Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd csekkolom, most csörgedezik le belőle az olaj, kb. 1 perc alatt forróra melegítettem a kuplung olajat
Ha csúsztatom, az után tapad össze, de olyan szinten, hogy első féket húzom úgy is majdnem eltolja a verdát kis gázon, hogy ne fulladjon le aztán ha hirtelen rácsapom a kuplungot, na akkor utána már kiemel rendesen, nem igazán értem az összefüggést
kv
Örülsz, hogy vége, mi?
"terminátor hátsó farokidomot"
Ez meg milyen fedő sztori? Mit takar?
Köszi a tippeket!
Az elektronikát összejelöltem, mert amikor ránéztem, tudtam, hogy ezt ugyan oda fejből nem tudnám visszakötni
Jó reggelt!
demzsóti...akkó hogy vót..mesélj ha már ott vótá.
néztem zsir videóit...hát nagyon gyönge volt most a hegy....kegyes volt fogós lájtos

szali.
készül a géép.
kap terminátor hátsó farokidomot..meg új üléshuzatot...
a hegyben este is esett jó kiadós mert ott hajnal 3 ig szakadt
Jaha ha a csavar fejét betekered szigetelőszalaggal ne essen ki a helyéről úgy könnyebb feljátszani az alaplapot. és a földelést ne felejtsd el bekötni , a hőkorlátozó fázist szakítson meg ,
Jó reggelt
( ez olyan lesz minta a mester utált teleszkópjai )
Én csak a gyári tömítést szoktam használni ezekhez a vízilovakhoz, a 2 max 500 Ft de lehet 1 kávé is benne van ( végül azok is csak szilikonok )
Má benne van egy hete,de csak most tudtam kipróbálni!

Nem vagy egyedül.Én is bekaptam vagy 6 sört!
Jó sokáig tetted be akkor Úgy a jó,ha jó Má teli vagyok
Ma egy kicsit teszteltem a telót.Fasza lett.

remélem kipihented magad,és holnaptól te is rohadásig leszel melóval,mint én!
Jó reggeltet mindenkibe,de jó volt ez a kis pihi
Mert az egy pusztulat berg volt
a repsol 10w-50 féling..illetve részing.hahaha
na azzal az olajjal a berg váltója volt hogy kiengedte a 2 fokozatot ha bénán váltottam..
nekem a repsol nem jön be...
elf 10w-50 4tx az viszont nagyon jó olaj nagykeráron kettőhárom(kettőezer 3száz
ha felhuivod az eremiksz kereskedést..mondjuk nem a fullgázt hanem suzuki akármelyiket megmondják mekkora a gyári.
de ha othon vagy és nincs telefon a közelben akkro úgy tudod megnézni hogy a kosár úgy van kitalálva hogy a kb 2mmes kiemelést is beleszámítva a legkülső lamell még 100%ossan a kosár szintjén vagy pár tizeddel alatta van!
tehát ha a rugók szoritják...kb 2mm rel kell a lamellának a külső szélének beljebb lenni mint a kosár külső széle..wágod?
na amennyivel mélyebben van mint 2mm annyival nőt az összkopás...ilynekor szoktak betenni + lamellát..egy fémet általában
mondjuk ha meg van égve akkor ez nem segit..akkor csere.
Kérdés: Most jut eszembe van nekem itthon a motorhoz hőálló szilikon paszta, azt sajna nem tudom vízálló-e, majd megnézem.
Szerinted kipróbáljam a bojlerben tömítésnek? Most se gumi tömítés volt benne, hanem ki volt nyomva valami átlátszó szilikon féleséggel, de ez jó meg volt keményedve...
ezer éve raktam bele 15W40es 4T repsol motorolajat, nekem azzal csúszott a kuplung
Szali mit használ most a 2Tbe?

Elsősorban megnézem holnap, aztán valószínű újra lemezelem, túl nagy hők keletkeznek a kuplungba és ez nem tetszik bár már az is lehet, annyira el van gyengülve a rugó(vagy a lamella kopások miatt már nem nyom akkorát), hogy csúszik picit, amitől aztán jól megforr a váltóolaj Lehet rakok még egy alátétet a rugó alá is, majd méricskélek, meg kiszámolom mennyi az össz. kopás.
Elleszek vele megint
Én sima motorolajat használok a 4t váltóba évek óta, működik minden, a kupplungnak semmi baja, funkciónál minden. Lehet használni bátran.

Elvileg a motorolajokban, van minimális adalék a kuplung csúszásának elkerülésére, de a sima motorolajjal sem produkál változást, csak olcsóbb pár ezerrel.
ott álnánk hároman..te mennél elöl én egy darabig utánad..a remény hal meg utoljára
déw. annó a 380sx be 15w-40 motorolajat raktam..0,8 dl.
a qplungnak semmi baja nem volt tőle..+nem is melegedett+olcsó is volt.. én a tescos motorolajat használtam...
nagyon sokk ember küszködik a 2t nél is ezze a váltó qplung nem veszi szarul működik meg stb bajokkal..szali is küzdött sokat...bel rél meg a többiek...
vagy a 4t motorolajat rakd bele...10w-50 vagy személyautó 15w-40 vagy atf olajat..
a motorváltóolajok nem jók..valahogy mindenki panaszkodik rályuk.
tudom tudom a qplung miatt nem lehet sima motorolajat tenni a 4t motorokba..de valahogy a 2tnél simán jól működik..+a váltófogaskerekeknek sincs kopása.. nem dobja ki jól kapcsol...én csak is olyat használtam illetve mindnkinek azt ajánlottam...
persze sokan ódzkodnak mert hogy..de azok mind tovább bénáztak aváltóba ajánlott olajokkal...
az atf el eg a baj..nagyon hangos tőle a váltó..de jól műkszik csak hangos

dév én elolvasom a szenvedős felnem jutósat és biztos volk benne.. ha másne szolidalitásból én is melletted álnék meg és együtt néznénk felfelé ...reménytelen .
Előre is köszi , meg a választ is , akkor ezek szerint ez is majdnem olyan, mint a repsol
Akkor te is kipurcantál? Á fenéket, ezek neked egykeréken integetve mennének szerintem

A meghívás még mindig áll , de most kis szünet, lebontom a kuplungom és újralemezelem, mert ez így nem állapot elsősorban az esztergályoson múlik, mikorra tudja nekem kiszedni, a többi meg rajtam, hogy mikorra is lesz motor.
A mostani vékony túl nagy hézagos, benne volt több mint 1000km-t, ha belerakom az 1es savállót, amit eredetileg terveztem, ezt nem fogja tudni beverni, mert nem lesz neki hézag, hogy tudjon ütni, reményeim szerint ezt a szezont majd kibírja, jövőre meg majd beruházok egy kosárba, lamella az úgy is kukás lesz hamarosan...
Ezekből tűnhet úgy is, hogy minden csakis a bevásárláson múlik:-)

(mondjuk a ktm az utóbbi időben élenjárt a markeingban)