképp.
az ne maz volt te okos toldi.hahahaah
az amott volt ahol mondtad vilinek... figyuuuu én negyven egy éves vagyok és 18 éves lányom van ...nekem ez...vili erre én meg 40 éves vok és van egy 17 éves fiam..és már vili rongyolt is neki..utána meg te is felvetted nagy nehezen a tasatabárdost ...mert rályöttél..nem az évekkel kell harcolni hanem a heggyel
ez aznap volt mikor ottónak is akartál segiteni a fogadós feljáróban a sziklás részenél..ez meg ordítva mondta :hozzám ne érj
na aznap dlután az volt a zutolsó feljáró..a sárgapatakkimenekülős után..a háromlépcsősön...de ki emlékszik minden részletre
hát a banki hitelkárosultak..ahogy a eklám is mondja minden a részeteken múlik..lya az nem is bankos reklám

a leállíó gombodat még akkor forgattam körbe mikor zséékkel voltál....azóta is nagyon sajnálom..és nem is merek a szemed elé kerülni
aloha, ajánlanék akkor egyet:
Mirace Mile
Viktor ezt elolvasva... szerintem te tutti szivsz... valami joféle fűvet...

hiába tagadod..ez biztos!
el kell menni motorozni kispályára... nekem csak ez jut kis csira dombocska...
azt tedd hozzá a történetedhez hogy nem azzal volt bajom hogy a fánál eldőlt motoromat felállitottad, hanem hogy elkezdted eltekergetni a szerinted nem jol állo leállito gombot, kiszakitva belőle az összes vezetéket... utána vehettem újat valami 4 ezer ft-ért....

aztán kértelek meg hogy legközelebb lécci ne nyulj hozzá...

ugye ... ugye most hogy mondod.. jössz nekem 4 ezer ft-al...
az itteni brigád... az dúúrva..nem mernék velük ullyat húzni
a gyári fékbetét még benne van de azért remélem olajat már cseréltél..bár az üzóra még nem igényli de az évek folyamán az olajok ugyna úgy öregszenek ...mint a nők...ha jók is ...négy évente cserélni kell őket
Hát igen, ép ember, ép géppől, épp ésszel nem ugrik ki:-)

Fejem gyenge, lábam erős, én vagyok az ejtőernyős.

Amúgy egy kx250f-el múlatom az időt, ha minden jól megy.

2007-es, a gyári háccsó fékbetét kb 20%-ot kopott-aki fékezik az fél:-)

Úgyhogy hébe-hóba tudok rápattanni, szóval nem vagyok egy kaliberben az itteni brigáddal.
na akkor cska nem én vok a gonosz..a debil...ööö...devil
az a baj ránéz a falra a söröspoháron át..és a teteje az vizszintes ..de az a kÚÚrwa pohár oldal az meg nem párhuzamosak..mert a pohár hengeres testű, de nem párhuzamos alkotólyú szerkezet(alkotó:a geometriai testek oldalfalát záró, egymás melletti, végtelen darabszámű nem föltétlen egyenes és párhuzamos!vonalak halmaza...)
na itt basszák le a kömÍesekk..hogy ezt az apróságot kis nyüanszni valamit figyelmenkivül hagyják...
viszont ebből lesznek az egyedi házak..mert nincs két egyforma ház mégha ugyan azon tervek alapján is készül...a trapéz variációk száma meg ugye bár végtelen
Az első találatod telibe kapta.
Igen ismerem személyesen a gádzsót.

Keni vágja az ipart, mint kani a kocát.

Hasonló jókat kívánok:-)
de rendes vagy velük
Egyébként tényleg így van lehet az óránként adagolt tuning feles az előidézője

Itt apám házában, felrakta a falat az alapra és akkor derült ki, hogy trapéz alakú a ház, amikor rá akarták tenni a betongerendát
na rakhatott mellé másik támfalat is, azért van az egyik helyen majdnem méter vastag fal
A másik amit imádok a fürdőszoba padló legmasabb pontja az összefolyó, úgy kell beleseperni a vizet, ha véletlen sok kifolyik
Vannak még ilyen sztorik, faszán derékszögre megcsinálom a beépített szekrényt, aztán nem megy be a helyére na azóta ha bármit is csinálni kell valahova a házba, rámérek minimum 3 helyen
párhuzamos derék..szög.. építész kizárva
mert kőmüves ezt a két dolgot nem képes kivitelezni ..párhuzamos... derékszög...építészettel kapcsolatos segédmunkából kizárva
. . . . .
tiszta őrült vagy....
lyárt még a gép motorja mikor kiugrottál vagy füstölt és üvöltve rohant ki a pilóta a fülkéből hogy megkeresse a póthátizsákot..
mert ha szépen duruzsolt..akkor mondom tiszta őrült vagy..+szalinek meg van az új sportja...kajakal úszni az ég kék vizében
akkor mi vagy te ..ügyvéd... mert csak az irásban veszett hited..vagy közjegyző..az emberek neki fizetnek..neki és nem az államnak..na ezt sem értem